TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 09, 2013 8:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Na Kociaczku, ogłoszenie Franka otrzymało status ogłoszenia dnia :ok:
http://kociaczek.com.pl/jednooki-franek-wypatruje-domu-i1130.html
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob mar 09, 2013 9:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Nowa_Sztno pisze:Na Kociaczku, ogłoszenie Franka otrzymało status ogłoszenia dnia :ok:
http://kociaczek.com.pl/jednooki-franek-wypatruje-domu-i1130.html

Fantastycznie , bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob mar 09, 2013 11:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Sam węgielek, ale cudne zdjęcie :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob mar 09, 2013 20:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Psice w nowej klatce:

Obrazek

wtulone w siebie:

Obrazek

:mrgreen:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob mar 09, 2013 22:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Bardzo chce podziękować Miko-bs i Santi - pryja za pomoc przy psach , że je wzięły jak ja z dużym od Marleya składaliśmy klatkę dla dziewczyn :piwa:
Nowa_Sztno dzieki za wstawienie fotek :lol:

Bartuś nadal nie sika sam i musze go wyciskać :( dostał tez dzis kolejna dawake antybiotyku i nospe i we wtorek jedziemy z nim do weta , boje sie o niego :( Na szczęście apetyt ma , biega szaleje jakby nic mu nie dolegało :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 10, 2013 12:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Super, że udało się wrzucić zdjecia jak są razem w tej dużej klatce:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie mar 10, 2013 14:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Bartuś nadal jest wyciskany :( , ale jest znacznie mniej krwi :)

Dzis mija 6 miesięcy jak odszedł Pedruś [*], tak bardzo mi go brakuje :cry: :cry: :cry:

Jak w czwartek gotowałam mięso nic sie złego nie działo z kuchenka ( mam na myśli mała płyta , bo duża od dawna nie działa ) , ale jak w piątek chciałam pogrzać druga cześć mięsa to mi wybijało korki ( tak sie juz działo jak chciałam gotować na tej większej płycie ) ale teraz używałam tylko tej małej i dzis tez wybija mi korki a 10 szyjek rozmrożonych do gotowania i co ja z nimi mam zrobić , dla samych psów to za dużo i na surowo dać , bo przecież nie kupie teraz kuchenki bo nie mam za co , a w zamrażalniku jeszcze dożo mięsa mam , mam doła nie wiem od kogo nawet pożyczyć a potem i będzie ciężko oddać :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 10, 2013 17:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Cudne zdjęcia :1luvu: Bartusiu, trzymaj się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie mar 10, 2013 20:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justa&Zwierzaki pisze:Bartuś nadal jest wyciskany :( , ale jest znacznie mniej krwi :)

Jak w czwartek gotowałam mięso nic sie złego nie działo z kuchenka ( mam na myśli mała płyta , bo duża od dawna nie działa ) , ale jak w piątek chciałam pogrzać druga cześć mięsa to mi wybijało korki ( tak sie juz działo jak chciałam gotować na tej większej płycie ) ale teraz używałam tylko tej małej i dzis tez wybija mi korki a 10 szyjek rozmrożonych do gotowania i co ja z nimi mam zrobić , dla samych psów to za dużo i na surowo dać , bo przecież nie kupie teraz kuchenki bo nie mam za co , a w zamrażalniku jeszcze dożo mięsa mam , mam doła nie wiem od kogo nawet pożyczyć a potem i będzie ciężko oddać :(:(:(

Justynko,

a taka mogłaby się nadac ?

http://allegro.pl/kuchenka-elektryczna- ... 57110.html

albo taka?
http://allegro.pl/kuchenka-elektryczna- ... 72951.html

jakąm moc możesz miec moc?

a może masz znowu coś z kablami nie tak?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie mar 10, 2013 20:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Justyna, jak coś to mamy dwupłytową kuchenkę elektryczną - używana, ale w stanie dobrym, chętnie oddamy :) tylko nie mamy jak do Ciebie podjechać... czy wysyłka za pomocą poczty by Cię satysfakcjonowała? Jak jutro wyślę, to w środę by już musiała być...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie mar 10, 2013 20:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Bartuś nadal jest wyciskany :( , ale jest znacznie mniej krwi :)

Justynko,

a taka mogłaby się nadac ?

http://allegro.pl/kuchenka-elektryczna- ... 57110.html

albo taka?
http://allegro.pl/kuchenka-elektryczna- ... 72951.html

jakąm moc możesz miec moc?

a może masz znowu coś z kablami nie tak?

Ta dwupłytowa jest super :)
Ale przed chwilka ktoś mi obiecał że mi wyśle kuchenkę :ok: , ale jak znam życie a że ja dużo im gotuje w wielkich garach to pewnie za jakiś czas znów bede potrzebować :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 10, 2013 20:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

LSVC pisze:Justyna, jak coś to mamy dwupłytową kuchenkę elektryczną - używana, ale w stanie dobrym, chętnie oddamy :) tylko nie mamy jak do Ciebie podjechać... czy wysyłka za pomocą poczty by Cię satysfakcjonowała? Jak jutro wyślę, to w środę by już musiała być...

Już ktoś mi obiecała wysłać kuchenkę , ale jeśli Ci ona nie zawadza to proszę trzymaj ją bo nigdy nie znam dnia kiedy znów bede potrzebować ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 10, 2013 20:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

oki, to na razie odkładam na zaś.
a jakie musy jada Mati - jest wołowina, tuńczyk, kurczak chyba jeszcze królik - wszystkie jada?

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie mar 10, 2013 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

Jak się ma Bartuś?
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 10, 2013 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet 1991zł, Bartuś krwiomocz :(

marivel pisze:oki, to na razie odkładam na zaś.
a jakie musy jada Mati - jest wołowina, tuńczyk, kurczak chyba jeszcze królik - wszystkie jada?

Najbardziej lubi z wołowina , z kurczakiem lub tuńczykiem to trochę marudzi ale też zje jak nie ma wołowych a z królikiem nigdy nie dawałam i nie wiem czy zje czy nie :oops: Moich królików nie jada bo one sie nie dadzą zjeść :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]