Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Lidka,to nie TY napisałaś stronę wcześniej?
"
.......Bożena trzyma koty do końca , leczenie karmienie na siłę , czy my byśmy chcieli żeby ktoś nas tak leczył na siłe........I tak one potem w niedługim czasie odchodzą , nie chcę jak patrze na niego widze jego cierpienie na pysiu "...
tak teraz sadze ,że mnie uraziłaś...i na tym kończe dyskusje,która do niczego dobrego nie prowadzi.I proszę mnie więcej o nic nie pytać,skoro masz gdzies co mówię...nie mam zamiaru już NIC radzić...rób co chcesz i jak chcesz,tylko potem nie becz,jak się wpakujesz w niepotrzebne kłopoty...
Ile tygodni jest u Ciebie Kubuś?u nas jest w zwyczaju szczepienie kota co najmniej 2 tygodnie po odstawieniu antybiotyku..to raz.A drugi :skoro wziełas Kubusia do siebie na DT to chyba szukasz mu DS?przeciez jesli idzie do innego domu to takie szczepienia nie sa potrzebne Lidka....Szczepienia od białaczki to nie sa "obojetne"szczepienia...ale przeciez po co to pisac..i tak wiesz swoje,więc więcej nie będe zaśmiecać Twojego wątku![]()
Przykro mi,że takie zdanie napisałaś..sprawiłaś mi tym ból...zatkało mnie,że takie coś mogłas własnie napisać Ty...
pawel.t pisze:Dzień dobry,
chciałbym uzyskać odpowiedź na istotne pytanie.
Kilka razy odpowiedziałem na apele pani Lidii (lidka02) i przekazałem pieniądze na pomoc różnym zwierzakom (sam albo namówiłem innych).
Tymczasem dotarłem do informacji w internecie, że najprawdopodobniej p. Lidia jest zbieraczaką.
Widzę, że również na tym wątku ta kwestia się teraz pojawia.
W związku z tym bardzo proszę o informację, iloma kotami p. Lidia się teraz opiekuje, ile ma w domu i zwłaszcza: ile wyadoptowała w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Najlepiej byłoby wskazać linki do wątków kotów, którym szukała domów. Dziękuję.
agula76 pisze:pawel.t
a co ty wiesdz o Lidce i o tym co tu pisze jak ty masz jeden post i od dzis jestes zalpgowany
[...] proszę o powściągliwy ton wypowiedzi i nie obrażanie użytkowników.
alix76
BOZENAZWISNIEWA pisze:Przypomne jeszcze fakt,ze majac koty białaczkowe nie powinnas brać kolejnych kotów do domu Lidka
BOZENAZWISNIEWA pisze:A drugi :skoro wziełas Kubusia do siebie na DT to chyba szukasz mu DS?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Ja postanowiłam,ze nie wezme do siebie ŻADNEGO kota póki moje koty zyja-wszystkie.Nie chce ani narazac obcych,a w szczególności moich własnych..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 74 gości