Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Mama Ewa pisze:Odbyła się sesja zdjęciowa - Martynka ma już wprawę w ustawianiu kociakówa super fotograf nacykał sporo cudnych zdjęć naszych piękności
![]()
terenia1 pisze:Marlenka no też tak myślę na kwarantannie niebezpieczne zakocenie![]()
można spokojnie białaczkowce czyli Arletkę, Pędzla, Biedronka dać do woliery tymczasowo
Na zdrowej na zewnątrz - Józek, Zuzia, Maurycy, Weronika i Pingwin.
na kwarantannie na zewnątrz będą: Paulinka, Mańka, Milka, Dropsik, Sabinka, Bohaterka, Pchełka
w boksach by były Michałowa, Honoratka (2 bosy), 4 czarnuszki (2 boksy).
Mam nadzieję że żadnego kota nie przeoczyłam![]()
czyli byłyby 4 boksy wolne - no i trzeba odebrać Laurę czy Luizę z lecznicy
wolontariusz pisze: a mozna wiedziec jak sie nazywa, moze popytajmy na watku bialaczkowcow o co chodzi?
Cookie1706 pisze:Kocia Mama Ewa pisze:Odbyła się sesja zdjęciowa - Martynka ma już wprawę w ustawianiu kociakówa super fotograf nacykał sporo cudnych zdjęć naszych piękności
![]()
Marlenka
Kocia Mama Ewa pisze:Cookie1706 pisze:Kocia Mama Ewa pisze:Odbyła się sesja zdjęciowa - Martynka ma już wprawę w ustawianiu kociakówa super fotograf nacykał sporo cudnych zdjęć naszych piękności
![]()
Marlenka
Tak, wielkie sorki Marlenko, jakoś ciągle mi się myli...
Ale obiecuję poprawę
Kocia Mama Ewa pisze:Mara przywiozła Luizę i pomogła mi na kwarantannieZostawiłyśmy kotkę w otwartym kontenerku z jednym z maluchów.
Cookie1706 pisze:Czyli Luiza i Maurycy sa razem na otwartej kwarantannie![]()
a czy przypadkiem Luiza nie ma jeszcze rujki?
Cookie1706 pisze:Czyli Luiza i Maurycy sa razem na otwartej kwarantannie![]()
a czy przypadkiem Luiza nie ma jeszcze rujki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 863 gości