Wiejskie Kociambry-zamykamy wątek ,jesteśmy w nowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 8:31 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Witajcie Kochani
Jesień już dosyć mocno wita w nasze progi,zaniosłam ciepłe jedzonko Dziczkom
Pani wet mówiła że mozna podawac wit c dla małeych dzieci w kropelkach to i dodałam do jedzonka,bałam się że nie zjedza ,ale nawet nie poczuły :)
Sarenki już na stałe w ogrodzie,zmieniają sierść na zimową
tego roku tak malutko jabłek ,boję się że nie wystarczy dla nich na zimę

Nasze Kociszcza szykają ciągle Dartusia,nie dziewię się bo to był taki słodziak ktory wszystkim musiał uszki wylizać przed snem,przytulić ,był taki troskliwy
ja prawie nie sypiam bo brakuje mi wtulonego w policzek jego wielkiego pycholka

Wczoraj coby nie zwariowac zabrałam się troszkę za tworzenie,słabo mi to szło ale cosik udłubalam i nie wiem czy się to komuś przyda ,ale musiałam się troszkę wyciszyć

Wczoraj był telefon w sprawie Maluszków,jakie fajne bliźniaki ,tak nam sie podobają
ucieszyłam sie najpierw a potem mi się odechciało wszystkiego
długa dyskusja i nic bo miały by pójśc do domu wychodzącego do tego na ruchliwym osiedlu?
usłyszałam że mam coś z głową bo Koty to nie psy itp itd i muszą się wyszaleć :roll:

Wydam Kotki tylko do odpowiedzialnego domu,nie byle jak i byle gdzie

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro paź 10, 2012 11:32 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Ludziom trzeba tłumaczyć i tłumaczyć.... Nie przejmuj się stukaniem w głowę ;)... W swoją niech się stukają :P.

A pokaż co zrobiłaś? Ciekawa jestem :)...

Przykro, że nie ma Dartusia :(. Ucałuj kociaste wszystkie!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro paź 10, 2012 11:57 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Śro paź 10, 2012 12:25 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

kociamko, pokaż co zrobiłas :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro paź 10, 2012 12:26 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

pokaż z proszę... bardzo bym chciała zobaczyć....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 10, 2012 17:41 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Wpadam na chwilkę bo znowu musze lecieć,ale popołudniu Maluszki mnie tak utuliły że zasnęłam,odpoczełam ,zregenerowałam odrobinke siły
jestem wdzieczna tym małym Dziobaskom

a tu moje wypociny
to już jest na gotowo zrobione
pudełeczko na biżuterie albo inne małe ździorbeczka,było takie stare a teraz odnowiłam i zrobiłam takie Kocie

Obrazek

Obrazek

nie urodziłam sie artystą więc wybaczcie że to takie nie za bardzo ładne :oops:

Jesienne zbiory :oops: takie malutkie dynie zrobiłam,jeszcze nie skończone
trzeba polakierować dzisiaj
Obrazek

Kotek ,jeszcze kilka poprawek ,lakierowanie i gotowe
Obrazek

Lecę karmić ,zimno jak diabli jest tego wieczora

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro paź 10, 2012 18:12 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Kotek cudny :mrgreen: Jaka technika robilas pudelko?
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro paź 10, 2012 18:48 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Piękne prace Iwonko. Pudełeczko jest naprawdę urocze. Podoba mi się też granatowy kot :
Mam nadzieję, że maluszki w końcu znajdą odpowiedzialny domek. Trzymam mocno kciuki!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro paź 10, 2012 20:26 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Czytam ten wątek i nie mogę powstrzymać płaczu.
Brak mi słów na to by opisać jak bardzo mi przykro że takiego wspaniałego człowieka jak Ty KOciamo takie nieszczęścia spotykaja jedno po drugim.
Musiałaś pożegnać jedno po drugim swoje maleństwa.Wierz mi że bardzo Ci współczuje.
Ale podziwiam za tak wielkie serce i wrażliwość dla tych wszystkich kociaków które uratowałaś i którymi się opiekujesz.
Jesteś niesamowitym człowiekiem, pełnym serca i miłości. Wiedz że swoim sercem jestem przy Tobie. Mimo że osobiscie Cię Kociamo nie poznałam to myślami i wsparciem jestem przy Tobie. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie wyobrażam sobie teraz dnia bez wejścia na Twoj wątek.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro paź 10, 2012 20:35 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

fajne i kocie rzeczy :-) z czego te mega superanckie dynie? Pamiętam dynię smażoną u Ciebie mniammmm......
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 10, 2012 20:39 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

zazdroszczę, ja talentu żadnego, zdolności manualnych zero a t takie cudeńka, podoba mi się strasznie pudełko :)
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Śro paź 10, 2012 20:42 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Piękne pudełeczko i kotek!!! :).
Jeśli nie masz na niego jeszcze kupca to ja go chętnie przechwycę :D... :))).
A dynie są śliczne też :)!!!

Masz Ty talenty dziołcha ;)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro paź 10, 2012 21:03 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

No i cierpliwość musisz mieć Kociamo żeby takie cudeńka robić :ok:
Ja niestety stałam w innej kolejce jak Bozia talenty rozdawała :mrgreen:
Cierpliwości tez nic a nic nie posiadam, całe życie w biegu co pradzić. :mrgreen:

Swoją drogą to zazdroszcze Ci i Wam dziewczyny że mieszkacie w tak pięknym miejscu.
Jak Iwonka pisała że do jej ogrodu sarny przychodzą to aż mi dech zaparło. Ja mieszkam w bloku i z moich okien widzę co najwyżej okna z bloku naprzeciwko. :roll:
Całe szczęscie ze rodzina mojego męza(w sumie to i moja) ma działkę za miastem. Jak się tylko dało to jeździliśmy z kotami na nią co by sie dzieci wybiegały
Obrazek

agusialublin

Post » Śro paź 10, 2012 21:10 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Ja mam obecnie super miejscówkę, wynajmuję mieszkanie w blokach na totalnym.... wygwizdowie. Do lasu mam 3 kroki z klatki i jak podejdę jakieś 100-200 metrów wgłąb to mam wiewióreczki, sarenki. Raz się bałam, że mój pies dzikus wyrwie na sarenki ale okazał się być cywilizowanym dzikusem i zostawił zwierzynę w spokoju. Jakoś pod koniec września cała chmara rudych kitek latała w górę i w dół zbierała żołędzie i orzechy bosko to wyglądało. Chociaż (dziwnie to zabrzmi więc uwaga :D) moim ulubionym widokiem jest jak na wiosnę żaby się wygrzebują spod ziemi :D nie wiem dlaczego ale uwielbiam żaby :D
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Śro paź 10, 2012 21:22 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

girlonthebridge pisze:Ja mam obecnie super miejscówkę, wynajmuję mieszkanie w blokach na totalnym.... wygwizdowie. Do lasu mam 3 kroki z klatki i jak podejdę jakieś 100-200 metrów wgłąb to mam wiewióreczki, sarenki. Raz się bałam, że mój pies dzikus wyrwie na sarenki ale okazał się być cywilizowanym dzikusem i zostawił zwierzynę w spokoju. Jakoś pod koniec września cała chmara rudych kitek latała w górę i w dół zbierała żołędzie i orzechy bosko to wyglądało. Chociaż (dziwnie to zabrzmi więc uwaga :D) moim ulubionym widokiem jest jak na wiosnę żaby się wygrzebują spod ziemi :D nie wiem dlaczego ale uwielbiam żaby :D

Cudne widoki masz :ok:
Jak ja bym chciała cos takiego z okna zobaczyć a nie tylko alsfalt i bloki :|
ALbo żeby mnie chociaż raz obudził śpiew ptaków a nie krzyki sąsiadów ewentualnie płacz i darcie się dzieciarni :twisted:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]