Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Jafusia pisze:Sowa nadal nic nie je i zaczynam sie martwić! Była w kuwecie wiec przynajmniej tutaj jest ok, ale ona umrze śmiercią głodową![]()
Jak można ją przekonać do jedzonka? Wczoraj udało mi się ją namówić na 3 kawałki z plasterka szynki, poza tym winston be, pałeczki winstona be, whiskas be, gourmet be, mleko dla kotów be, kurczak surowy i gotowany be
Przy mnie ostatnio chętnie jadła Bozitę.
Ale ona z tego co pamiętam najbardziej lubi suche - na RC wręcz się rzucała. Tyle, że to była dieta weterynaryjna (ze względu na pęcherz) ale takie zwykłe, bytowe RC też by może jej smakowało. Bo takich kolorowych chrupek nie chciała wogóle tknąć. Arystkoratka
Jafusia pisze:Już jest lepiej![]()
miszelina pisze:Czekamy na Okrucha po niedzieli w dużej kociarni, może on utemperuje FuniaI może rozrusza trochę Franka.
W sobotę wypuszczam też Różyczkę z klatki, dość się nasiedziała biedactwo.
miszelina pisze:Czekamy na Okrucha po niedzieli w dużej kociarni, może on utemperuje FuniaI może rozrusza trochę Franka.
gertaaa pisze:miszelina pisze:Czekamy na Okrucha po niedzieli w dużej kociarni, może on utemperuje FuniaI może rozrusza trochę Franka.
Jak to, zabieracie nam Okruszka? Ja się nie zgadzamKto mi będzie śpiewał
Tweety pisze:
9.03 piątek
18.00 - 21.00
1.katgral
2.miszelina
3.Basia
10.03 sobota
11.00 - 14.30
1...........
2. mikela
3. kasumi
14.30 - 18.00
1.kocuria
2. .........
3 Ania K.
11.03 niedziela
14.00 - 18.00
1.kocuria
2. kasumi
3 Ania K.
pilne, bo wypadła Karolina w sobotę do południa! Nadal dwa miejsca do obsadzenia w sobotę!
tak w ogóle to Okruch ma iść na DT ujarzmiać wstrętnego, czarnego dziabąga czyli Jagnę. Może się okazać, że jednak nie da jej rady i wtedy będzie musiał jednak trafić na cat-room. Tak w ogóle to on ma zapędy na zastąpienie Katiuszy.
W międzyczasie tego wszystkiego oczywiście Robert jeździ, wyłapuje i tnie co złapieDzisiaj doszły dwie panny, z Pachońskiego, we wtorek była parka od p. Staszka, jutro Bella a Dasza i Masza do szczepienia, w poniedziałek kolejna dwójka od p. Staszka i kotka z Limanowskiego, Okruch i Liza oraz oczywiście Astra na operację, we wtorek przyszły - 3 kobitki ze Słowackiego ale to już mój klient ma złapać, dowieźć, odebrać i przechować, chyba we środę 2 kotki z Celnej. W międzylądowaniu może koty od Jafusi ....
Kocurek z kwarantanny jedzie na działki, bo on nas jednak nie lubi
lutra pisze:To ja nieśmiało przypomnę jeszcze o kotach z Wincentego Pola. To tam, gdzie, na prośbę p. Anety, AFN poprosił Edytel o karmienie. Jak to w życiu jest do karmienia zamiast kota czy dwóch przychodzi kilka i coraz głośniej dają znać, że marzec.
W ogóle myślę, że biorąc pod uwagę kłopoty ze zdrowiem Edytyl warto poszukać kogoś, kto da radę tam karmić, choćby co drugi dzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 209 gości