Akcja sterylizacji do konca marca,niektore lecznice.str 24.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2005 1:27

KaLciA pisze:8O 8O 8O 8O Z Zabrza tyle lecznic??? 8O Moge dowiedzieć się, w jaki sposób się zgłosiły? Bo przyznam, że miałamja porozsyłać listy, ale kociaki zaczely mi chorowac i przez te zmartwienia, calkiem zapomniałam :oops: :oops: :oops: Przepraszam... Jedyne co zrobiłam, przesłałam go do schroniska dla zwierząt w Zabrzu, z prośbą "

No i zrobili :D
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Czw mar 03, 2005 8:47

ARKA pisze:
berni pisze:juz o tym była w sumie mowa, ale ja nadal nie umiem przyciemnić tego plakatu z główkami kotów. jest taki jasny że prawie nie widać tych napisów. help!!!!!!!!!

Ktos mi tlumacyl-ja nie techniczna ze jak nie ma sie jakiegos tam programu to nie przyciemnisz.

Podaj mi swoj adres e-mail to do Ciebie wysle bezposrednio ten plakat moze wtedy bedziesz mogla. Ja nic nie przyciemnialam, jak drukowalam i nie byl za bardzo jasny-mity maja byc jasniejsze a fakty ciemniejsze 8)
Prosze, podaj mi swoj adres e-mail.

ja go też przyciemniałam bo mało co było widać
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 03, 2005 8:54

moj plakat ktos bezczelnie zciagnal z tablicy ogloszen w pracy. i wywalil ulotki! QM !! oczywiscie powiesilam drugi. Nikt mi nic nie moze zarzucic, ze je wywieszam, bo rozmawialam o tym z Dyrektorem
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw mar 03, 2005 9:08

Czy mogłabym prosić o adresy nawet kilka lecznic w Lublinie biorących udział w akcji sterylizacji ??? I jakie będą ceny za sterylizację kotek ???
~~Milo'~~ czyli niegdyś Leelu
Obrazek

Milo

Od: Czw sty 23, 2003 8:42

Post » Czw mar 03, 2005 12:31

carmella pisze:moj plakat ktos bezczelnie zciagnal z tablicy ogloszen w pracy. i wywalil ulotki! QM !! oczywiscie powiesilam drugi. Nikt mi nic nie moze zarzucic, ze je wywieszam, bo rozmawialam o tym z Dyrektorem

:? przeciwnicy kastracji lub przeciwnicy w ogole zwierzat :(

Gdby bylo - 'lekko, latwo i przyjemnie'- to schroniska swiecily by pustkami :roll:

ARKA

Post » Czw mar 03, 2005 12:35

Leelu pisze:Czy mogłabym prosić o adresy nawet kilka lecznic w Lublinie biorących udział w akcji sterylizacji ??? I jakie będą ceny za sterylizację kotek ???

http://www.arka.strefa.pl/Akcja-2005/Ma ... lskie.html

A tak z ciekawosci pytam czy bylas na naszej stronie i nie moglas odnalezc?
Marwie sie czy byc moze jest nieczytelnie to zrobione, ze ludzie nie trafiaja na spisy lecznic :( :(

ARKA

Post » Czw mar 03, 2005 12:40

ARKA pisze:

slyszalam jak przechodzili tacy mlodzie faceci - elektrycy. przeczytali KASTRACJA!!!! nie wiem moze oni swoje jaja utozsamiaja z psimi. QM - przepraszam za ordynarnosc, ale jestem podq.....
Ostatnio edytowano Czw mar 03, 2005 17:06 przez carmella, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

carmella

Post » Czw mar 03, 2005 12:41

ARKA pisze:
KaLciA pisze:8O 8O 8O 8O Z Zabrza tyle lecznic??? 8O Moge dowiedzieć się, w jaki sposób się zgłosiły? Bo przyznam, że miałamja porozsyłać listy, ale kociaki zaczely mi chorowac i przez te zmartwienia, calkiem zapomniałam :oops: :oops: :oops: Przepraszam... Jedyne co zrobiłam, przesłałam go do schroniska dla zwierząt w Zabrzu, z prośbą "

No i zrobili :D

Ciesze sie bardzo, bo ze spisu wynika, ze chyba wszystkie lecznice w Zabrzy wziely udzial w akcji :D :D :D :D :D

KaLciA

Od: Pon sty 03, 2005 22:49

Post » Czw mar 03, 2005 13:32

Teraz bez problemu odnalazłam spis lecznic, przedetm jakoś mi umknęła ta "ramka". Może przenieść tą "ramkę" gdzieś wyżej, bo tak jak jest w szeregu to umyka uwadze przynajmniej mi. Inni pewnie bez problemu odnajdują ten spis, ja nieraz za szybko przelatuje strony :roll:
Dziękuję za informacje :)
~~Milo'~~ czyli niegdyś Leelu
Obrazek

Milo

Od: Czw sty 23, 2003 8:42

Post » Czw mar 03, 2005 15:34

carmella pisze:
ARKA pisze:

slyszalam jak przechodzili tacy mlodzie faceci - elektrycy. przeczytali KASTRACJA!!!! nie wiem moze oni swoje jaja utorzsamiaja z psimi. QM - przepraszam za ordynarnosc, ale jestem podq.....

8) chyba tak-ten 'typ'niestety tak ma :wink: Moj slubny i syn,dobrych pare lat temu, tez tak mieli :roll: -ale jak powiedzialam, ze klamka zapadla i czyjes musza poleciec(chodzilo o Filusia) to jednak na Filuta wskazali. Teraz juz bez problemu-swoje maja a inne pozwalaja ciach zrobic-pomponow niet :wink:

ARKA

Post » Czw mar 03, 2005 15:38

boszeee a co to sie stalo z moja sygnaturka-jakas stara :cry: chyba webamasterka ostro dziala na naszej stronie :roll:

ARKA

Post » Czw mar 03, 2005 17:02

ARKA pisze:
carmella pisze:
ARKA pisze:

slyszalam jak przechodzili tacy mlodzie faceci - elektrycy. przeczytali KASTRACJA!!!! nie wiem moze oni swoje jaja utorzsamiaja z psimi. QM - przepraszam za ordynarnosc, ale jestem podq.....

8) chyba tak-ten 'typ'niestety tak ma :wink: Moj slubny i syn,dobrych pare lat temu, tez tak mieli :roll: -ale jak powiedzialam, ze klamka zapadla i czyjes musza poleciec(chodzilo o Filusia) to jednak na Filuta wskazali. Teraz juz bez problemu-swoje maja a inne pozwalaja ciach zrobic-pomponow niet :wink:

skad i ja to znam ? !!!
moj przyjaciel przygarnal pol roku temu ... 5 kocurkow i w ogole nie planowal ich kastrowac! "przeciez to wbrew naturze" :evil: ile natlumaczylysmy mu z jego TZ-tka, ile informacji z netu mu nasciagalam (musial miec wszystko poparte autorytetami) az w koncu zaczelo czasem to tu, to tam moczem zalatywac - wszystkie 5 sztuk wyladowalo w zeszly piatek u weta 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Czw mar 03, 2005 17:19

jojo pisze:skad i ja to znam ? !!!
moj przyjaciel przygarnal pol roku temu ... 5 kocurkow i w ogole nie planowal ich kastrowac! "przeciez to wbrew naturze" :evil: ile natlumaczylysmy mu z jego TZ-tka, ile informacji z netu mu nasciagalam (musial miec wszystko poparte autorytetami) az w koncu zaczelo czasem to tu, to tam moczem zalatywac - wszystkie 5 sztuk wyladowalo w zeszly piatek u weta 8)

wiesz a potem sa hasla typu :"koty smierdza" (tak ma moja ciotka)
smierdza, ale jeden ciach rozwiazuje klopot
Obrazek

carmella

Post » Sob mar 05, 2005 9:48

najnowsze hasła na temat sterylizacji jakie ostatnio usłyszałąm:
"sama sie wysterylizuj przecież ludzi też jest za dużo"!!!!!!!!!! i jescze " czemu pozbawiam moja kotkę radośći macierzyństwa :x ciemnogród społeczeństwo (przynajmniej część ) to zupełna porażka

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Sob mar 05, 2005 14:35

drugi plakat i druga dostawe ulotek znow ktos zdjal i wywalil!
Obrazek

carmella

[poprzednia][następna]