Saskia - Foczka dziękuje Ci za całuski i przesyła równie gorące.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saskia pisze:
To co, rozpoczynamy zmasowaną akcję namawiania nikje na braciszka lub siostrzyczkę dla Foczki?![]()
nikje pisze:Nie mówie "nie" na braciszka lub siostrzyczke (zresztą mówiłam tez to Saskii) ale dajcie mi na razie opanować to małe diable i przekonać TZ, ze dwa koty to nie jest wcale tak dużo![]()
![]()
. Łazi wszędzie, również po mnie. Szczególnie w nocy uwielbia uprawiać po mojej nieszczęsnej głowie dzikie harce. Moje ręce i plecy powoli zaczynają się nie nadawać do pokazywania
Dzisiaj podjęła pierwszą próbę wspinania sie po nogawce spodni gdy przygotowywałam jej jedzonko. A wogóle to słodka i kochana z niej kicia. W najbliższym czasie wrzuce jakieś zdjęcia gdy tylko jakość okaże się znośna.
Duże mruczanki od Foczki dla wszystkich.
"Łazi wszędzie, również po mnie. Szczególnie w nocy uwielbia uprawiać po mojej nieszczęsnej głowie dzikie harce. Moje ręce i plecy powoli zaczynają się nie nadawać do pokazywania Dzisiaj podjęła pierwszą próbę wspinania sie po nogawce spodni gdy przygotowywałam jej jedzonko."
saskia pisze:Ja za to mam w domu transporter Magiji, jeszcze dłużej. Mam oglądać mieszkanie na Twoim osiedlu w tym tygodniu, więc może uda mi się go odebrać :
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 220 gości