No właśnie, jak można. Ale jak widać ta praktyka dotyczy zarówno kocic (mama Lalusia chociażby) jak i psiutków. I to niby cywilizowani ludzie
Ależ wy tu sobie miłe panie ładnie pokonwersowałyście
Z dobrych wieści- Laluś i podblokowiec Justine_Z mają domki!!!
Iza-efekt AXE małemu nie grozi. Gruntowne mycie jak najbardziej wskazane. Jego oczy na fotach faktycznie wyglądają żle, ale wyobraź sobie jak by wyglądały gdyby został.
Cały czas myślę o jego rodzeństwie-co najmniej 3 sztuki czarnych lub pingwinków+dwa szaraki. Kurcze, jak to połapać???
Musze przyznać, że w rękawicach wyglądasz jak profesjonalny treser dzikich zwierząt
Nawiązując do pochlastanej drugiej ręki to wiedzialam że czarnul znajdzie jakiś sposób żeby wyrazić swoją wdzięczność.
A Oskarek i Bastecik na miau są jak najbardziej na miejscu. Kto miałby pisać? Chomiki?
Muszę ogłosić, że
Justine _ Z została dziś mianowana sprzedawcą roku!!!
Nowy właściciel jej podblokowego koteczka wywarł na mnie naprawdę pozytywne wrażenie. ALe w międzyczasie zgłosiła się miła pani, która chciała kotka dla córeczki. Wczoraj więc z Justyką wykombinowałysmy, że kocik podblokowy, jako większy i nie przepadający za dziećmi (opinia karmicielki) będzie lepiej czuł sie u Pana. Pan dzielnie zniósł zamianę kotów. I nie rozmyślił się pomimo iż kotek podblokowy wyglądał na dużego (prawie dorosłego)-a wiadomo jak trudno znaleźć dom dużemu kotkowi.
Więc Justynka użyła zapewne wszystkich talentów marketingowych
A tak wogóle to Justynko, przepraszam, w ferworze walki wczoraj zapomniałam, że kotek miał nocować nie u Ciebie. Dopiero ok 24 to sobie uświadomiłam
Przeproś też ode mnie Twojego miłego mężczyznę
Justine rozbawiła mnie dziś-napisała, że ma nadzieję, że kot z panem jakoś dojadą do tego Bielska,-pan był nieco zdekoncentrowany-podczas jazdy głaskal transporter
AniHili-cieszę się, że panna Ela jest widywana. Jeśli da się złapać to mogę ja odwieźc spowrotem. Daj tylko znać.
Co do zdjęć- ślij śmiało. Najlepiej jakieś marketingowe

- typu brzuszek do góry, jakis portrecik. Ten kotek siedzi gdzieś u wujka? w jakim jest wieku? facecik czy baba? Ogłoszenia wstawię gdzie się da.
Melba-tez o tym mysłałam. No zobacz, telepatia. Ja chętnie wesprę Izę. Mogę też spytac w lecznicy - może skoro dostałam hurtowe ceny na kocice to i sunia się załapie?