dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 15:23 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Marzenia, przestań. Dzwońcie, ale przestań nawet żartować w taki okropny sposób, bo dobrze wiesz, że dla niektórych taki żart jest po prostu zbyt okrutny.

dla mnie rownie okrutne są brednie które wypisuje Z&SA oraz horacy7 o mnie. I jakos się tym nie przejmujesz..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 01, 2011 15:24 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:
Marzenia11 pisze:I jeszcze im powiemy, ze schron ma wątek na miau i pokażemy gdzie i który.... na pewno będą szczęśliwe :!:

A ja się łudziłam, że wam chodzi o koty... :|

podobno napisałaś że masz poczucie humoru.. kolejne kłamstwo :D

w sumie mnie to nie dziwi że uwierzyłaś. Niedawno J.D uwierzyła (rozpisywała się w swoim wątku) że smarti ma weta do dyspozycji , ktory jest w stanie na jej telefon przerwać operację kotki, pojechac do smarti, i po kilku godzinach wrócić i skończyc operację.
Ja bym nigdy w coś takiego nie uwierzyła, ale ludzie są rózni..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 02, 2011 2:01 Re: dt Smarti 6

Zofia&Sasza pisze:No więc wyjaśnię jeszcze przystępniej, bo jak widać nadal nie dociera. W wyniku "akcji" Marzeni11 i twojej schron w Szczytnie zablokował adopcje kotów.

A co takiego złego zrobiły (wybaczcie poufałość) dziewczyny, że schron nie może już wydawać kotów?
Smarti zapraszała ludzi z schroniska w Szczytnie do Siebie, by naocznie przekonali się, ze kotów nie "zjadła" :roll:
Marzenia informowała na wątku Szczytniaków (ciągle przeganiana) co się dzieje i jeszcze po "gorących" apelach Meksykanki wzięła Mikę do Siebie..
Nie wydaje Ci się, że bardziej jest to pretekst ze strony schroniska, by niewygodni ludzie nie wtrącali im się w działalność, niż faktyczne przewinienia dziewczyn? To nie pierwszy schron, który nie jest zainteresowany współpracą z organizacjami pro-zwierzęcymi i nie pierwszy samorząd zainteresowany tylko i wyłącznie zmieceniem spraw zwierząt pod dywan (byle z wierzchu ładnie wyglądało) :roll: . Gdyby byli, już dawno ktoś skontaktowałby się z Smarti w celu weryfikacji dalszych losów kotów, domagał się umów z domami stałymi, był w kontakcie itd. jak bywa to w innych schroniskach. Hello mówimy o schronisku w którym kociaki nie mają szczepionek na PP mimo zejść na tą chorobę :roll:
I co tu się rozpisywać w wyniku działań Meksykanki, Szczytna i Twoich, schron Szczycieński nie musi się bać kolejnej takiej "akcji". Co najwyżej będzie miał w Twojej osobie "adwokata diabła", który każde ich "nie" zwali na barki dziewczyn .. :roll:
Ani Samrti ani Marzenia nie zrobiły nic złego, ciągle są do dyspozycji kogokolwiek, kto zechciałby sprawdzić, co się dzieje z kotami, ale też nikogo na siłę do takiego sprawdzania nie zmuszą :roll: Mają się oplakatować i zaobozować przykute do bramy schroniska w Szczytnie, by ktoś raczył się czegoś dowiedzieć/przyjąć do wiadomości? (przepraszam za kiepski żart :| ).
Zofia&Sasza nie Ty nie kłamiesz, Ty tylko "piszesz Swoje zdanie, bo w końcu to forum publiczne i masz do tego prawo", a to, ze to "zdanie" nierzadko jest bezpodstawnym pomówieniem lub bezczelną potwarzą , no cóż, jeszcze nikt w Polsce nie siedział za to, c'nie? :mrgreen: Wiec "masz prawo".. :roll:
pwpw

Post » Pt wrz 02, 2011 9:37 Re: dt Smarti 6

No, do tego schron w Szczytnie sterylizuje losowo, "stara się" oddzielać kotki od kocurów, jedyne, czego wymaga przy adopcji, to zobowiązanie do zaszczepienia na wściekliznę (nie ma nic o sterylce).
A panie tam pracujące nie leczą kotów, bo się ich boją.

Tak, jest wet. Jak panie, które się na kotach nie znają go wezwą. Czyli np. jak urodzą się małe kotki w schronie i trzeba je uśpić.

Przypomnę, że nie jest też wstrzymana adopcja kotów - koty ze schronu wychodzą. Jest wstrzymana adopcja Przylepy, co w sumie też uważam za dość głupi pomysł. Trzymanie w schronie takiego kochanego kota jest krzywdzeniem go.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt wrz 02, 2011 22:53 Re: dt Smarti 6

Szalony Kocie - które koty ogłosisz w przyszłym tygodniu? dasz radę?
Pytam bo czas na pakieciki dla kolejnych kotów :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt wrz 02, 2011 22:55 Re: dt Smarti 6

Wyjeżdżam w niedzielę, wracam w czwartek rano.
Mogę w nocy z czwartku na piątek siąść i ze dwa machnąć.

Fot ino nie mam.

Szalony Kot

Post » Pt wrz 02, 2011 22:56 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Wyjeżdżam w niedzielę, wracam w czwartek rano.
Mogę w nocy z czwartku na piątek siąść i ze dwa machnąć.

Fot ino nie mam.

a ktore koty machniesz? :D

Marzenia11

Post » Pt wrz 02, 2011 23:16 Re: dt Smarti 6

A mnie to wsia rawno, ale jak jakieś, które znam gorzej, to potrzebuję opisu ;]

Szalony Kot

Post » Pt wrz 02, 2011 23:21 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:A mnie to wsia rawno, ale jak jakieś, które znam gorzej, to potrzebuję opisu ;]

Pytam własnie o konkrety, żebyś napisała ktore - jak mam zdjęcia to Ci podeslę.

Marzenia11

Post » Sob wrz 03, 2011 9:18 Re: dt Smarti 6

Cześć Smartinkowo! :)
Witamy się imprezowo :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 03, 2011 9:41 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:
Szalony Kot pisze:A mnie to wsia rawno, ale jak jakieś, które znam gorzej, to potrzebuję opisu ;]

Pytam własnie o konkrety, żebyś napisała ktore - jak mam zdjęcia to Ci podeslę.

Jest Kałboj (ale to bym musiała z opisem), Funio (tak samo opis), Buba chyba wciąż..?
Promyk jest.

No i Paluchy chyba też?

Szalony Kot

Post » Sob wrz 03, 2011 11:07 Re: dt Smarti 6

Kałboj I Buba mają ogłoszenia.
Czyli ogłosisz Promyka i Funia? Ich fotek nie mam, trzeba prosic smarti.

Marzenia11

Post » Sob wrz 03, 2011 13:53 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Na maila, w dużej rozdzielczości :mrgreen:

Szalony Kocie 8O 8O 8O

Marzenia11 pisze:Czyli ogłosisz Promyka i Funia? Ich fotek nie mam, trzeba prosic smarti.

Marzenia11

Post » Sob wrz 03, 2011 13:55 Re: dt Smarti 6

lux, Smarti wejdzie, przeczyta i wyśle. Wiesz, bez internetu znad morza to na pewno jej nie będę przypominać ;)

Szalony Kot

[poprzednia][następna]