reklama na 1 stronie allegro (kosztuje chyba stowe, ale mozliwe, ze allegro zwalnia z calej lub czesciowej oplaty aukcje charytatywne). warto jednak zainwestowac, poniewaz:
http://allegro.pl/show_item.php?item=82783755
taki wynik zacheca. ale o jednym warto pamietac: tresc jest zwarta i nienachalna. prosba jest wyrazona czytelnie i nieplaczliwie. szybka akcja w sercu czlowieka: albo chce pomoc albo nie i do widzenia. inna wazna sprawa-duzo odwiedzajacych, czesc z nich klika na linki w aukcji, warto miec przygotowana fajna strone www, ktora zacheci odwiedzajacego do regularnych klikniec. taka inwestycja stowkowa chyba jest sensowna, z raz pewnie warto by bylo zainwestowac. zreszta-mozna to zrobic, gdy aukcja "zarobi" sama te stowke "wewnatrz" allegro, w dziale, w ktorym zostanie umieszczona. na marginesie-chyba jest tak, ze umieszczenie reklamy aukcji na 1 stronie wymaga juz jakis "gwiazdek" na koncie aukcjonera. i wyjatkowo wazna i pozytywna sprawa-koniki dostaja pieniazki z cegielek, nie ma na tej przykladowej aukcji wystawionego zadnego towaru. ten numer mozna powtarzac regularnie. i pamietajcie-nie tylko allegro. ebay jest kilkaset razy wiekszy, pomimo, ze polska edycja kuleje. troche wyobrazni i inne ebaye stoja otworem. ale tu warto sie wyjatkowo przygotowac i nie rzucac na gleboka wode. pozdrawiam. btw-za jakis czas jakos konkretniej pomoge tez, teraz nie mam czasu (wyobrazcie sobie, ze o tej porze pracuje grrrrr..). jakas cegielke wykupie tez, chociaz takich osiedlowych bied mam swoja gromadke w kilku miejscach szczecina, mam swoje dwie kotki w domciu, konia, a kilka kotow mieszka mi dodatkowo w garazu. co oznacza, ze swoje odbebniam

to zart oczywiscie. dobra, koncze, bo kreska (starsza) wlasnie kaze mi balkon otworzyc (pewnie znow bojke z lisem idzie stoczyc). badzcie dzielne !