[Białystok11]nadal kociakowo :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 14, 2011 11:40 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

aga&2 pisze:Ulotko- i plakato-walking:

Siłownia:

kassja

Kassja

Czy mam sobofftóra? :mrgreen:

Zapraszam na babski bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=133067&p=7958752#p7958752
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Śro wrz 14, 2011 15:51 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

kassja pisze:Czy mam sobofftóra? :mrgreen:

Po prostu będziesz siłować się za dwóch :D
Ja dziś zahaczyłam o zaprzyjaźnione ksero,Kakadu, rektorat na Skłodowskiej, Zwierzaka. Pewnie jutro - pojutrze Psikot i sklepik zoo obok lewiatana oraz oczywiście Medvet i Sikorskiego z pakietami ulotek dla potrzebujących.
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro wrz 14, 2011 18:24 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Ktoś się pytał o dzieci z beczki :) :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [IMG=http://img825.imageshack.us/img825/8317/dsc00704i.jpg][/IMG] Obrazek

Dzieciaki czują się dobrze, byliśmy tylko z rudzielcem u weterynarza, bo ma jakiś wzdęty brzuszek, dostał rozkurczowe i trzeba obserwować. Są przekochane, rudy podbił serca domowników w dt i rozważają jego adopcję, tylko czekają na zgodę kota Filona :)
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Śro wrz 14, 2011 18:42 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Czy może ktoś zechciałby potymczasować za karmę,żwirek i weta[gdyby co] chociaż dwa małe,ok.4mieś. koteczki? proszę ....bardzo....nie wyrabiam...znów mam kolejnego szczeniaka z ulicy....

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Śro wrz 14, 2011 21:16 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Odpowiadałam na wiele głupich maili, ale ten chyba wygrywa w kategorii kretynizm roku. Gdyby nie fakt że sprawdziłam - adres podany w mailu nie istnieje więc mam nadzieję, że firma też a ktoś sobie jaja robi (ma poczucie humoru, nie ma co) to chyba tylko prokuratura?

Chętni podejmę współprace w zakresie handlu żywcem kocim. Mam firmę zajmującą sie wyprawiamiem skór kocich w celach handlowych. Współpracuje w wieloma schroniskami dla zwierząt w całej Polsce. Chętnie nawiążę kontakt ze stowarzyszeniami zajmującymi sie zwierzętami futerkowymi głownie kotami. Interesuja mnie głównie koty ras krótkowłosych najlepiej pręgowane maści szarej lub białe, czarne i pregowane rude. Bardzo prosze o kontakt.
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Czw wrz 15, 2011 10:20 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

aga&2, 8O Nie no to chyba jakaś prowokacja jest....

A oto nasza Malinka (bo wyjadała mi jogurt malinowy 8) ), już całkiem oswojona, mrucząca i przytulająca się koteczka. :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Zdjęcia są w miniaturkach, po kliknięciu pokażą się większe. :)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Czw wrz 15, 2011 11:20 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

aga&2 pisze:Odpowiadałam na wiele głupich maili, ale ten chyba wygrywa w kategorii kretynizm roku. Gdyby nie fakt że sprawdziłam - adres podany w mailu nie istnieje więc mam nadzieję, że firma też a ktoś sobie jaja robi (ma poczucie humoru, nie ma co) to chyba tylko prokuratura?

Chętni podejmę współprace w zakresie handlu żywcem kocim. Mam firmę zajmującą sie wyprawiamiem skór kocich w celach handlowych. Współpracuje w wieloma schroniskami dla zwierząt w całej Polsce. Chętnie nawiążę kontakt ze stowarzyszeniami zajmującymi sie zwierzętami futerkowymi głownie kotami. Interesuja mnie głównie koty ras krótkowłosych najlepiej pręgowane maści szarej lub białe, czarne i pregowane rude. Bardzo prosze o kontakt.

Agatko, proszę o adresik majlowy - sprawdzę swoimi kanałami - nie wszystko jest oczywiste.
Jednak dobrze będzie przepytać takiego @#$@#$@##$ w sprawie, a może i postraszyć.
Jadła Pani kiedyś "kaczkę po syczuańsku" u Wietnamczyków? To są na bank psy....info przywiezione z Niemiec.

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Czw wrz 15, 2011 16:18 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Luspa pisze:Ktoś się pytał o dzieci z beczki :) :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jakie piękne kociaki. A taki malusie były i zasmarkane. Brawo :1luvu:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw wrz 15, 2011 20:15 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Nakasha - cud miód malinka:D Zostawiłam ci żwirek w Medvecie.
Asika - zostawiłam przesyłki w Medvecie.
Bozennak, marzena 68 - pakiet ulotkowy dotarł na Sikorskiego. Pliss o powieszenie ich w gabinecie Upalnej 68, zielonogórskiej 2 i w sklepie Zoo w Carefourze.
Obrazek 

aga&2

Post » Czw wrz 15, 2011 21:09 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

aga&2 pisze:Nakasha - cud miód malinka:D Zostawiłam ci żwirek w Medvecie.
Asika - zostawiłam przesyłki w Medvecie.
Bozennak, marzena 68 - pakiet ulotkowy dotarł na Sikorskiego. Pliss o powieszenie ich w gabinecie Upalnej 68, zielonogórskiej 2 i w sklepie Zoo w Carefourze.

Mam nadzieję, ze p.dr Joanna z Upalnej 68 nie będzie miała nic przeciwko - choć gabinet nadal nieczynny :):)
zrobi się , naturalnie.
Jutro rano zabiorę się.

bozennak

Od: Pt sie 07, 2009 22:49

Post » Pt wrz 16, 2011 9:18 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

kassja pisze:Jakie piękne kociaki. A taki malusie były i zasmarkane. Brawo :1luvu:

To prawda, są cudne :mrgreen:

Myślę o Bursztynku :( Może ktoś by się zamienił kotami, Bursztynek by odpoczął psychicznie :(
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt wrz 16, 2011 12:52 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

luspa o jaką zamianę chodzi?

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Pt wrz 16, 2011 12:58 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

A może ktoś by wziąła ode mnie Gacusia i dołaczył do jakiegos stada maluchów to ja wypuściłabym Loke z klatki, bo już chce wychodzić, a mały by ja zamęczył.

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Pt wrz 16, 2011 15:16 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

J.D. pisze:Czy może ktoś zechciałby potymczasować za karmę,żwirek i weta[gdyby co] chociaż dwa małe,ok.4mieś. koteczki? proszę ....bardzo....nie wyrabiam...znów mam kolejnego szczeniaka z ulicy....

CZy maluszki są oswojone czy dzikoty ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt wrz 16, 2011 16:15 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

monia3a pisze:
J.D. pisze:Czy może ktoś zechciałby potymczasować za karmę,żwirek i weta[gdyby co] chociaż dwa małe,ok.4mieś. koteczki? proszę ....bardzo....nie wyrabiam...znów mam kolejnego szczeniaka z ulicy....

CZy maluszki są oswojone czy dzikoty ??

oswojone :ok: -do wyboru :wink:
chłopczyk-biało-brązowy-miziak i tulaczek;
dziewczynka-"krówka"-mrucząca przytulanka;
dziewczynka-tri-orginalnie umaszczona bo szary pręgus z białym i rudym-ona jedna niezbyt lubi być brana na ręce ale głaski to jak najbardziej;
mam jeszcze dość "ostrożną" szylkę 8)

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

[poprzednia][następna]