Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:wiecie dziewczyny ..... jak widzę takie rzeczy to nie chce mi się pić ...... chce mi się sprawiedliwości, ale takiej z dzikiego zachodu rodem, albo chętnie posłużyłabym sie kodeksem Hammurabiego i reka by mi nie drgnęła zaręczam
Dorota Wojciechowska pisze:Lidkano naprawdę
taka bieda - szok.
Nie ma sił na to wszystko
meggi 2 pisze:Przepraszam Lidko, że na tym wątku pisze.
Ścigam Bożene z Wiśniewa, komórka cały czas zajęta, na domowym jakiś przedziwny sygnał. Bożenko miałam telefon z pytaniem czy nadal chcesz cykloferon? Daj znać.
BOZENAZWISNIEWA pisze:meggi 2 pisze:Przepraszam Lidko, że na tym wątku pisze.
Ścigam Bożene z Wiśniewa, komórka cały czas zajęta, na domowym jakiś przedziwny sygnał. Bożenko miałam telefon z pytaniem czy nadal chcesz cykloferon? Daj znać.
chciec to chciałam,ale się teraz spłukalam ,bo dzieci do szkoły,innym razem
telefon stacjonarny mi pada i komórka tez kilka razy juz nie działa,cos z zasięgiem.Aniu,wstrzymajmy sie jeszcze,moje dwa koty odeszły,dla nich chiałam,a Antek nie dostanie cykloferonu,bo nie moze go brać...
karolink pisze:Zaraz będę miała 3 koty , na razie mam 2 postawiłam sobie granicę 4 i już mam ją przekroczyć???
Lidziu , gdzie Ty mieszkasz?
Jak co mogę chociaż wspomóc finansowo , tylko gdzie, jakaś stówka się znajdzie na bidulka.
BOZENAZWISNIEWA pisze:meggi 2 pisze:Przepraszam Lidko, że na tym wątku pisze.
chciec to chciałam,ale się teraz spłukalam ,bo dzieci do szkoły,innym razem
telefon stacjonarny mi pada i komórka tez kilka razy juz nie działa,cos z zasięgiem.Aniu,wstrzymajmy sie jeszcze,moje dwa koty odeszły,dla nich chiałam,a Antek nie dostanie cykloferonu,bo nie moze go brać...
karolink pisze:To jak się nic nie znajdzie, mogę go wziąć choćby na tymczas .
Zaraz ile to od Wawy, mapy google. Ojej 270 km. Jak nic się nie znajdzie, to wymyślimy coś ok? Najwyżej przyjedzie do mnie.
karolink pisze:To jak się nic nie znajdzie, mogę go wziąć choćby na tymczas .
Zaraz ile to od Wawy, mapy google. Ojej 270 km. Jak nic się nie znajdzie, to wymyślimy coś ok? Najwyżej przyjedzie do mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 404 gości