Zbieraczka ma dość cz6.Dwa koty usunięcie ząbków ;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 04, 2013 20:22 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

wiecie dziewczyny ..... jak widzę takie rzeczy to nie chce mi się pić ...... chce mi się sprawiedliwości, ale takiej z dzikiego zachodu rodem, albo chętnie posłużyłabym sie kodeksem Hammurabiego i reka by mi nie drgnęła zaręczam :evil:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro wrz 04, 2013 20:27 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Przepraszam Lidko, że na tym wątku pisze.
Ścigam Bożene z Wiśniewa, komórka cały czas zajęta, na domowym jakiś przedziwny sygnał. Bożenko miałam telefon z pytaniem czy nadal chcesz cykloferon? Daj znać.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro wrz 04, 2013 20:41 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Kinnia pisze:wiecie dziewczyny ..... jak widzę takie rzeczy to nie chce mi się pić ...... chce mi się sprawiedliwości, ale takiej z dzikiego zachodu rodem, albo chętnie posłużyłabym sie kodeksem Hammurabiego i reka by mi nie drgnęła zaręczam :evil:

myślę podobnie :ok: nawet nie trzeba ich zabijać, związać, zamknąć, nie dać ani jedzenia ani picia aby na własnej skórze odczuli jakie to uczucie...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro wrz 04, 2013 20:43 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Lidka 8O no naprawdę 8O taka bieda - szok.
Nie ma sił na to wszystko :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro wrz 04, 2013 20:45 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Dorota Wojciechowska pisze:Lidka 8O no naprawdę 8O taka bieda - szok.
Nie ma sił na to wszystko :cry:

Ja też już nie mam siły i ciągle mnie dręczą myśli co dalej .... :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro wrz 04, 2013 20:51 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

meggi 2 pisze:Przepraszam Lidko, że na tym wątku pisze.
Ścigam Bożene z Wiśniewa, komórka cały czas zajęta, na domowym jakiś przedziwny sygnał. Bożenko miałam telefon z pytaniem czy nadal chcesz cykloferon? Daj znać.

chciec to chciałam,ale się teraz spłukalam ,bo dzieci do szkoły,innym razem
telefon stacjonarny mi pada i komórka tez kilka razy juz nie działa,cos z zasięgiem.Aniu,wstrzymajmy sie jeszcze,moje dwa koty odeszły,dla nich chiałam,a Antek nie dostanie cykloferonu,bo nie moze go brać...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 21:01 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

BOZENAZWISNIEWA pisze:

telefon stacjonarny mi pada i komórka tez kilka razy juz nie działa,cos z zasięgiem.Aniu,wstrzymajmy sie jeszcze,moje dwa koty odeszły,dla nich chiałam,a Antek nie dostanie cykloferonu,bo nie moze go brać...

Bożena ten kot musi znaleźć jakieś schronienie idzie zima a on wiurek taki chudy ...ja mam ile kotów wiecie albo i nie , mam psy w domu łapy mam związane nie wiem co z nim zrobic ...Chciała bym żeby godnoe spobie żył po tym co przeszedł po tym bólu , poniewierce ...ale ja nie moge mu nic dac tylko zimną altankę ...mam tam też psy ......Nie wiem co lepsze eutanazja czy życie w poniewierce ..Co sobie poukładam to znów taka bida że kłaki się jeżą i myśle i myslę , chciała bym mu dać wszystko ale co ja moge ....Co przy tej ilosci co mam :( Mysle ale nic mi na mysl nie przychodzi tylko bezradność i samotność w tym wszystkim ...to bardzo boli ale ten kot czuje ból większy :cry:

lidka02

Post » Śro wrz 04, 2013 21:05 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Jeżeli ktos dałby mu domek to pujdę z nim nawet na piechote , jak będe wiedziała że będzie szczęsliwy ...Że będzie miał to co brakowało mu do tej pory ...Zasłużył sobie na dach nad głowa , na kąt i pełna miskę ...Zasłużył sobie na życie w cieple gdy na zewnątrz bedzie temperatura dochodziła do minus dwudziestu stopni :( Wiem marzenia nie realne ale..... :(

lidka02

Post » Śro wrz 04, 2013 21:11 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Zaraz będę miała 3 koty , na razie mam 2 postawiłam sobie granicę 4 i już mam ją przekroczyć???
Lidziu , gdzie Ty mieszkasz?

Jak co mogę chociaż wspomóc finansowo , tylko gdzie, jakaś stówka się znajdzie na bidulka.

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

Post » Śro wrz 04, 2013 21:30 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

karolink pisze:Zaraz będę miała 3 koty , na razie mam 2 postawiłam sobie granicę 4 i już mam ją przekroczyć???
Lidziu , gdzie Ty mieszkasz?

Jak co mogę chociaż wspomóc finansowo , tylko gdzie, jakaś stówka się znajdzie na bidulka.

Ja mieszkam w Strzelnie kochana stówka to wiele , ale dla niego bardziej jest potzrebny jakiś kąt m..Weta splace sobie na raty a domek jakiś kat tego nam nie da nic ...Zima jest straszna dla kotów a dla takiego staruszka może być wyrokiem , on teraz tak patrzy .... aż strach pomyślec jak spojży na nas ludzi później ...Teraz te oczy wołają o POMOC tak jakby już jego życie miało sie kończyć ...Przyszedł do ludzi pewnie do swojego wroga o pomoc bo czuje tylko ból , ból co nie daje mu funkcjonowac normalnie :( ....Nie wiem gdyby on potrafił mówć powiedział by co by chciał ...Ja mówie za niego że jemu potrezba domku ,,,ja mam tylko zimną altanke bo w domku więcej zwierząt mam jak ludzi...i to może nie jest problem ale problemem sa moje psy... :cry:

lidka02

Post » Śro wrz 04, 2013 21:37 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Co do wstrzymania, to już nie będę miała śmiałości prosić jak teraz zrezygnuje. Bo przy sprawie kotka Groszka prosiłaś i ona ma 2 kupione opakowania.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro wrz 04, 2013 21:48 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

To jak się nic nie znajdzie, mogę go wziąć choćby na tymczas .
Zaraz ile to od Wawy, mapy google. Ojej 270 km. Jak nic się nie znajdzie, to wymyślimy coś ok? Najwyżej przyjedzie do mnie.

karolink

Post » Śro wrz 04, 2013 21:50 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

karolink pisze:To jak się nic nie znajdzie, mogę go wziąć choćby na tymczas .
Zaraz ile to od Wawy, mapy google. Ojej 270 km. Jak nic się nie znajdzie, to wymyślimy coś ok? Najwyżej przyjedzie do mnie.

piszesz poważnie ? aż się popłakałam z radości...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro wrz 04, 2013 21:51 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

karolink pisze:To jak się nic nie znajdzie, mogę go wziąć choćby na tymczas .

Byłam już w Warszawie z kotem to 220km , ale musisz wiedziec że to staruszek , na koty niby obojetny na psy nie wiem ....gdyby gdzieś uciekł to zginie ..Musi to byc domek niewychodzący...I ten tymczas może czasami byc wieczny trzeba się z tym liczyc..

lidka02

Post » Śro wrz 04, 2013 21:56 Re: Wątek zbieraczki cz 6 - Ide sie zastrzelić...;(

Tak piszę poważnie. Jeżeli go przyjmę i przyjedzie do mnie Albercik w swoim profilu zastrzegę jednak żeby mnie nie brać poważnie kiedy znów się będę ogłaszać, bo więcej niż 4 kotów nie dam rady, a póki co mam 2 na 30 metrach .
Oj i pieniędzy ile tu można wydać, właśnie zrezygnowałam z jednego zamówienia i co oddałam na bidaczki, ale nie żałuję tego ani tej decyzji.

karolink

[poprzednia][następna]