Dopiero teraz przeczytałam nie mam pojęcia co napisać to nie jest łatwo przejść jeśli kochało się, troszcyło o futrzaka a on odwzajemniał nasze uczucia. Gosiu współczuję. Trzymaj się
dziękuję wszystkim za słowa pociechy... tym razem były bardzo ważne... Irenka zajęła szczególne miejsce w moim sercu i życiu... i tam i tak pozostanie... [']
taką ją pamiętam
wczoraj footra były bardzo miłe dla mnie i dla siebie nawzajem... tylko Bazyl ciągle drażni Melise... chyba ostatnio mam dla niego zbyt mało czasu... muszę to naprawić... Klara dołączyła już do stadka... przychodzi i ociera się domagając głasków... Meliska ma ochotę na zabawę, ale Bazyl nie daje... szkoda, że nie potrafi jak reszta footer zlewać humorki jaśnie rudego pana... schody na antresolę są cool według footer... Pusia co dzień wieczorem podczas sprzątania włazi do klatki Krzaków i z dzika rozkoszą bawi się różową myszką dożywająca ostatnich chwil... i nie chce wyjść z klatki przez myszkę... błagam o różową myszkę na sznureczku dla Pusi...
Pusia
i nowy... Tiris nadała mu imię Frodo, ale mnie jakoś nie pasuje... nie moge zapamiętać... może podpowiecie??
U Klary wszystko OK Przyjaźń to to może nie jest, ale jak mówi Matahari Klara doskonale sobie radzi. Dzisiaj Klara przyszła do Matahari i na kolanach jej się położyła, a wcześniej miziania chciała