Moje koty czasem wolą siknąć do takiej (bez żwirku), dzieki podwójnemu dnu łapy im się nie moczą, niestety zapach jest

Powodem sikania mogą być właśnie stosunki między kotami - może jednak rozważcie konsultację z behawiorystą?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sit2005 pisze:Witam serdecznie,
opisze swoj problem, mam kotke 1,5 roczna perska z hodowli z rodowodem,
gdy ja kupilam miala 3msc, na poczatku bylo wszystko ok od kiedy skonczyla 6msc zaczela posikiwac, na poczatku sporadycznie pozniej czesciej wiec odrazu sterylka bylo dobrze msc. nastepnie zrobilam wyniki ktore sa ok. dalej jej sie zdarzalo, pozniej juz konkretnie lala wszedzie tzn.na miekkie powierzchnie i to doslownie leje na posciele, tapczany torby itd. nastepny wet. dostawala psychotropy i nic, dalej zastrzyki hormonalne bo mozliwe ze zostala zle wysterilizowana. zmiana zwiru co 3 dni tez nie pomaga, urine off tez nie...zmiana miejsca kuwet tez...powiedzcie co robic bo dom strasznie smierdzi.
sit2005 pisze:dzisiaj pod drzwi...juz trace cierpliwosc i chyba bede musiala ja oddac,bo domownicy juz nie moga tego zniesc anapiszcie cos o kroplach bacha.feliwey niestety nie skutkuje, no ca za egzemplarz mi sie trafił. błagam o pomoc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 420 gości