Przelewy dostajemy z opóźnieniem, I str. uzupełniona jest do 22.09.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cichy Kąt pisze:Chiara bardzo dziękujemy![]()
Przelewy dostajemy z opóźnieniem, I str. uzupełniona jest do 22.09.
Cichy Kąt pisze:Wczoraj wykastrowany został kocurek z osiedla złapany przez WheaterwaxDzis odzyskał wolność
Cichy Kąt pisze:Na jutro umówione mam dwie sterylki wcześniej zapowiadanych kotek z zakładu maszyn w Piekarach. Mam nadzieje, że tym razem wszystko wypali i kotki nie zwieją przed![]()
W czwartek na sterylke jedzie nasza Tamara
Cichy Kąt pisze:Wczoraj odbyły się zaplanowane dwie sterylki kocic z zakładu w Piekarach. Pani, która podjęła się wyłapania i przywiezienia do weta kotek jest niezmiernie wdzięczna. Powiedziała, że sama by się nigdy nie zdecydowała, bo wydawało jej sie to za bardzo skomplikowane. Kotki do czasu poprawy samopoczucia są w ciepełku na portierni zakładu.
Dzisiaj wysterylizowana została Tamara i Kair
ryśka pisze:Cichy Kąt pisze:Wczoraj odbyły się zaplanowane dwie sterylki kocic z zakładu w Piekarach. Pani, która podjęła się wyłapania i przywiezienia do weta kotek jest niezmiernie wdzięczna. Powiedziała, że sama by się nigdy nie zdecydowała, bo wydawało jej sie to za bardzo skomplikowane. Kotki do czasu poprawy samopoczucia są w ciepełku na portierni zakładu.
Dzisiaj wysterylizowana została Tamara i Kair
Wspaniale![]()
Barbara Horz pisze:Sezon się wcale nie skończył, kolejna ciężarna kotka po osiedlu naszej wolontariuszki się pojawiła. Będzie łapnko, mam nadzieję, że się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 844 gości