Na kolana i całuj łapę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
herzpl pisze:sama slodycz dzieki za fotki z logo teraz te bede dawac do ogloszen wie ktos czy mozna zmienic foty w juz wystawionym ogloszeniu
Kasia89 pisze:herzpl pisze:sama slodycz dzieki za fotki z logo teraz te bede dawac do ogloszen wie ktos czy mozna zmienic foty w juz wystawionym ogloszeniu
Wystarczy edytować. A zrobiłaś Tusi ogłoszenia na tablicy i gumtree? Tam trzeba co 2-3 dni usunąć i dodać nowe.
herzpl pisze:Kasia89 pisze:herzpl pisze:sama slodycz dzieki za fotki z logo teraz te bede dawac do ogloszen wie ktos czy mozna zmienic foty w juz wystawionym ogloszeniu
Wystarczy edytować. A zrobiłaś Tusi ogłoszenia na tablicy i gumtree? Tam trzeba co 2-3 dni usunąć i dodać nowe.
powiem szczerze ze tego gumtree nieogarniam nie umiem sie tam znalesc a na tablicy wlasnie robie a czemu trzeba usuwac ?
Kasia89 pisze:herzpl pisze:Kasia89 pisze:herzpl pisze:sama slodycz dzieki za fotki z logo teraz te bede dawac do ogloszen wie ktos czy mozna zmienic foty w juz wystawionym ogloszeniu
powiem szczerze ze tego gumtree nieogarniam nie umiem sie tam znalesc a na tablicy wlasnie robie a czemu trzeba usuwac ?
Na gumtree nie da się inaczej podrzucić, dlatego trzeba usunąć i dodać nowe, bo inaczej nie zaakceptują ogłoszenia, bo nie można dublować.
Na tablicy edytowanie wystarczy żeby ogłoszenie podskoczyło, ale czasami nie podskakuje mimo to, więc trzeba usunąć i dać nowe.
herzpl pisze:ok ostatnio jak glutka oglaszalam to mi tablica meila pszysylala do odnowienia i odswiezenia
Kasia89 pisze:Zobaczyłam opis Tusi i mam 2 pytania:
- ona serio ma 4 miesiące? Tak wcześnie jest ciachana?
- czemu drugie zdanie w ogłoszeniu jest że ma świerzba? Na zachętę rozumiem?
vaylei pisze:Kasia89 pisze:Zobaczyłam opis Tusi i mam 2 pytania:
Kasiu opis pisałam ja 1szego dnia kiedy ja poznałam, więc te 4 mies to tak na wyrost, skoro idzie na sterylke to widocznie ma 6, basia też ja widziała. Zdanie o świeżbie usuń, chociaz chyba jeszcze do końca jej to nie zeszło bidulce
Kasia89 pisze:vaylei pisze:Kasia89 pisze:Zobaczyłam opis Tusi i mam 2 pytania:
Kasiu opis pisałam ja 1szego dnia kiedy ja poznałam, więc te 4 mies to tak na wyrost, skoro idzie na sterylke to widocznie ma 6, basia też ja widziała. Zdanie o świeżbie usuń, chociaz chyba jeszcze do końca jej to nie zeszło bidulce
herzpl musi usunąć bo to ona Tusię ogłasza. Ona jest tak piękna że choćby miała i grzybicę to by ją ludzie chcieli, ale przy innym kocie herzpl musi uważać jaki opis dodaje.
Widziałam że na fb że ktoś jest Tusią zainteresowany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości