caldien pisze:Nastawiam się psychicznie

musimy zrozumieć, że te koty to też jej życie, nic nie zrobimy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caldien pisze:Nastawiam się psychicznie
kaja555 pisze:Potrzebuję kupić już worek Ariona, bo w piwnicy zostały same tanie TIPy do mieszania.
Muszę niestety trochę dozbierać, więc jak ktoś ma czas zrobić jakiś bazarek, to byłabym wdzieczna
Haszczanka pisze:Witam,
Byłam tam dziśi wyrzuciłam dokładnie wszystko po za budką i miseczkami.... mam nadzieję że dzieciorą się znudzi znoszenie szmat...
Moim zdaniem trzeba im tam zrobić większe zadaszenie na jedzenie ale od tego mamy eksperta z praktyką i mam nadzieję że uda nam się do końca miesiąca ją tam zainstalować.
Pozdrawiam
kaja555 pisze:Haszczanka jest bohaterem dnia!Wyniosła sama muszlę klozetową i wszystkie inne śmieci!
![]()
kaja555 pisze:Dzisiaj też trzymajcie kciuki, bo przychodzą dwie osoby oglądać pozostałe 2 kociaki - kocurki![]()
kaja555 pisze:Co do trzeciego kociaka - kotki, to domek nadal walczy nad jej oswojeniem, nie wiem czy tam zostanie, bo to ciężki przypadek, ale kciuki też nadal potrzebne
caldien pisze:Głupio mi, że tak późno piszę, ale czy może mnie ktoś jutro zastąpić?
caldien pisze:Dziękuję![]()
Jeśli chodzi o dzieci i śmiecenie- pewność, że dały sobie spokój będzie dopiero po weekendzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 129 gości