http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84626
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:O ludzie! Nie przypuszczałam, ze pakowanie paczki to taka gehenna. Co ja coś do pudełka - to koty hop coś z pudełka. Jak udało mi się odbić zdobycz, to znowu sznurek w między czasie rozwinęły albo potoczyły taśmę klejącą. No ale w końcu przy pełnej asyście 4 i 3/4 kota wspólnymi siłami się nam udało. Jutro chyba jakaś poczta jest czynna to wyślę. To od naszej rodzinki Mikołajowa paczka dla Waszych kociastych.![]()
honda11 pisze:To się ryżykudle domek super trafił
majencja pisze:Wysłałam zdjęcia na podany adres z komórki, ale chyba coś spaściłam. Trochę techniki i dramat. Musze mojego syna zatrudnić , bo dla mnie to za trudne
majencja pisze:Coś czuję , ze w poprzednim wcieleniu pewnie byłam kotemUwielbiam lenistwo !!! Leżeć, przeciągać się i nic nie robić, to jest to!!
A tak na prawdę to Was podziwiam! Łatwiej jest coś zasponsorować jak nie jest to jakimś w dodatku większym wyrzeczeniem. Natomiast praca Wasz wolny czas i serce jakie wkładacie - to można rzeczywiście podziwiać.
Mówiąc prawdę zawsze wspomagałam jakieś dziecko- wyjazdy na wycieczki, zielone szkoły, akcja paczka na święta do momentu kiedy na w/ w wycieczkę tatuś przywiózł dziewczynkę ....bmw. Od tej pory tylko zwierzaki , bo one są uczciwe a Ci którzy bezinteresownie się nimi zajmują tak samo. Ot cała prawda!
Cameo pisze:Hehehe Tereso, jakbym widziała swoją "małą" sąsiadkęRodzice jeżdzą Volkswagenem Kombi, kupują córuni drogie kosmetyki, jakieś duperelki, mebelki, a ona była na koloni dla najbiedniejszych dzieci....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 128 gości