PALUCH 9.MRAU. Zima za pasem,a kotów nie ubywa.Daj ciepło!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 16, 2013 16:45 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

ehhh ja niestety nie mogę pomagać i Wam i kotom:( w schronie za duzo zwierzaków, jeszcze teraz pyłki latają i momentalnie zaczynam się dusić a nie chcę sie doprowadzic do takiego stanu zebym musiala sie zastanawiac co z moimi kotami jak przestana mi inhalatory pomagac :(
dlatego wolę zdalaczynnie chociaz gazety zbierac :wink:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto lip 16, 2013 19:52 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Revontulet pisze:
MalgosiaZ pisze:.

A co do feromonów- ja akurat bardzo cieszę sie, że gdy mój kot był na Paluchu nikt nie założył mu obróżki feromonowej, ani nie wetknął do kontaktu feliwaya. Pewnie już by Maurycego nie było...

Feliwaya to można kotom wetknąć ale chyba w doopki :wink: . Przecież w pokojach nie ma kontaktów ze względu na bezpieczeństwo. No i właśnie dla kiciów np z astmą tak jak Mauryś - zabójstwo :roll: .

I jeszcze raz apel :
PALUSZKI BARDZO PROSZĄ o..........

trochę Twojego czasu. W chwili obecnej jest ich baaaaaardzo dużo. Pokoje adopcyjne są pełne kotków z utęsknieniem czekających na swój dom. Jeśli możecie poświęcić im dzień z wolnego weekendu- dla nich to wiele znaczy. Jeśli możecie pomóc w sprzątaniu klatek , wybiegów , pokoji, zmianie posłanek , wymyciu kuwet - to ważne. Jeśli możecie pogłaskać , przytulić , pobawić się - dla nich to bezcenne.
Osoby , które zdecydują się choćby jeden raz podarować swój wolny dzień Paluszkom prosimy o kontakt.
Dla kotów Wasza obecność będzie ogromną radością , dla nas wolontariuszy - nieocenioną pomocą.
:flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro lip 17, 2013 5:31 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

MalgosiaZ pisze:
Revontulet pisze:
MalgosiaZ pisze:.

A co do feromonów- ja akurat bardzo cieszę sie, że gdy mój kot był na Paluchu nikt nie założył mu obróżki feromonowej, ani nie wetknął do kontaktu feliwaya. Pewnie już by Maurycego nie było...

Feliwaya to można kotom wetknąć ale chyba w doopki :wink: . Przecież w pokojach nie ma kontaktów ze względu na bezpieczeństwo. No i właśnie dla kiciów np z astmą tak jak Mauryś - zabójstwo :roll: .

I jeszcze raz apel :

trochę Twojego czasu. W chwili obecnej jest ich baaaaaardzo dużo. Pokoje adopcyjne są pełne kotków z utęsknieniem czekających na swój dom. Jeśli możecie poświęcić im dzień z wolnego weekendu- dla nich to wiele znaczy. Jeśli możecie pomóc w sprzątaniu klatek , wybiegów , pokoji, zmianie posłanek , wymyciu kuwet - to ważne. Jeśli możecie pogłaskać , przytulić , pobawić się - dla nich to bezcenne.
Osoby , które zdecydują się choćby jeden raz podarować swój wolny dzień Paluszkom prosimy o kontakt.
Dla kotów Wasza obecność będzie ogromną radością , dla nas wolontariuszy - nieocenioną pomocą.

ja chętnie, ale bardziej by mi chyba przyszły weekend pasował
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Śro lip 17, 2013 7:30 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

MalgosiaZ pisze:I jeszcze raz apel :

Paluszki proszą również o datki lub o prezenty w postaci dobrej karmy Wszystko co przyniesiemy rozchodzi się w mgnieniu oka...
Przypominam nr konta:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt-Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok.42a
03-772 Warszawa
[b]93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
W TYTULE: puszka dla Paluszka
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Śro lip 17, 2013 8:18 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

basia111 pisze:ja chętnie, ale bardziej by mi chyba przyszły weekend pasował

:ok: :piwa:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro lip 17, 2013 18:17 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Revontulet pisze:

Pierwszy ochotnik :D .
Koleżanki wolontariuszki , pls umówcie się z Basią kto może być za tydzień na A1.
Basia111 - dziękujemy :kotek:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro lip 17, 2013 21:15 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

znalazłam dziś gdzieś na FB, podobno jego dane:
Wojciech Lesicki Gorlice ul. Słowackiego 23 a ; w Zabrzu (tam studiuje stomatologię na Śląskim Uniwersytecie Medycznym) ul Trocera 38 telefon zwyrodnialca 798770715
jego laska Kamila Labut jest na FB
Obrazek

MissJoas

Post » Czw lip 18, 2013 11:22 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Mulesia pisze:Pilne. :!: 2-3 dniowy maluch szuka mamki.
viewtopic.php?f=1&t=154823
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Czw lip 18, 2013 11:34 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Coraz więcej kotów :crying:

369/13 Obrazek
372/13 Obrazek
373/13 Obrazek
374/13 Obrazek
375/13 Obrazek
376/13 Obrazek
377/13 Obrazek
378/13 Obrazek
382/13 Obrazek

LIX/13 Obrazek
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw lip 18, 2013 18:31 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Coraz więcej kotów a z Schade jest bardzo źle... Od wczoraj jej stan się strasznie pogorszył. Dziś 2x byłam na kroplówkach. Miały być podskórne a musieliśmy wrócić do wenflonu i kroplówkę mam robić w domu... Strach pomyśleć co by było gdyby nie to że dziś szukałam lekarza i wziełam UŻ....
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Czw lip 18, 2013 19:01 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

MalgosiaZ pisze:
Revontulet pisze:

Pierwszy ochotnik :D .
Koleżanki wolontariuszki , pls umówcie się z Basią kto może być za tydzień na A1.
Basia111 - dziękujemy :kotek:

Można Basię policzyć x2, bo z nią przyjadę. Możemy standardowo zgarnąć trochę gratów po drodze ze Skarbka z Gór na Paluch.

Przy okazji mam pytanie - na jakie kawałki pociąć wełniany dywan, żeby się zmieścił do klatek dla psów? Chciałabym go pociąć już teraz, bo łatwiej go gdzieś skitram przez tydzień ;)
A może koty też potrzebują dywanu?

I&S

Od: Śro paź 12, 2011 10:57

Post » Czw lip 18, 2013 19:15 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

a właśnie miała bm cię nawet zapytać, czy się nie wybierzesz... :)
ObrazekObrazek

basia111

Od: Czw paź 04, 2012 16:39

Post » Czw lip 18, 2013 19:16 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

Coraz więcej kotów a z Schade jest bardzo źle... Od wczoraj jej stan się strasznie pogorszył. Dziś 2x byłam na kroplówkach. Miały być podskórne a musieliśmy wrócić do wenflonu i kroplówkę mam robić w domu... Strach pomyśleć co by było gdyby nie to że dziś szukałam lekarza i wziełam UŻ....

A wydawało się że najgorsze już za nią .Może to tylko chwilowy kryzys?
Może jednak jeszcze zaskoczy.Jeszcze odrobinę nadziei i dużo kciuków.

a koleżanki będą w sobotę czy w niedzielę ?
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Czw lip 18, 2013 20:30 Re: PALUCH 9.MRAU. Dużo kotów, jeszcze więcej kociąt... Pomó

W tym miesiącu zakupy dla Paluszków na bogato (a ten żwirek to się jakoś tak w hurtowni podczas wysyłki zaplątał, my nie zamawiałyśmy :twisted: :wink:|) ale i Paluszków do obdzielenia w sezonie wakacyjnym więcej :(
Obrazek

Obrazek

PALUSZKI DZIĘKUJĄ BARDZO BARDZO BARDZO SPONSOROM :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I&S: zapytam w szpitalu czy taki podkład by się nie nadał do klatek kocich. A dywan w miarę czysty? :twisted:
Kuba: Będziemy w sobotę - 2 osoby, a ja będę w niedzielę. Zapraszamy!

MEGA KCIUKI ZA SHADE :!:
Obrazek

MissJoas

[poprzednia][następna]