CZARNA NĘDZA - ADOPCJE!!! str 36

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 01, 2006 23:26

anova pisze:
drevni.kocur pisze:Jak już będzie konto na Allegro fundacji Animalia, to ja mogę dać mnóstwo przedmiotów do sprzedania (płyty, torebka, podzespoły kompa, półszlachetne kamienie, stosy czasopism, biżuteria). Są mi już niepotrzebne.

Na pewno skorzystamy! Zarząd był dzisiaj w banku finalizować sprawy zwiazane z kontem bankowym, więc aukcje na allegro na rzecz fundacji niedługo ruszą :)

Mamy już konto 8) - jutro wysyłamy dokumenty do Allegro :).

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Czw lut 02, 2006 2:01 sami zobaczcie

reklama na 1 stronie allegro (kosztuje chyba stowe, ale mozliwe, ze allegro zwalnia z calej lub czesciowej oplaty aukcje charytatywne). warto jednak zainwestowac, poniewaz:

http://allegro.pl/show_item.php?item=82783755

taki wynik zacheca. ale o jednym warto pamietac: tresc jest zwarta i nienachalna. prosba jest wyrazona czytelnie i nieplaczliwie. szybka akcja w sercu czlowieka: albo chce pomoc albo nie i do widzenia. inna wazna sprawa-duzo odwiedzajacych, czesc z nich klika na linki w aukcji, warto miec przygotowana fajna strone www, ktora zacheci odwiedzajacego do regularnych klikniec. taka inwestycja stowkowa chyba jest sensowna, z raz pewnie warto by bylo zainwestowac. zreszta-mozna to zrobic, gdy aukcja "zarobi" sama te stowke "wewnatrz" allegro, w dziale, w ktorym zostanie umieszczona. na marginesie-chyba jest tak, ze umieszczenie reklamy aukcji na 1 stronie wymaga juz jakis "gwiazdek" na koncie aukcjonera. i wyjatkowo wazna i pozytywna sprawa-koniki dostaja pieniazki z cegielek, nie ma na tej przykladowej aukcji wystawionego zadnego towaru. ten numer mozna powtarzac regularnie. i pamietajcie-nie tylko allegro. ebay jest kilkaset razy wiekszy, pomimo, ze polska edycja kuleje. troche wyobrazni i inne ebaye stoja otworem. ale tu warto sie wyjatkowo przygotowac i nie rzucac na gleboka wode. pozdrawiam. btw-za jakis czas jakos konkretniej pomoge tez, teraz nie mam czasu (wyobrazcie sobie, ze o tej porze pracuje grrrrr..). jakas cegielke wykupie tez, chociaz takich osiedlowych bied mam swoja gromadke w kilku miejscach szczecina, mam swoje dwie kotki w domciu, konia, a kilka kotow mieszka mi dodatkowo w garazu. co oznacza, ze swoje odbebniam ;) to zart oczywiscie. dobra, koncze, bo kreska (starsza) wlasnie kaze mi balkon otworzyc (pewnie znow bojke z lisem idzie stoczyc). badzcie dzielne !

r

Od: Wto sty 31, 2006 1:48

Post » Czw lut 02, 2006 7:38

anova pisze:He, he - widzę, ze moja Gajunia robi na allegro za ambasadorkę czarnej nędzy :D

a czemu nie??
jest kochana i biedna... takie zdjecie przyciaga...
czego sie w koncu nie robi dla dobra sprawy :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Czw lut 02, 2006 10:11

Właśnie wysłaliśmy zamówienie na górkę karmy dla czarnuszków - 20kg+8kg Acany.
Właśnie sobie uświadomiłam, że chyba będę jutro u Ciebie lisboa - mogę odebrać te wszystkie rzeczy dla wolontariuszki i zawieźć jej razem z karmą w weekend lub w poniedziałek.

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Czw lut 02, 2006 10:33

gosiak wolontariuszka była u mnie wczoraj, sygnalizowałam to w wątku :)
Jest szansa, że coś jeszcze się u mnie pojawi do jutra, więc w razie czego zabierzesz. A w ogóle o której byś była?
Obrazek

lisboa

Od: Czw lis 10, 2005 10:15

Post » Czw lut 02, 2006 10:37

Dziś wysyłam paczkę z białą pościelą prawie nie używaną można bedzie ją przeznaczyć na podkłady.Pójdzie priorytetem.Więc jutro dojdzie.
Obrazek

hszalkowska

Od: Wto lis 01, 2005 2:10

Post » Czw lut 02, 2006 10:46

lisboa pisze:gosiak wolontariuszka była u mnie wczoraj, sygnalizowałam to w wątku :)
Jest szansa, że coś jeszcze się u mnie pojawi do jutra, więc w razie czego zabierzesz. A w ogóle o której byś była?

Przepraszam, musiałam przeoczyć. Napisałam Ci maila, jeśli Ci pasuje, to po 18.

hszalkowska pisze:Dziś wysyłam paczkę z białą pościelą prawie nie używaną można bedzie ją przeznaczyć na podkłady.

Super! Dzięki też za wpłatę :lol:

Tika pisze:Mamy już konto

To teraz jeszcze musicie sobie dobre zegarki kupić, żeby je synchronizować :mrgreen:

gosiak

Post » Czw lut 02, 2006 14:29

Dostałam dzisiaj maila od Pani, która nie ma jeszcze pełnej rejestracji na allegro, a bardzo chce pomóc. Ustaliłyśmy, że pieniądze prześle na konto podane w allegro, ale poza aukcją. Pani kocha kotki, ma ich sporą gromadkę i dokarmia dziczki. Czyż to nie cudowne :1luvu:

Zwróćcie uwagę na zmiany w moim podpisie :oops: :D
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Czw lut 02, 2006 16:25

hszalkowska pisze:Dziś wysyłam paczkę z białą pościelą prawie nie używaną można bedzie ją przeznaczyć na podkłady.Pójdzie priorytetem.Więc jutro dojdzie.

O super!!! :D na pewno bardzo sie przyda! Kto jeszcze moze pomoc w ten sposob?
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Czw lut 02, 2006 16:27

dzioby125 pisze:Dostałam dzisiaj maila od Pani, która nie ma jeszcze pełnej rejestracji na allegro, a bardzo chce pomóc. Ustaliłyśmy, że pieniądze prześle na konto podane w allegro, ale poza aukcją. Pani kocha kotki, ma ich sporą gromadkę i dokarmia dziczki. Czyż to nie cudowne :1luvu:

Zwróćcie uwagę na zmiany w moim podpisie :oops: :D

Dzioby125 idziesz jak burza! dzieki Tobie uzbiera sie sporo kasy :D
Juz wklejam sobie link w podpis 8)
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Czw lut 02, 2006 16:57

Catrina pisze:Juz wklejam sobie link w podpis 8)

I jo tyz :wink:

gosiak

Post » Czw lut 02, 2006 17:05

Catrina pisze:Dzioby125 dzieki Tobie uzbiera sie sporo kasy :D
Juz wklejam sobie link w podpis 8)

To jest aukcja dobrych serc dla dobrego serca - ja tylko pośredniczę.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Czw lut 02, 2006 22:13

Pei pisze:hopla co tak czarnuszki spadly

Też mi smutno :(

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Pt lut 03, 2006 7:42

Dziękujemy wszystkim!!!
Tam się przyda każda złotówka!
A poznaniakom przypominam:

bardzo, bardzo potrzebne są:
- stare pościele,
- ręczniki,
- koce,
- środki czystości.

Przejrzyjcie proszę swoje szafy - może jednak coś zalega?

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pt lut 03, 2006 10:23

Zalicytowałam. :)
Jedynie w ten sposób mogę pomóc. Jest to niewiele, ale jak mówi przysłowie ziarnko do ziarnaka.... :ok: za czarnulki i wielkie :1luvu: dla Pani opiekunki i dla wszystikch pomagających.

Pozdrawiam serdecznie
Obrazek Obrazek
Tinkless

BaSiK

Od: Nie wrz 26, 2004 19:15

[poprzednia][następna]