smutne macierzyństwo-Kruszynka ma swój dom:))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2007 10:05

mar9 pisze:Jako ciekawostkę podam, że w czasie, gdy my w pokoju ustalaliśmy szczegóły adopcji, Kruszynka znikła... 8O długotrwałe poszukiwania odniosły skutek - Kruszynka leżała wtulona w leżącą na garderobie kurtkę przyszłej pańci :lol: :lol: :lol:

Dobrze, ze w domu jestem, bo sie poplakalam.
Mordeczka sama wybrala:))
ALe po tylu nieszczesciach nalezy sie jej:))
Bedziesz miala jakies wiadomosci czasem:))
Moze Panstwo maja komputer?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon gru 31, 2007 7:24

Pańcio dzwonił do mnie, powiedział, że Kruszynka spędza prawie cały dzień na spaniu, z przerwami na jedzonko i toaletę. :lol: Domek ma chwilowy problem z netem, ale obiecał, że się odezwie (podałam adres forum).
Koteczka już się zaaklimatyzowała, dorośli i dzieci z domku zachwyceni kotkiem, z powyższego opisu wynika że Kruszynka też, więc chyba wyszła mi kolejna udana adopcja. :lol:
Teraz czeka mnie ciach Czarusia, szczepienia obu kawalerów i znowu będę szukać domków.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon gru 31, 2007 8:08

mar9 pisze:Pańcio dzwonił do mnie, powiedział, że Kruszynka spędza prawie cały dzień na spaniu, z przerwami na jedzonko i toaletę. :lol: Domek ma chwilowy problem z netem, ale obiecał, że się odezwie (podałam adres forum).
Koteczka już się zaaklimatyzowała, dorośli i dzieci z domku zachwyceni kotkiem, z powyższego opisu wynika że Kruszynka też, więc chyba wyszła mi kolejna udana adopcja. :lol:
Teraz czeka mnie ciach Czarusia, szczepienia obu kawalerów i znowu będę szukać domków.

mar ,wspaniałe wieści,bardzo się cieszę że Kruszynka jest w tak wspaniałym domku
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon gru 31, 2007 8:17

Iwonko, czy ktoś dzwonił do Ciebie w sprawie adopcji kotków??? (chodzi mi o tych, których skierowałam do Ciebie)
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon gru 31, 2007 8:21

mar9 pisze:Iwonko, czy ktoś dzwonił do Ciebie w sprawie adopcji kotków??? (chodzi mi o tych, których skierowałam do Ciebie)

niestety nikt :(
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon gru 31, 2007 8:56

iwona_35 pisze:
mar9 pisze:Iwonko, czy ktoś dzwonił do Ciebie w sprawie adopcji kotków??? (chodzi mi o tych, których skierowałam do Ciebie)

niestety nikt :(

szkoda, ale może jeszcze zadzwonią po Nowym Roku
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia]