Ziutka jeszcze będzie zdrowa, słyszysz!
Natychmiast masz wyjść z tego dołka i zacząć myśleć pozytywnie, Ziutka Cię potrzebuje.......

Moderator: Estraven

gattara pisze:Karolina, Ty mnie nawet nie wnerwiaj. Masz się nie poddawać!!
Natychmiast masz wyjść z tego dołka i zacząć myśleć pozytywnie, Ziutka Cię potrzebuje.......![]()
![]()
![]()
![]()
elfrida pisze:gattara pisze:Karolina, Ty mnie nawet nie wnerwiaj. Masz się nie poddawać!!
Natychmiast masz wyjść z tego dołka i zacząć myśleć pozytywnie, Ziutka Cię potrzebuje.......![]()
![]()
![]()
![]()
Alu!Zycie to nie bajka.Odnosze wrazenie,ze to ja potrzebuje jej bardziej niz Ona mnie,a dla mojego egoizmu nie moge jej narazac na takie cierpienie.Zapytam sie dzisiaj Dr.Agnieszki,jaki daje jej szanse......nie chce sie oszukiac a przede wszystkim nie moge oszukiwac Ziuteczki.....i dostarczac jej tyle cierpienia....

Doruniad pisze:Wiem co czujesz, wiem jak Ci źle, jak wiele gniewu teraz w Tobie i bezsilności. Wiem jak trudne decyzje sa przed Toba. Trzymaj się

mirka_t pisze:Karolina jestem myślami przy Was.
mokkunia pisze:Karolina, nie wiem co napisaćTak strasznie mi przykro i smutno. To nie tak miało być
Dałaś Ziutce wszystko, nie żałowałaś czasu, uwagi, poświęcenia, pieniędzy by jej pomóc. To takie niesprawiedliwe.
Ja bardzo chcę wierzyć, że będzie jednak cud. Że Ziutka będzie jutro czuła się lepiej. Że zostanie z Tobą na zawsze

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości