Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:Podrzuciłam Balbinkę mamie, ciągle nad nią pracuję w kwestii dokocenia, zaczyna się łamać kobieta. Nie wiem czy to już ten moment, ale spróbować nie zaszkodzi, w końcu zawsze marzyła o rudej kotce
magdar77 pisze:Podrzuciłam Balbinkę mamie, ciągle nad nią pracuję w kwestii dokocenia, zaczyna się łamać kobieta. Nie wiem czy to już ten moment, ale spróbować nie zaszkodzi, w końcu zawsze marzyła o rudej kotce
wat pisze:
Filonek szuka Człowieka
Czarno-biały Filonek to spokojny, grzeczny i niezwykle ufny wysterylizowany kocurek. Ma dwa lata. Nie sprawia kłopotów. Korzysta z kuwety, akceptuje inne koty i ludzi. Jeszcze niedawno miał dom, opiekowały się nim dwie staruszki. Niestety – jedna zmarła, drugą zabrała do siebie córka, ale dla kotów nie znalazło się już miejsce w jej domu. Filonek wylądował w schronisku, bardzo źle znosi zamkniecie w izolatce i brak ludzi, których mógłby kochać
Filonek przebywa obecnie w schronisku w Szczytnie. Można go adoptować ze schroniska. Możemy też dowieźć kota do Warszawy czy innej miejscowości na terenie Mazur czy Mazowsza.
wat pisze:
Majeczka: dom to dla niej znaczy życie
Majka to żywa, wesoła biało-bura koteczka. Jest wysterylizowana czysta, chętnie korzysta z kuwety. Ma dwa lata, ale wciąż uwielbia zabawy i psoty, kocha ludzi i koty, jest bardzo towarzyska. A może raczej – działo się tak do niedawna.
Jeszcze niedawno miała dom, opiekowały się nią dwie staruszki. Niestety – jedna zmarła, drugą zabrała do siebie córka, ale dla kotów nie znalazło się już miejsce w jej domu. Maja trafiła do schroniska, bardzo źle znosi zamkniecie w małej klatce i odizolowanie od ludzi. Leży całymi dniami apatyczna w kącie. Tęskni do człowieka, który poświęci jej swoją uwagę, pogłaszcze, pobawi się z nią.
Maja przebywa obecnie w schronisku w Szczytnie. Można ją adoptować ze schroniska. Możemy też dowieźć kota do Warszawy czy innej miejscowości na terenie Mazur czy Mazowsza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości