Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:Spinca, a czym konkretnie jest "twoja klatka nieszczęsna"?![]()
Nie wiem co musiałabyś odpisać abym nie była chętna wziąć tej klatki na Paluch, ale ciekawa jestem okropnie![]()
jamkasica pisze:Spinca, a może spróbuje na forum dla gryzoni ją sprzedać? Tzn. ona z pewnością za mała na trzymanie gryzonia przez dłuższy czas i ja nadal chętna w razie czego, ale szkoda trochę Twojego zakupuGdyby się nie udało to lada moment zaczyna się sezon kociąt, a dla maleńtasów, które czasem trafiają do schronu w trzecim, czwartym tygodniu życia, mamy deficyt porządnych klatek, także myślę, że użytek spokojnie można by z niej zrobić
magaaaa pisze:jamkasica pisze:Spinca, a może spróbuje na forum dla gryzoni ją sprzedać? Tzn. ona z pewnością za mała na trzymanie gryzonia przez dłuższy czas i ja nadal chętna w razie czego, ale szkoda trochę Twojego zakupuGdyby się nie udało to lada moment zaczyna się sezon kociąt, a dla maleńtasów, które czasem trafiają do schronu w trzecim, czwartym tygodniu życia, mamy deficyt porządnych klatek, także myślę, że użytek spokojnie można by z niej zrobić
Kasia, ta klatka jest bardzo porządna i wytrzymała.
W sam raz dla 2-3 kociąt.
jamkasica pisze:
A Mol wrócił z powodu choroby Pana, który trafił do szpitala (alareipan, popraw mnie jeśli coś pokręciłam).
Nie wiem, nie znam się nie orientuję...i nie chce oceniać bo zwyczajnie nie mam pojęcia co się stało, a życie zaskakuje, ale najpierw Państwo czekali na kotka, przyjechali po niego po kastracji, a wrócił w starej schronowej obróżce i mruży oczy i odsuwa główkę przed ręką.
spinca pisze:Mój procęcik też dla Was zarezerwowany
Oraz też bezwzględnie nalegam żeby mię naprawić to haniebne zaniedbanie i przenieść Mieczysławę, Miecię, Mieciunię, Larwę Bagienną vel Miednicę z posta adopcyjnego, bo się jeszcze chętny jaki znajdzie na mój cud-mniód
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google [Bot], Silverblue i 400 gości