Kasia_1991 pisze:Bedziesz? w koncu masz blisko
Nie wiem czy będę i czy mam blisko bo nie pisze gdzie to dokładnie będzie ... Ale postaram się być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_1991 pisze:Bedziesz? w koncu masz blisko
evalla pisze:A to moja wredota
Tuptuś jest z nami już dwa lata. Przybłąkał się ktorego styczniowego dnia do pracy - łaził po biurze rozkładał się na biurkach, fotelach... no i tak nas ujął że z pracy wróciliśmy już z lokatorem. Albo komuś uciekł, albo ktoś go wyrzucił... po futrze widać było że już trochę się błąkał - umorusany był jakąs farbą olejną, burdny i wygładniały jużwteyd miał na pewno z rok jesli nie dwa (weterynarz nie był w stanie dokładnie określić ). Początkowo kot do rany przyłóż ;] ale z czasem zaczął wychodzić jego rudy charakterekNo chyba że tylko ten mój rudy jest wredny
Nawet pozbawienie go jajeczek nic nie dało
Ten jego charakterek spowodował że kilka miesięcy po jego przybyciu przybył drugi kociak - tak dla towarzystwa i w ramach wspólnych zabaw
A oto ruda gwiazda
Tuptuś i jego przylepka Bąbel![]()
Odpoczynek pod palmami![]()
![]()
Spojrzenie inteligenta![]()
wtapiam się w otoczenie
ps. zdjęcia zamieściłam po raz pierwszy także proszę o wyrozumiałość
Iskropka pisze:bry
kristinbb pisze:Cinnamoncat!
Ty nawet nick masz odpowiedni do tego wątku...![]()
Tess 1610 pisze:witam! długo mnie na forum nie było,ale dopisuję moje dwa potworki rude,arystokraty!a jakżemoze jutro uda mi sie wstawic więcej zdjęc,na razie tylko te z podpisu,Syriusz i Sajgon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 225 gości