Ale to i tak dobrze, że oddają, a nie wyrzucają.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta letnie kociaki...
Emilkę - czarnego okruszka, z chorzowskiego schroniska, która trafiła do mnie z trojgiem rodzeństwa...
Pacjentkę, bure maleństwo, które dostałam od woźnego - dzieci chciały wydłubać jej oko, złapały ją, bo mała miała ropień na łapce....
Obie kotki zostały adoptowane do 1 domu.
Wczoraj ten dom przyjechał i oświadczył, że wyjeżdża za granicę i chce mi oddać koty, bo w umowie było, że ma ich nie wyrzucać. Nie było mnie w domu, info przekazała mi mama, bałam się, że koty już zostały "wypuszczone na wolność".
Na szczęście udało mi się dodzwonić do kobiety i dostanę koty z poworotem.....
Mysza pisze:ryśka
jarek
Koffam Was normalnie i MT bije pokłont Mafii CK![]()
bardz, bardzo się cieszęryśka pisze:Mam dwie dobre wiadomości
Po pierwsze... wczoraj do Oświęcimia pojechała Kreseczka Proski- "siostra" Kalarepki, która mieszka u mnieKreseczka jest już starszą kotką, dobrze jej zrobi własny dom, własny człowiek
Po drugie Kasia Pysia Kaski, która jest od długiego czasu u jednej z dziewczyn też ma dom... drogą zasiedzeniaA było to tak: Kasia niedawno zrzuciła słoik z półki i skaleczyła szkłem łapkę - paskudnie. I tak pojawiła się myśl, że skoro kotka może okuleć, w wyniku tego wypadku, to... chyba należy jej się dom
![]()
![]()
Batka pisze:bardz, bardzo się cieszęryśka pisze:
Po drugie Kasia Pysia Kaski, która jest od długiego czasu u jednej z dziewczyn też ma dom... drogą zasiedzeniaA było to tak: Kasia niedawno zrzuciła słoik z półki i skaleczyła szkłem łapkę - paskudnie. I tak pojawiła się myśl, że skoro kotka może okuleć, w wyniku tego wypadku, to... chyba należy jej się dom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
juz nie wspomnę jak sie Kaska ucieszy jak sie dowie![]()
![]()
ryśka pisze::lol: A było to tak: Kasia niedawno zrzuciła słoik z półki i skaleczyła szkłem łapkę - paskudnie. I tak pojawiła się myśl, że skoro kotka może okuleć, w wyniku tego wypadku, to... chyba należy jej się dom![]()
![]()
Kaska pisze:Batka pisze:bardz, bardzo się cieszęryśka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ojej -jak bardzo skaleczona ?
bardzo sie ciesze z domu - ze juz jest rezydentka - ale mam nadzieje, ze nic jej w lapke powaznego nie jest
ryśka pisze:Kaska pisze:Batka pisze:bardz, bardzo się cieszęryśka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo sie ciesze z domu - ze juz jest rezydentka - ale mam nadzieje, ze nic jej w lapke powaznego nie jest
Chyba jakieś ścięgno przecięła w łapce, dlatego jest ryzyko, że będzie kulała na tą łapkę.
Mam wrażenie, że zrobiła to specjalnie.
moje tez moje teżKaska pisze:ryśka pisze:Kaska pisze:Batka pisze:bardz, bardzo się cieszęryśka pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chyba jakieś ścięgno przecięła w łapce, dlatego jest ryzyko, że będzie kulała na tą łapkę.
Mam wrażenie, że zrobiła to specjalnie.
nie stresuj mnie ryska jej przecietym sciegnem
kciuki za szybkie wyzdrowienie lapki![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: immortal i 89 gości