a znając Pumcię było się czego obawiać
a co u domowników Marysiu?
Moderator: Estraven
anita5 pisze::ok:
Dobre wieści to jest to!
I dziękuję, znowu...
Killatha pisze:cieszę się że kociaki już sie zadomowiły i zwrotu nie będzie :0
a znając Pumcię było się czego obawiać
a co u domowników Marysiu?
Do wczoraj bylo głosowanie w celu uzyskania dotacji z krakvetu w zarełkumar9 pisze:anulka111 pisze:Czy glosujecie na krakwetowskim watku?
jakie głosowanie?
anulka111 pisze:Do wczoraj bylo głosowanie w celu uzyskania dotacji z krakvetu w zarełkumar9 pisze:anulka111 pisze:Czy glosujecie na krakwetowskim watku?
jakie głosowanie?
To nastepnym razem dam znacmar9 pisze:anulka111 pisze:Do wczoraj bylo głosowanie w celu uzyskania dotacji z krakvetu w zarełkumar9 pisze:anulka111 pisze:Czy glosujecie na krakwetowskim watku?
jakie głosowanie?
nie wiedziałam, szkoda

anulka111 pisze:To nastepnym razem dam znacmar9 pisze:anulka111 pisze:Do wczoraj bylo głosowanie w celu uzyskania dotacji z krakvetu w zarełkumar9 pisze:anulka111 pisze:Czy glosujecie na krakwetowskim watku?
jakie głosowanie?
nie wiedziałam, szkoda
anulka111 pisze:Gucio jest dalej moim ulubiencem pewnie ze wzglewdu na to ,ze ja tez mam taki ciekawy okaz Guciowy
anulka111 pisze:Tego ,by Gucio rezydent moglby juz nie wytrzymac-wystarczy mu klatwa w postraci niecierpliwego jak ja rudego
Sama bym chetnie wpuscila jeszcze jednego kotka do domku-ale mam chwiuejna rownowage i nie zaryzykuje-ktos mi oznacyzl w przedpokoju sciane-kocury mi dorastaja -niech jest jak teraz jest i oby kasy wystarczylo na te trzy kotkimar9 pisze:anulka111 pisze:Tego ,by Gucio rezydent moglby juz nie wytrzymac-wystarczy mu klatwa w postraci niecierpliwego jak ja rudego
szkooooda, taki domek, jak Twój to marzenie tymczasowiczów
co mamanulka111 pisze:Sama bym chetnie wpuscila jeszcze jednego kotka do domku-ale mam chwiuejna rownowage i nie zaryzykuje-ktos mi oznacyzl w przedpokoju sciane-kocury mi dorastaja -niech jest jak teraz jest i oby kasy wystarczylo na te trzy kotki :1luvu: co mammar9 pisze:anulka111 pisze:Tego ,by Gucio rezydent moglby juz nie wytrzymac-wystarczy mu klatwa w postraci niecierpliwego jak ja rudego
szkooooda, taki domek, jak Twój to marzenie tymczasowiczów

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości