Mia w nowym domu :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 16, 2013 10:06 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Wracam po kilku dniach nieobecności i co widzę? Domek, który tak długo czekał to nie ten? 8O
Mia- słoneczko nasze! Jeśli to nie ten domek- będziemy szukać innego!

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Wto kwi 16, 2013 19:55 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

mam nadzieję, że dadzą szansę Kotce. Choć jeśli TŻ tej Pani robi problemy tak szybko, to nie ma pewności co będzie się działo później. Czekamy na wieści, oby dobre. Kciuki za Mię :1luvu:

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Śro kwi 17, 2013 8:26 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Mia Królewno ... nie martw się, jeśli nie ten domek, to na pewno Twoja kochana Nowa zadba, żebys miała jak w raju :ryk:

Zobaczysz, będziesz miała najlepszy domek, jestem tego pewna :)

Mia :1luvu:
Nowa :1luvu:
Obrazek ANATOLEK [*] 25.03.2000 - 18.02.2015.

Anatolek

Od: Nie mar 11, 2012 14:07

Post » Śro kwi 17, 2013 8:28 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

A może coś wiadomo jak tam Mija?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw kwi 18, 2013 7:13 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Obrazek

Ja nic nie mówię tylko paczam i czymam.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw kwi 18, 2013 10:32 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Ja tez trzymam za to co najlepsze dla Mijusi :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw kwi 18, 2013 16:37 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Nie mam żadnych nowych wieści, ostatnie info mam z przedwczoraj, że obroża (po pierwszym dniu) nic nie dała i Mia o 5.30 znów nasikała w zakazanym miejscu. I że wszystko śmierdzi niemiłosiernie (ale to żadna nowa wiadomość).
Sterylka w środę o 15tej.
Jak będę miała nowe wiadomości, dam znać.

Jeśli sterylka i obroża nic nie dadzą, i będą chcieli zwrócić Mię, bo wciąż będzie sikała, to oczywiście natychmiast biorę ją z powrotem.
Szczerze? Im szybciej tym lepiej...
To super kicia i na pewno znajdziemy jej nowy, fajny dom :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Czw kwi 18, 2013 16:46 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Nowa_Sztno pisze:(...)

Jeśli sterylka i obroża nic nie dadzą, i będą chcieli zwrócić Mię, bo wciąż będzie sikała, to oczywiście natychmiast biorę ją z powrotem.
Szczerze? Im szybciej tym lepiej...
To super kicia i na pewno znajdziemy jej nowy, fajny dom :ok:

I o to chodzi, o to chodzi, o to chodzi...
Może piękna Mia wyczuwa, że Pan jej nie lubi ... stąd stres podwójny...
Zwierzaki mają siódmy zmysł .

Brawo Nowa_Sztno - i takich ludzi jak Ty uwielbiam.
Nie ma rzeczy nie do przejścia, a Mia jest naprawdę piękna. Sercem i kocią duszą.
Kto tego nie widzi, chyba ździebko ślepy lub kaprawy.

I kurde, nie poddajemy się :
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw kwi 18, 2013 16:48 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw kwi 18, 2013 16:46 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Pewnie, że tak. Zwierzę czuje, że jest niechciane, po co ma się męczyć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Czw kwi 18, 2013 17:54 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Obróżka po pierwszym dniu nic nie da, potrzeba kilku dni, nawet tydzień :mrgreen:
Ale zgadzam się z Wami, że kot wyczuwa niechęć Pana domu i stres i obawy Pani. Obawiam się, że ona wie, że nie będzie tam kochana :cry: Szkoda kici, znowu stres :?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw kwi 18, 2013 21:18 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Stres na pewno, ale i szansa na najlepszy domek na całe życie :) Taki kochający ponad wszystko i mimo wszystko :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob kwi 20, 2013 17:35 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Kolejne wieści z domu Mii są bardziej optymistyczne :wink:
Mia od 3 dni nie sika poza kuwetą. Za moją radą Duża dostawiła jeszcze jedną, odkrytą kuwetę, do której Mia najczęściej robi siku, grubsze sprawy załatwia w krytej.
Niestety alergia TŻta się nasiliła, a wizyta u alergologa (i ewentualne odczulanie) dopiero w lipcu. Póki co jednak, nie ma mowy o oddaniu Mii :ok:

A tu Mia o poranku, z porannymi śpiochami w oku ;)
Jaka ona jest piękna, to się wciąż nie mogę nadziwić :)
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob kwi 20, 2013 19:24 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Śliczna dziewczynka ... oby wszystko ułożyło się pomyślnie :ok: :ok: :ok:
A co ona ma na szyjce?
Obrazek ANATOLEK [*] 25.03.2000 - 18.02.2015.

Anatolek

Od: Nie mar 11, 2012 14:07

Post » Sob kwi 20, 2013 19:34 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

obrożę z feromonami :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob kwi 20, 2013 20:16 Re: Mia - szylkretka z depresją już poza schroniskiem.

Nowa_Sztno pisze:Kolejne wieści z domu Mii są bardziej optymistyczne :wink:
Mia od 3 dni nie sika poza kuwetą. Za moją radą Duża dostawiła jeszcze jedną, odkrytą kuwetę, do której Mia najczęściej robi siku, grubsze sprawy załatwia w krytej.
Niestety alergia TŻta się nasiliła, a wizyta u alergologa (i ewentualne odczulanie) dopiero w lipcu. Póki co jednak, nie ma mowy o oddaniu Mii :ok:

A tu Mia o poranku, z porannymi śpiochami w oku ;)
Jaka ona jest piękna, to się wciąż nie mogę nadziwić :)
Obrazek
Obrazek

Mija :love:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

[poprzednia][następna]