Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
WANDUL66 pisze:fundacja zaproponowała pomoc , nie sądze , żeby był jakiś problem , chcemy tylko wiedzieć , jak się zabezpieczyć , czy stosować jakąs extra kwarantanne !!! i z tego co wiem , Fundacja się z tego nie wycofuje!!!! o tym , że zwróciłam się do fundacji o pomoc , wiedziałas Iwonko pierwsza!!! jeżeli nie chcecie pomocy fundacji , to pozostaje zrobić składkę na koszty sekcji , choć powiem szczerze , że ja niewiele mogę teraz pomóc finansowo!!!
ko_da1 pisze:Popieram , jeśli chodzi o sekcje wielkie dzięki ale niech na sekcji pomoc Fundacji sie skonczy.........
bettysolo pisze:a jakie sa koszta takiej sekcji
CoToMa pisze:Iwona, wysłałam 30 zł na sekcję na Twoje konto. W tym tygodniu tylko tyle niestety mogę... Ale może ktoś jeszcze sie dołoży...
dedi pisze:Zaznaczam z gory ze z ta sekcją to nie był moj pomysłżeby przez FFA była...ale jest juz po fakcie czyli po sekcji...nic poza tym nie wiem
Wiem za to, ze buraska - którą nazywamy juz imionkiem Aurelka (nie wiem czemu tak ją opiekun tymczasowy nazwał ) - sobie własnie spi na łóżku pod kołdrą i naprychała ze ją smiem budzić..dostała miche Gimpeta i torbę zwirku ze sklepu zoo w prezencie. Jej opiekun twierdzi ze je z apetytem choć nie zalatwia sie do kuwety - nie wiem czy to stres czy brak przyuczenia? W nocy bawiła się z jamnikiem, lubi psy i razem buszowali, a teraz odsypiają
Jest pod obserwacją - na forum kontakt z domkiem Aurelki - Maiukun1
dedi pisze:Buraska - słodziutka a Paweł (jej tymczas) zakochany
Jutro może będą fotki
Puszka już jest moja?
ko_da1 pisze:to teraz JA ...........Grafitka ( jeszcze nie mam imienia moze ktos ma pomysł??) jest w bardzo zaawansowanej ciąży i według mojego weta na sterylke za poźno , może sie to skonczyć tragicznie dla kotki nie wspominając o etycznym podłozu jeśli chodzi o duże już w tej chwili płody , zalecił diete wysokobiałkową i spokoj i szmatki porozrzucane zeby miałą z czego uwic gniazdoszczerze jestem przerazona nie miałąm nigdy kotnej kotki , kocica mieszka u Madzi ona ma 10 lat i tam ma byc porod ? ??
nie mam jej gdzie dac moze ktoś by mogł ją zabrać ............chyba sama nie wiem co pisze.......
pozatą kinder niespodzianką jak nazwał ją moj wet kotka jest okazem zdrowia , nie widzi nic niepokojącego , uszy czyste oczy czyste skora ok brzusio miękki wygląda na dorodną 3-4 letnią przyszłą mamusie
ko_da1 pisze:inny wet powie to samoa jesli sie podejmie to moze dojsc do krwotoku i duzych zaburzen chormonalnych ,według niego ryzyko sterylki w tym wieku płodów jest bardzo duze jesli chodzi o zycie kotki , pozatym kociaki są juz duze i to jest nie etyczne według niego
bluerat pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2139418#2139418
mam nadzieję że uda się małe co nieco z tego wylicytować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 307 gości