Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:Jest telefon z zapytaniem o Freda - W-wa Śródmieście. Pani ma 6-letniego kocura, niedawno odeszła koteczka 16-letnia, wszystko do sensu, ale....mieszka na I piętrze i ma niezabezpieczony balkon, jej koty zawsze wylegują się na krzesełkach na balkonie i żadnemu nigdy nie przyszło do głowy, aby skakać. Odpada prawda?
Będę dzwonić do tego pana, który chce wziąć kota na DT. Czy ktoś ma pomysł na transport do W-wy?Kiedy? Z panią Teresą uzgodnię, który kot najbardziej by się tam nadał, mamy wolną rękę.
ewona1 pisze:Randa pisze:Jest telefon z zapytaniem o Freda - W-wa Śródmieście. Pani ma 6-letniego kocura, niedawno odeszła koteczka 16-letnia, wszystko do sensu, ale....mieszka na I piętrze i ma niezabezpieczony balkon, jej koty zawsze wylegują się na krzesełkach na balkonie i żadnemu nigdy nie przyszło do głowy, aby skakać. Odpada prawda?
Będę dzwonić do tego pana, który chce wziąć kota na DT. Czy ktoś ma pomysł na transport do W-wy?Kiedy? Z panią Teresą uzgodnię, który kot najbardziej by się tam nadał, mamy wolną rękę.
Randa, mój znajomy jeździ do w-wy raz w tyg. tylko kiedy to się wie na ostatnia chwilę. Wchodzil by w gre przyszly tydz. Mogę zawieźć, do tego czasu kot mógłby poczekać u mnie, tylko jak pan dysponuje czasem, czy jest mu wszystko jednojaki dzień, bo godzina dojazdu to tak 11-12 c.a.
CatAngel pisze:Mam zapytanie o Fredzia
Podeślę na pw dane do osoby chętnej na adopcję
Nie wiem czy to ta sama osoba o której piszecie wyżejwięc i tak podeślę
Patmol pisze:Szalony Kocie -i co z Warszawą? (rudy kotek)
pinokio_ pisze:Dowiem sie cos wiecej o tym czlowieku, zadzwonie, pogadam i zobaczymy.
no i pisz, będziemy myśleć
imię i nazwisko faceta potrzebne -jak masz- wyślij mi na pw -to może coś o nim w internecie wyszukam
i można ludzi z okolic podpytać czy go znają -tylko adres potrzebny
jak dziwny -to i sie w oczy rzuca
Patmol pisze:i jest szansa (domek forumowy) na DT dla Fredzia i Drapka -Warszawa
a gdyby Fredzio jednak miał DS
to na Ineczkę i Drapka
Randa pisze:Jest telefon z zapytaniem o Freda - W-wa Śródmieście. Pani ma 6-letniego kocura, niedawno odeszła koteczka 16-letnia, wszystko do sensu, ale....mieszka na I piętrze i ma niezabezpieczony balkon, jej koty zawsze wylegują się na krzesełkach na balkonie i żadnemu nigdy nie przyszło do głowy, aby skakać. Odpada prawda?
Szalony Kot pisze:Randa pisze:Jest telefon z zapytaniem o Freda - W-wa Śródmieście. Pani ma 6-letniego kocura, niedawno odeszła koteczka 16-letnia, wszystko do sensu, ale....mieszka na I piętrze i ma niezabezpieczony balkon, jej koty zawsze wylegują się na krzesełkach na balkonie i żadnemu nigdy nie przyszło do głowy, aby skakać. Odpada prawda?
Nie no, to zależy, na ile panią da się przekonać do zabezpieczenia
Niektórzy ludzie reagują na różne argumenty, niektórych przekonuje, że to np. może być też zabezpieczenie przed komarami (moskitiera wzmacniana), że koty będą się mogły więcej wspinać... wbrew pozorom argumentów za osiatkowaniem można wymyślić duuużo więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Zeeni i 1771 gości