Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gayae pisze:kotek jest młody,ma rok,niestety ma SUK,był cewnikowany,jest na specjalistycznej karmie,ale podsikujemam kanapę do prania
zobaczymy co dalej bo po dwoch dniach to ciężko mi coś powiedziec
hanelka pisze:gayae pisze:kotek jest młody,ma rok,niestety ma SUK,był cewnikowany,jest na specjalistycznej karmie,ale podsikujemam kanapę do prania
Grażyno, jak to jest jest? Kotek jest zdrowy czy ma SUK? Bo właśnie wydałaś go schorowanej emerytce jako zdrowego kota. Z tego, co wiem, SUK nie jest wyleczalny. Więc?
hanelka pisze:gayae pisze:kotek jest młody,ma rok,niestety ma SUK,był cewnikowany,jest na specjalistycznej karmie,ale podsikujemam kanapę do prania
Grażyno, jak to jest jest? Kotek jest zdrowy czy ma SUK? Bo właśnie wydałaś go schorowanej emerytce jako zdrowego kota. Z tego, co wiem, SUK nie jest wyleczalny. Więc?
gayae pisze:hanelka pisze:gayae pisze:kotek jest młody,ma rok,niestety ma SUK,był cewnikowany,jest na specjalistycznej karmie,ale podsikujemam kanapę do prania
a spojrzałaś na datę tego posta?Ja go wtedy miałam 2 dni!!!
w książeczce miał wpisane cewnikowanie u jednego z tutejszych"wetów" z podejrzenia suk
więc jego sikanie , było przeze mnie i moich wetów wzięte w pierwszych dniach pobytu u mnie za skutki chorego pęcherza a nie znaczenie niekastrowanego kocura
póżniejsze badania i wyniki moczu po karmie Urinary ,wykluczyły struwity
zresztą wystarczy dac jego mocz do badania i sama się przekonasz jaki on strasznie "chory"
nie wiem jaki masz cel w zastraszaniu" tej schorowanej emerytki" jak o niej napisałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran i 99 gości