» Wto maja 21, 2013 10:49
Re: 50 kotów p. Ewy cz.II, Chorzów! Potrzebne drapaki
Myślę, ze nie ma potrzeby próbować.
Napewno będzie smakować. Tylko moje koty np wola te niekolorowe chrupki. A takie są w łososiu z tuńczykiem i kurczak z ryżem. Tearz się pomyliłam i kupiłam włąśnie te z kurczakiem indykiem i warzywami i odrobinę wybrzydzają.
Cena jest zbliżona. Czasem w zoo-dragonie można kupic po ok 160 zł ale teraz nowa dostawa jest o ile dobrze pamiętam 249.
Poprzednio kupowałam te rybne i drobiowe i mieszałam ale osobno też jest dobrze.
A co z mięsem?
Ostatnio były pewne problemy poszło mięso, które miało iść dla psów i była wymiana, bo koty nie bardzo chciały to mięso jeść. W wymianie znów pomylono jedną paczkę. Teraz znów będzie wymiana tej paczki no i gdyby się znalazł sponsor to byłoby znów 30 kg ale zapłacić trzeba za 20. Znaczy 70zł.
Znajdą się sponsorzy?
Jest szansa, ze znów będą te elementy indyka, które tak bardzo kotom smakowały ale to jest dopiero w załatwianiu.
No i musielibyśmy chyba załatwić potwierdzenie fundacji, że to poszło dla zwierząt a nie dla ludzi.
Ale to wszystko jest dopiero w załatwianiu. NApewno minie miesiąc jak nic, nim to wszystko się załatwi.
Więc czas na pomyślenie będzie.