[Białystok4]kociaki w hurcie i w detalu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 23, 2009 11:51

Luspa pisze:Tylko mogłabym prosić jakieś namiary na tą Panią?

Jeśli Pani nie będzie miala nic przeciwko temu to oczywiście :)
Zaprosimy Panią tu do nas więc będą relacje na żywo :wink:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob maja 23, 2009 11:58

Basica pisze:Miluś będzie mieszkał aż w Łapach.... a może się jeszcze w realu nie spodoba? :twisted:

a myślisz, że teraz brakuje mu przytulania?
chodzi za mną jak pies, łasi jak kot, zawsze głodniutki ...

Zawsze mnie jakoś zagniesz no :roll:

W Łapach mieszka moja babcia :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob maja 23, 2009 12:54

Luspa.... jestem po prostu w Miłeczku zakochana :roll:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob maja 23, 2009 14:59

Doskonale Cię rozumiem :( Nawet sobie nie wyobrażasz, jak brakuje mi spacerów z nim i w ogóle tak jakoś pusto na naszym podwórku bez niego... Chyba po prostu musisz wypłakać swoje. A kiedy Mił jedzie do nowego domu?

Luspa

Post » Sob maja 23, 2009 15:14

miał dzis pojechać.... ale ma takie mocno ciepłe uszka, chyba przygorączkował biedak (to z wrażenia) 8)

Basica

Post » Sob maja 23, 2009 15:15

mhmmm :lol:

Luspa

Post » Sob maja 23, 2009 15:30

Zaraz zadzwonię do Tomka i powiem aby nie odwoził już Ci kota po wizycie u weta :? widzę, że ciężko Ci się z nim rozstać :lol:
Dzwoniłaś do ludzi i mówiłaś aby nie przyjeżdzali ??

monia3a

Post » Sob maja 23, 2009 15:58

Tomasz stwierdził, że jestem przewrażliwiona

Pani bardzo sympatyczna myslę, że Miłeczek będzie miał dobrze
jeszcze tylko z Tomaszem przebadają Miłka..... i kochanie :roll: jak najlepszej pociechy z nowego domku, ze swoich Dużych....i bądź nadal miziastym kiciem...buziaczki

Basica

Post » Sob maja 23, 2009 16:10

Basica pisze:Pani bardzo sympatyczna myslę, że Miłeczek będzie miał dobrze

Oczywiście, że będzie !!

Luspa

Post » Sob maja 23, 2009 18:13

Ja mam takie pytanie, czy hodowca kotów może sobie sprzedawać raz mioty z rodwodem a raz bez ? Wydaje mi się, że nie bardzo. Przynajmniej u psów tak jest. Ale czy jak gdzieś się to zgłosi to będzie miał jakieś konsekwencje? Mogą go np. wyrzucić z tego całego związku? Ech, tylko co z tego. Wyrzucą to sobie będzie mnożył dalej tylko bez przydomka :( Szkoda tylko kotek, bo chyba rodzą co ruję :(

Na Allegro ktoś sprzedaje takie fajne łyse kotki i rexy i takie jedno zdanie mnie zszokowało:

"Ze względu na duże zainteresowanie kociętami tej rasy w niższej -cenie bez rodowodu już przyjmujemy rezerwacje." I to jest hodowla nastawiona na rozwój rasy i dbająca o dobro kotów :oops: ?

Ceny faktycznie są dużo mniejsze, bo z rodowodem chyba 4000 zł., a bez 750 zł 8O Iweź tu potem ludziom tłumacz, że wyrobienie papierka to 30 zł...

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Sob maja 23, 2009 18:14

Ja mam takie pytanie, czy hodowca kotów może sobie sprzedawać raz mioty z rodwodem a raz bez ? Wydaje mi się, że nie bardzo. Przynajmniej u psów tak jest. Ale czy jak gdzieś się to zgłosi to będzie miał jakieś konsekwencje? Mogą go np. wyrzucić z tego całego związku? Ech, tylko co z tego. Wyrzucą to sobie będzie mnożył dalej tylko bez przydomka :( Szkoda tylko kotek, bo chyba rodzą co ruję :(

Na Allegro ktoś sprzedaje takie fajne łyse kotki i rexy i takie jedno zdanie mnie zszokowało:

"Ze względu na duże zainteresowanie kociętami tej rasy w niższej cenie bez rodowodu już przyjmujemy rezerwacje." I to jest hodowla nastawiona na rozwój rasy i dbająca o dobro kotów :oops: ?

Ceny faktycznie są dużo mniejsze, bo z rodowodem chyba 4000 zł., a bez 750 zł 8O Iweź tu potem ludziom tłumacz, że wyrobienie papierka to 30 zł...

Bakteria

Post » Sob maja 23, 2009 18:14

"Ze względu na duże zainteresowanie kociętami tej rasy w niższej cenie bez rodowodu już przyjmujemy rezerwacje." I to jest hodowla nastawiona na rozwój rasy i dbająca o dobro kotów :oops: ?

Bakteria

Post » Sob maja 23, 2009 19:02

Zadzwoniła do mnie właścicielka Kacpra. Okazało się, że jest chory na KK. U mnie był zdrów, moje koty są zdrowe, kot rezydent też. Jest u niej już prawie miesiąc więc to nie wynik stresu po zmianie domu. Zastanawiam się dlaczego to wyszło tak późno? Miał wirusa i dopiero teraz się ujawnił? Przy okazji okazało się, że mama właścicielki jest weterynarzem w Mrągowie więc chłopak ma w rodzinie siłę fachową.

Kolejny bazarek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=93737&start=0

dorotak97 dzięki za zmobilizowanie do wystawiania :)
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Sob maja 23, 2009 19:48

1969ak pisze

dorotak97 dzięki za zmobilizowanie do wystawiania :)

Dzięki.Staram się jak mogę.Trochę różności zalega w szafie 8) Trzeba coś z tym zrobić :wink:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob maja 23, 2009 21:12

Wczoraj wieczorem widziałam u mojego sąsiada nieciekawe towarzystwo z małymi kociątkami na rękech, wszyscy pijani i te maluchy ... okropny widok. Dziś zaszłam i zabrałam kociaczki do mnie, małe około 8 tygodni a tak przeraźliwie chude i malutkie jakby miały ze 4 tyg, świerzb w uszkach, biedusie. Na jedzonko rzucają się jakby nigdy nie jadły, cóż może człowiek zrobić, szok a ja nie wiedziałam o tych maluszkach, dopiero niechcący wczoraj. Szare to dziewczynki a czarny to kawaler :)

Zadzwoniła dziś dziewczyna, która adoptowała swego czasu rudzika od Sylwi tego z seri z syfu, że znalazła kotka, ładnego prawie persa, rudego puchacza :roll: kić z kocim katarem i również ze świerzbem, pojechał do p.Danusi po niedzieli może będą foteczki.

A to moje maluchy:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

monia3a

[poprzednia][następna]