Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Strasznie drogo wydaje mi sie że można to zorganizowac taniej
ewela75 pisze:pisiokot pisze:Ale kilka metrów półprzezroczystej rybackiej siatki na balkon ..., plus ograniczniki na okna, czy to taki problem ....
Nie tak dawno moi znajomi zapłacili 800 zł za zabezpieczenie balkonu na Nowodworach- to jednak znaczna kwota dla wielu osób.
ciekawa.swiata pisze:...Wiem, że nie sposób wszystko przewidzieć, ale wpadłam na pomysł z chipem... pomyślałam o tym, że każdego kota przed oddaniem do DS zaczipuję na siebie... ...
ciekawa.swiata pisze:pomyślałam o tym, że każdego kota przed oddaniem do DS zaczipuję na siebie... wtedy jeśli cokolwiek się stanie (kot się zgubi, zostanie znaleziony, trafi do schroniska) to zostanę o tym poinformowana ja i będę wiedziała, co się z nim dzieje (że ktoś go nie dopilnował)... i tu jest moje pytanie. Co o tym myślicie?
Czy ktoś z Was się zastanawiał nad takim rozwiązaniem?
ciekawa.swiata pisze:ale nie rozumiem dlaczego zakładacie, że mam w planie zataić przed DS to, że kot jest zaczipowany na mnie i dlaczego miałabym to robić
ciekawa.swiata pisze:Oczywiście DS zostanie o tym poinformowany i jeżeli będzie miał ochotę, zmieni dane w bazie na siebie... na pewno można to zrobić i jest to dla mnie sygnał, że bierze PEŁNĄ odpowiedzialność za zwierze na siebie... myślę, że dla DS powinno być zrozumiałe, że jest to zabezpieczenie dla zwierzaka przed ewentualną tułaczką po schroniskach.
ciekawa.swiata pisze:No słuchajcie... jak ktoś adoptuje dziecko, to zmienia mu się w bazie dane matki biologicznej?
genowefa pisze:Takie porównania są moim zdaniem kompletnie bez sensu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 74 gości