Białaczkowy Lucek [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 03, 2016 16:31 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

Baltimoore pisze:Rezydent w klatce 8O
Ale się porobiło :roll:

No musi być jakoś osłonięty :lol:

Wróciłam z pracy i jestem zadowolona. Lucuś siedział sam tyle czasu i nic a nic nie narozrabiał.
Po jego nocnym występie, z wsadzeniem łapy w kratkę wentylacyjną, bałam się, że może mieć świetne pomysły.
Nie. Siedział sobie grzecznie, ładnie wykorzystał kuwetę, jak przyszłam to był w łazience w swoim kąciku.
Widocznie rozrabianie zostawił sobie na noc, a teraz wypoczywał :roll:

MajeczQa

Od: Nie sty 27, 2008 11:16

Post » Sob wrz 03, 2016 20:26 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

Zbiera siły
:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob wrz 03, 2016 22:27 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

:201461 dla Lucka

A piesio jak tam?

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie wrz 04, 2016 1:39 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

magicmada pisze:Zbiera siły
:)

Usiłowałam wieczorem mu jakoś zorganizować czas i go wybawić,udało się średnio, bo faktycznie bawił się jak szalony, ale teraz też nie przestał- właśnie lata po ścianach za piłeczką.
No i zabawka nr 1 to nadal lodówka - albo pcha pod nią łapy i łowi cuda spod spodu :lol: albo siada przed nią i... przesuwa magnesy , które na lodówce wiszą. :ryk:

Baltimorskie pisze::201461 dla Lucka

A piesio jak tam?

a piesio sobie rekompensuje jak może sypiając w łóżku ;)
nawet mu to idzie, uspokoił się, powoli przestaje reagować na każdy dźwięk wydany przez kota.
Oni się ogólnie powoli odczulają na swoje odgłosy istnienia - Lucka już nie uaktywnia tak bardzo psie tuptanie, a pies się przyzwyczaił że nam coś bez przerwy stuka po ścianach.
Lucuś nawet zaczął zaglądać nam do pokoju przez okienko w kuchni i obserwuje psa.
Ale nadal nie ma mowy o jakimś kontakcie, bo wypala jak z procy. Wczoraj przy okazji karmienia dostało się mnie. Zwyczajnie za blisk byłam....

MajeczQa

Post » Nie wrz 04, 2016 9:30 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

No i zabawka nr 1 to nadal lodówka - albo pcha pod nią łapy i łowi cuda spod spodu :lol: albo siada przed nią i... przesuwa magnesy , które na lodówce wiszą. :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Po takiego kota powinna być kolejka domków :ok:

Głaski dla piesia :1luvu:

Baltimoore

Post » Śro wrz 07, 2016 10:03 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

(Wrrr co napisze to mi się skasuje...)

A opowiadalam jak wskoczył mi do lodówki?
Myślał że na salony wyskoczy... a tu wpadł na marchewkę :D

2 ostatnie dni byly.pelne stresu i szaleństwa ( dziecko nam sie pochorowalo, mielismy ekipe remontową)
Juz na szczescie wszystko wrocilo do normy.

Teraz trzymajcie za niego kciuki ;)

MajeczQa

Post » Śro wrz 07, 2016 10:03 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro wrz 07, 2016 19:12 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Baltimoore

Post » Czw wrz 08, 2016 11:45 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Czw wrz 08, 2016 18:58 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

Kciuki są:) :ok: :ok:
Obrazek

magicmada

Post » Pt wrz 09, 2016 8:52 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

To je jeszcze mocniej trzymajcie bo sa bardzo potrzebne.
Mam 2 ankiety, kwestia kilku pytań i decyzji.
Powinno byc sprawnie i szybko a tym czasem się rozchorowałam i ledwo pełzam...
W dodatku brakuje mi chwili, bo albo jestem w pracy albo wracam i cała uwagę skupiam na chorym (też) dziecku - tym sposobem wieczorem nawet kota nie mam kiedy pogłaskać, bo muszę dyżurować przy młodej praktycznie całą noc...
Ehhh :(
Dobrze że kot się aż tak tym nie przejmuje i sam sobieurządza czas

MajeczQa

Post » Pt wrz 09, 2016 15:03 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

Dużo zdrowia Wam obojgu życzę :1luvu: :1luvu:

I kciuki za Lucka :ok: :ok:

Baltimoore

Post » Sob wrz 10, 2016 12:32 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

Kciukuję za Lucka i Twoje zdrowie :1luvu:

Ty$ka

Od: Nie mar 11, 2012 19:57

Post » Sob wrz 10, 2016 18:33 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

Ty$ka pisze:Kciukuję za Lucka i Twoje zdrowie :1luvu:

i za Dziecko też:)
Obrazek

magicmada

Post » Nie wrz 11, 2016 10:52 Re: +Lucyfer ze wsi - zaczynamy być w kropce... Szuka DT/DS.

magicmada pisze:
Ty$ka pisze:Kciukuję za Lucka i Twoje zdrowie :1luvu:

i za Dziecko też:)

Dziecko moje akurat najzdrowse z ans wszystkich jest.
i to akurat problem, bo kiedy wszscy leżą jak te trupy to ona ma duuużo werwy i się chce bawić....

Już by wzięło mi przeszło, bo trzeba wracać do życia.
Kot wynudzony, nie ma się z kim głaskać.
Wczoraj oszalał na widok mojego obiadowego mięsa - baba w sklepie mnie namówiła na golonkę, więc pomyślałam że wpakuję do piekarnika i będzie spokój...
Taki jest spokój, że kroku nie mogłam od wczoraj zrobić bez Lucka, ile razy się o niego potknęłam i szturchnęłam go nogą to nie zliczę...
Bo on leci za mną z obłędem w oczach i miałczy " chcę , chcę , chcę!".
Nie ważne co niosę, wszystko on chce. I staje na łapach i drze się jak opętany.
Właśnie wichruje znowu drzwi łazienki, bo go musiałam przymknąć na czas pieczenia. Jeszcze by brakowało żeby wpakował się do piekarnika. W lodówce już był :lol:

Cóż... idę spróbować się przespać...

MajeczQa

[poprzednia][następna]