Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2015 18:53 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Maluszki to pikus ,ale te dwa huncwoty to dopiero tornado ,żwir wywalony ile razy wejdą do kuwety ,reszte jedzenia zakopuje się ..żwirem ,co nie schowam zwalą i stłuką :strach:
Żywioł :lol: a przy tym takie to kochane ,takie przylepne.. :1luvu:

Nadal szukam dla nich dt. powinni spać w łóżku a nie w klatce :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lis 02, 2015 18:57 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:strach: :strach: :strach: to faktycznie masakra.
Może chociaz domek stały się znajdzie szybko jak nie dziczą.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon lis 02, 2015 19:14 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

dziczą? to są cudowne pieszczochy ,liżą po rękach ,nie zwracają uwagi na psy czy koty ,tylko ich kochać .
\Kiedy głaszcze i chcę zabrać rękę to łapią i przytrzymują ,aż serce boli na myśl co by było gdyby tego dnia Gadzina tam się nie pojawił .
Dymek ,nie jadł ,bo miał skorupę na nosie ...odwodniony szkielecik.
Teraz to piękny kot i sierść już ma inna ,zdrową ,tylko Srebek jest jeszcze w tłustawej posklejanej sierści,ale też z dnia na dzień jest lepiej.
Ten to chodząca delikatność :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 02, 2015 19:17 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:1luvu: miały niezwykłe szczęście kociaki, przyszłe domki tez .
Obrazek

Kalai

Post » Wto lis 03, 2015 7:27 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Dorciu a może oni tak kopia ten żwirek bo w poprzednim wcieleniu byli górnikami przodkowymi :ryk:
Jak Twoje zdrówko?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto lis 03, 2015 8:12 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

kaja888 pisze:Dorciu a może oni tak kopia ten żwirek bo w poprzednim wcieleniu byli górnikami przodkowymi :ryk:
Jak Twoje zdrówko?

chyba trafiłaś :ryk:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 03, 2015 20:01 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Buziaczki dla Kleszczusia :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 03, 2015 21:06 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Caragh pisze:Buziaczki dla Kleszczusia :1luvu:

Dziękuję :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 03, 2015 21:12 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:1luvu: Ale dziewczynki sie zmieniły 8O odchuchałas, nie do poznania.
Obrazek

Kalai

Post » Wto lis 03, 2015 21:30 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Wzruszające są te kociaki w pozie świadczącej o wielkim poczuciu bezpieczeństwa.
Bardzo lubię patrzeć na takie koty.
Szczęściarze:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro lis 04, 2015 7:18 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Oj szczęściarze to prawda :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro lis 04, 2015 8:49 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Witam Kochani.
Musiałam zamknąć większe kociaki bo rozniosą mi mieszkanie ,toż to żywioł nie do okiełznania :strach: :strach: :strach:
Obie kuwety wywalone ,w pokoju mam żwirownie .
Nie mam siły ,ręce mi opadają do ziemi .
Mniejsze Hurciki też szaleją ale są ..mniejsze i mniejsze zniszczenia,. :wink:
Za to dziewczynka z interwencji choruje ,nawet jeść nie chciała ,dobrze że troszkę conva chlipnęła :cry: :cry: :cry: taka jest strasznie biedniusia :cry: serce pęka .

Ja sama coraz bardziej chora i zaropiała .
nos ,gardło,krtań...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lis 04, 2015 8:59 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

:( Dorotka weź ze 2 dni urlopu od życia w biegu i wyleż to choróbsko bo się wykończysz :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro lis 04, 2015 10:20 Re: BARDZO PROSZE O POMOC W TYMCZASOWANIU :( kolejne maluchy

Nie da rady ,coś za coś .
Jak nie wyjdę z domu to oszaleje ,teraz Pumcia rzygła :placz: Już myślę kiedy były odrobaczane ,chyba dwa tygodnie temu ,może już powtórzyć?Dopytam weta ,ale szczepienie mają dopiero 10 dni ,to może jeszcze poczekam troszkę .
Bawią się ,biorą wszystko do pysia ,kłaki ,sizal ..
Mam dość kotów :placz:

Jakie życie kiedyś było piękne ,kiedyś kiedy jeszcze mi na łeb nie walnęło ,a był taki czas, był ,dobrze pamiętam ze dwadzieścia lat wstecz :twisted:

Wszystko śpi ,a ja od 5 na nogach ,jak się położę to będę miała zwalony cały dzień ,bo chodzę po tem nieprzytomna ,rozbita itp.
Wczoraj była Oliwka ,niestety moja niedoszła synowa teraz chce kotka i nic na to nie poradzę ,bo to że ja nie dam to nic ,wredna babcia i tyle ,ale inni dadzą...
Ten dom nie dorósł jeszcze aby mieć futerko ,żadne futerko. :cry:
Tłumaczę jak potrafię ,że była umowa ,Oli ma królika ,ma u mnie psy i koty ,ale nie ,trzeba mieć kuleczkę w domu.
Jestem bezradna. :| i jest mi zwyczajnie przykro.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]