SCHR.SOSNOWIEC-udało się,nowi ludzie-nowy wątek-str36

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 26, 2007 12:36

a jakie sa koszta takiej sekcji :?:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon mar 26, 2007 13:33

WANDUL66 pisze:fundacja zaproponowała pomoc , nie sądze , żeby był jakiś problem , chcemy tylko wiedzieć , jak się zabezpieczyć , czy stosować jakąs extra kwarantanne !!! i z tego co wiem , Fundacja się z tego nie wycofuje!!!! o tym , że zwróciłam się do fundacji o pomoc , wiedziałas Iwonko pierwsza!!! jeżeli nie chcecie pomocy fundacji , to pozostaje zrobić składkę na koszty sekcji , choć powiem szczerze , że ja niewiele mogę teraz pomóc finansowo!!!

ko_da1 pisze:Popieram , jeśli chodzi o sekcje wielkie dzięki ale niech na sekcji pomoc Fundacji sie skonczy.........

Wando napisałam do ciebie.. PW
Podpisuje sie pod tym co napisal Ko_da....
Nic wiecej........jesteśmy ci bardzo wdzieczne ,że tak to załatwiłaś..i że tak szybko...gdybysmy to zalatwiały na wlasną ręke , na pewno to by potrwało...chociażby dlatego że pracujemy i nie miałyyśmy kiedy to zorganizować...
Ostatnio edytowano Pon mar 26, 2007 14:47 przez iwona_35, łącznie edytowano 1 raz
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pon mar 26, 2007 13:35

bettysolo pisze:a jakie sa koszta takiej sekcji :?:

U Czogały na Brynowie 60-80zł
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon mar 26, 2007 14:45

Iwona, wysłałam 30 zł na sekcję na Twoje konto. W tym tygodniu tylko tyle niestety mogę... Ale może ktoś jeszcze sie dołoży...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon mar 26, 2007 14:49

CoToMa pisze:Iwona, wysłałam 30 zł na sekcję na Twoje konto. W tym tygodniu tylko tyle niestety mogę... Ale może ktoś jeszcze sie dołoży...

ojejku CoToMa...wielkie dzięki...... :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon mar 26, 2007 15:40

Zaznaczam z gory ze z ta sekcją to nie był moj pomysł ;) żeby przez FFA była...ale jest juz po fakcie czyli po sekcji...nic poza tym nie wiem

Wiem za to, ze buraska - którą nazywamy juz imionkiem Aurelka (nie wiem czemu tak ją opiekun tymczasowy nazwał ) - sobie własnie spi na łóżku pod kołdrą i naprychała ze ją smiem budzić..dostała miche Gimpeta i torbę zwirku ze sklepu zoo w prezencie. Jej opiekun twierdzi ze je z apetytem choć nie zalatwia sie do kuwety - nie wiem czy to stres czy brak przyuczenia? W nocy bawiła się z jamnikiem, lubi psy i razem buszowali, a teraz odsypiają ;)
Jest pod obserwacją - na forum kontakt z domkiem Aurelki - Maiukun1

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Pon mar 26, 2007 15:43

dedi pisze:Zaznaczam z gory ze z ta sekcją to nie był moj pomysł ;) żeby przez FFA była...ale jest juz po fakcie czyli po sekcji...nic poza tym nie wiem

Wiem za to, ze buraska - którą nazywamy juz imionkiem Aurelka (nie wiem czemu tak ją opiekun tymczasowy nazwał ) - sobie własnie spi na łóżku pod kołdrą i naprychała ze ją smiem budzić..dostała miche Gimpeta i torbę zwirku ze sklepu zoo w prezencie. Jej opiekun twierdzi ze je z apetytem choć nie zalatwia sie do kuwety - nie wiem czy to stres czy brak przyuczenia? W nocy bawiła się z jamnikiem, lubi psy i razem buszowali, a teraz odsypiają ;)
Jest pod obserwacją - na forum kontakt z domkiem Aurelki - Maiukun1

Aurlka to która buraska? Bo ja już za Wami nie nadążam :oops:

dedi, a jak tam Twoja puszka? :twisted:
...

CoToMa

Post » Pon mar 26, 2007 15:47

Buraska - słodziutka a Paweł (jej tymczas) zakochany
Jutro może będą fotki

Puszka już jest moja?

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Pon mar 26, 2007 15:55

dedi pisze:Buraska - słodziutka a Paweł (jej tymczas) zakochany
Jutro może będą fotki

Puszka już jest moja?

To czekam niecierpliwie na fotki słodzizny :D Tymczasem też nie pogardzę :lol:

jutro koniec chyba o 15.17. Więc hipotetycznie może być jeszcze Twoja. Tylko pilnuj, żeby ktoś Cię nie ubiegł :roll:
...

CoToMa

Post » Pon mar 26, 2007 15:59

to teraz JA ...........Grafitka ( jeszcze nie mam imienia moze ktos ma pomysł??) jest w bardzo zaawansowanej ciąży i według mojego weta na sterylke za poźno , może sie to skonczyć tragicznie dla kotki nie wspominając o etycznym podłozu jeśli chodzi o duże już w tej chwili płody , zalecił diete wysokobiałkową i spokoj i szmatki porozrzucane zeby miałą z czego uwic gniazdo :roll: szczerze jestem przerazona nie miałąm nigdy kotnej kotki , kocica mieszka u Madzi ona ma 10 lat i tam ma byc porod ? ?? :( nie mam jej gdzie dac moze ktoś by mogł ją zabrać ............chyba sama nie wiem co pisze.......
pozatą kinder niespodzianką jak nazwał ją moj wet kotka jest okazem zdrowia , nie widzi nic niepokojącego , uszy czyste oczy czyste skora ok brzusio miękki wygląda na dorodną 3-4 letnią przyszłą mamusie
Ostatnio edytowano Pon mar 26, 2007 16:06 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon mar 26, 2007 16:01

ko_da1 pisze:to teraz JA ...........Grafitka ( jeszcze nie mam imienia moze ktos ma pomysł??) jest w bardzo zaawansowanej ciąży i według mojego weta na sterylke za poźno , może sie to skonczyć tragicznie dla kotki nie wspominając o etycznym podłozu jeśli chodzi o duże już w tej chwili płody , zalecił diete wysokobiałkową i spokoj i szmatki porozrzucane zeby miałą z czego uwic gniazdo :roll: szczerze jestem przerazona nie miałąm nigdy kotnej kotki , kocica mieszka u Madzi ona ma 10 lat i tam ma byc porod ? ?? :( nie mam jej gdzie dac moze ktoś by mogł ją zabrać ............chyba sama nie wiem co pisze.......
pozatą kinder niespodzianką jak nazwał ją moj wet kotka jest okazem zdrowia , nie widzi nic niepokojącego , uszy czyste oczy czyste skora ok brzusio miękki wygląda na dorodną 3-4 letnią przyszłą mamusie

ja bym poszukała innego weta...
...

CoToMa

Post » Pon mar 26, 2007 16:09

inny wet powie to samo :( a jesli sie podejmie to moze dojsc do krwotoku i duzych zaburzen chormonalnych ,według niego ryzyko sterylki w tym tygodniu ciąży jest bardzo duze jesli chodzi o zycie kotki , pozatym kociaki są juz duze i to jest nie etyczne według niego :(
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon mar 26, 2007 16:13

ko_da1 pisze:inny wet powie to samo :( a jesli sie podejmie to moze dojsc do krwotoku i duzych zaburzen chormonalnych ,według niego ryzyko sterylki w tym wieku płodów jest bardzo duze jesli chodzi o zycie kotki , pozatym kociaki są juz duze i to jest nie etyczne według niego :(

jest trochę wetów, którzy podejmują sie sterylek aborcyjnych, nawet w zaawansowanej ciąży... ja bym takiego poszukała...
...

CoToMa

Post » Pon mar 26, 2007 23:20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2139418#2139418
mam nadzieję że uda się małe co nieco z tego wylicytować
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Wto mar 27, 2007 6:58

bluerat pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2139418#2139418
mam nadzieję że uda się małe co nieco z tego wylicytować

dziekujemy z całego serca
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]