Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:Jana - proszę zmień tytuł wątku - Fuksia jest teraz przecież w Warszawie.
I uaktualnij też pierwszy post - napisz proszę co się stało, że kicia jest chora i z kim się trzeba kontaktować gdyby ktoś coś wiedział albo chciał pomóc w poszukiwaniach albo w plakatowaniu.
Dobrze by było gdyby ktoś mógł zrobić bannerek ze zdjęciem Fuksii z prośbą o pomoc w poszukiwaniach.
Najważniejsze, żeby zajrzało tu jak najwięcej osób z Warszawy.
myślę, że warto zapytać taksówkarzy jak sugerowała sibia
też bardzo martwię się o kicię, wierzę, że uda wam się ją szybko odnaleźć
xandra pisze:nie moge pomoc szukaniem bo choruje, ale doloze kilka złotych do nagrody za kicię - niewiele, bo obecnie bez pracy jestem, ale zawsze cos
biedna mała
Tweety pisze:Waldemar, masz rację ale też trzeba wziąć pod uwagę, że Fuksia może byc juz zupełnie gdzieindziej
Waldemar pisze: Po trudnym do sprecyzowanie czasie, indywidualnym dla poszczególnego osobnika, zacznie opuszczać kryjówkę i powoli eksplorować nowe otoczenie.
Mayo pisze:Waldemar pisze: Po trudnym do sprecyzowanie czasie, indywidualnym dla poszczególnego osobnika, zacznie opuszczać kryjówkę i powoli eksplorować nowe otoczenie.
Stawiam na 3 dni , po tym czasie czyli poniedziałek-wtorek jest szansa, że może pojawi się w miejscu, gdzie karmicielki karmią swoich podopiecznych.
Mayo pisze:Każdy pomysł jest wart uwagi. A na forum chyba działamy telepatycznie, bo ja też pomyślałam o Straży dla Zwierząt. Czy ktoś z Warszawy mógłby się podjąć tego i poprosić ich o pomoc , pliss...
Waldemar pisze:xandra pisze:nie moge pomoc szukaniem bo choruje, ale doloze kilka złotych do nagrody za kicię - niewiele, bo obecnie bez pracy jestem, ale zawsze cos
biedna mała
Xandra dziękujemy z Gdańska za pomoc.
Prośba do Dzidzi z Gdańska. Zapłać proszę w poniedziałek brakujące 35 zł. lekarce z przychodni na oś. Młodych, która badała kocią rodzinkę i Małgorzacie, która wyłożyła z własnych pieniędzy na lekarstwa dla całej trójki. Dziękuję.
Wibrysko. Może ludzie z Łodzi włączą się w poszukiwania. Odległość do Warszawy nie jest wielka.
Pisałem już wcześniej w tym wątku. Mogę pomóc bezpośrednio 03 lipca /wtorek/ po godz.20. Ustalcie w Warszawie, czy będę przydatny i co mogę zrobić w tym czasie.
kotika pisze:8O![]()
Trzymam kciuki,aby udało się koteczkę odnależć.![]()
![]()
Chyba jednak to imię nie przyniosło jej szczęścia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 112 gości