Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grrr... pisze:Barbara Horz pisze:grrr nie ma za co dziękować i nie przychwal mojego zdrowia, bo nerwowa coś jestem przez tego "X" i z braku pomysłów moge w wariatkowie wylądować.
Mam podobnie...![]()
No i miałam być wczoraj w nocy w TG a zamiast tego od wczoraj leże chora w łóżku...
ewung pisze:
podejrzewam grrr ze zanim sprawa zabezpieczeń zdąży się wyklarować jeszcze będzie tam okazja popilnować tym bardziej że wiemy że gość nie odpuścił. oby to się jak najszybciej skończyło. niestety my nadal nie mamy możliwości podjechać do TG.
PS zdrówka życzę
Barbara Horz pisze:grrr mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i będzie okazja sie poznać w CK.
Barbara Horz pisze:grrr mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i będzie okazja sie poznać w CK.
Bubor przypuszczam, że w piatek bedzie jeszcze taka potrzeba, a uparciuchów znamy wielu - kto to nie chciał w nocy nawet usiaść?.
bubor pisze:Barbara Horz pisze:grrr mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia i będzie okazja sie poznać w CK.
Bubor przypuszczam, że w piatek bedzie jeszcze taka potrzeba, a uparciuchów znamy wielu - kto to nie chciał w nocy nawet usiaść?.
Byłem cały czas w gotowości bojowej
bubor pisze:Barbara Horz pisze:
Byłem cały czas w gotowości bojowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości