Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2011 6:35 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Podpiszemy i odeślemy :)

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw sie 25, 2011 7:41 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

To z kontenerkiem jakoś. Do Wawy do kuzyna zawsze mona podrzucić :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw sie 25, 2011 7:47 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kuzyn mógłby podjechać do Marek dziś popołudniu ?? Koleżanka będzie wiozła psa więc mogłabym przekazać transporter.

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw sie 25, 2011 14:44 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Jakby się ko interesował koteckiem co jest u mnie na DT (tym co na pierwszej fotce tego wątku jest na pierwszym planie)

Kotecek tydzień temu
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kotecek dzisiaj...
nie było mnie przez pare dni w domu i Kotecka nie poznałam! wielkie bydle jak zaraza 8O
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Czw sie 25, 2011 19:41 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Jaki Zdzichu!
A ja chciałam oświadczyć na forum, że nie mogę mieć tymczasów. No chyba, że jako ekologiczna klinika zmiany płci bezskalpelowo. Czarny to dziewczynka.
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Czw sie 25, 2011 19:43 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Może ktoś z Wrocka wypatrzy:
JaEwka pisze:SŁUCHAJCIE!
CZY KTOŚ MÓGŁBY W RAZIE CZEGO ZAOFEROWAĆ TDT DLA MARZENKI Z MOJEGO PODPISU GDYBY ZNALAZŁ SIE DT? (CHODZI O TDT DO CZASU TRANPOSRTU) BO JEŻELI TESTY BY JEJ WYSZŁY OK TO NIE MOŻNA JEJ DAC ZNÓW DO SCHRONISKA BO SIĘ MOŻE ZARAZIĆ...I TESTY POSZŁYBY W BŁOTO. ALBO I NAWET TDT DO CZASU ZNALEZIENIA DT!

Najprawdopodobniej TDT tylko by był potrzebny na tydzień.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 26, 2011 0:16 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z308733048

"Uciekła czarno biała kotka. Ma około dwóch lat, nazwałam ją Ula. Białe futerko ma na lewej stronie mordki, na brzuszku, krawaciku i na końcówkach łapek. Jest drobnej budowy, uciekła wczoraj, napewno się boi...
mailto:renata.switon@interia.pl "

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-z ... Z308607264

"W sobotę 20 sierpnia 2011 r. we Wrocławiu, na Muchoborze Wielkim (okolice ul. Drohobyckiej) zaginął BIAŁY kocurek. Kot - dachowiec, ma 2 lata, nazywa się ILO, jest cały BIAŁY z malutką czarną kropką na nosie.
Dla znalazcy przewidziana jest atrakcyjna NAGRODA !.

Prosimy o kontakt pod nr 600 484 393"

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z308532151 pisałam, ale będę wdzięczna za wsparcie

"u mnie na podwurku kotka urodzila siedem kociat, kotki sa roznej masci i plci, sa oswojone maja ok poltora miesiaca, same jedza, szukamy dla nich domu gdyz poprzedni miot zgina pod kolami aut gdyz na podworku jest parking, zapraszam po kotki"

tel. 603275649
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob sie 27, 2011 16:04 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

XAgaX pisze:

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z308532151 pisałam, ale będę wdzięczna za wsparcie

"u mnie na podwurku kotka urodzila siedem kociat, kotki sa roznej masci i plci, sa oswojone maja ok poltora miesiaca, same jedza, szukamy dla nich domu gdyz poprzedni miot zgina pod kolami aut gdyz na podworku jest parking, zapraszam po kotki"

tel. 603275649

masakra jakaś ... może ktoś mógłby się tym zająć? :(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sie 28, 2011 12:09 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Dieselka pisze:Jakby się ko interesował koteckiem co jest u mnie na DT (tym co na pierwszej fotce tego wątku jest na pierwszym planie)

Ja się interesuję jakby co:) Tylko często czasu brak na pisanie- bo czytam na bieżąco w miarę...
Kotecek piękniusi! chyba gdzieś mi mignęło, że to dziewczynka jest? Może jakieś imię zaproponujesz?
Może ktoś da DS wypięknionym już koteczkom z tego wątku? cała masa maluchów nadal czeka w piwnicach na DS/DT...
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Nie sie 28, 2011 12:13 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

:ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sie 28, 2011 13:15 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Czy coś wiadomo co z burym małym?
Gdybym nie miała 12 kotów teraz to sama bym tam jeździła, ale ja już nie dam rady, ani z miejscem, ani z czasem, ani z forsą, ani z siłami fizyczno-psychicznymi...
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon sie 29, 2011 11:20 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

sroka7 pisze:Kotecek piękniusi! chyba gdzieś mi mignęło, że to dziewczynka jest? Może jakieś imię zaproponujesz?
Może ktoś da DS wypięknionym już koteczkom z tego wątku? cała masa maluchów nadal czeka w piwnicach na DS/DT...

no póki co ja obstawiam że to kobitka :)
ad imienia to niestety ale na mnie nie można za bardzo liczyć. w domu wołamy na nią Kotecek albo mały kot i już się tak jakoś przyjęło :roll:

ja nie wiem czy to taki charakter czy aż tak ciężko jej było w tych piwnicach. ja jestem przyzwyczajona do tego że małe kotki przynosi się do domu i na drugi dzień już zdejmuje niepotrzebne firanki. a tu cały czas fura lęku :( oczywiście kota śpi ze mną, poluje na mnie, biega po głowie ( :evil: ) ale cały czas na pierwsze moje wyciągnięcie ręki reaguje ucieczką. ale robi postępy - doszła już sama prawie do salonu! oczywiście zaraz się spłoszyła ale zawsze :D Obca małego kotka nienawidzi niestety. prycha, syczy, warczy..... na szczęście trzyma dystans a mały kotek nauczył sie już że to nie jest zagrożenie i ją olewa.
uwielbia ganianie za myszką, polowanie na ruszającą się kołdrę, wszelkie sznurki i kartoniki :) noooo i bieganie po mnie pazurami :evil:

jako że nie mam już psiej tymczasowiczki to pracujemy mocno nad zapoznaniem się z psem. no i myślę że nie będzie problemu. tzn ja swojemu psu średnio ufam bo on może i krzywdy nie będzie chciał zrobić ale nie ma wyrobionej delikatności (Obca jest duża, wychowała go sobie po swojemu i sama kontroluje natężenie zabawy :roll: ). ale Kotecek już bawił się myszką pod łapami zahipnotyzowanego psa :D

laska uwielbia wylegiwać się w kołdrze. ogólnie świetnie czuje się zawinięta w różne rzeczy. no i łóżko to jej królestwo którego broni jak niepodległości :D

szkoda tylko że notorycznie je zaszczywa ;/

uwielbia mięso z indyka (wołowiny nie tknie ;/) rybę niby zje ale dużo przy tym się wybawi, twarożki i inne cuda odpadają. turkawka ja jutro na uczelni będę - podejdę do Cie po te puchy ok?

Dieselka

Post » Pon sie 29, 2011 11:40 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Właśnie mialam dzwonic do Ciebie. Puchy grzecznie leza w szafce. Miedzy 12 a 14 moge wyjsc na dluzej, wiec sie dogadamy. Druga kuweta nie pomogla?
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Pon sie 29, 2011 14:54 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

no póki co nic nie pomaga- Kotecek korzysta z kuwety tylko nie zawsze ;/

teraz weszłam na stronę wrocławskich kotów - Zdzisiek z tej samej piwnicy jest? bo normalnie klon :)

Dieselka

Post » Pon sie 29, 2011 17:48 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

A czy Ty masz klatkę stacjonarną taką jak się bierze na targi? Uważam, ze to by pomogło- ograniczona przestrzeń i w oswajaniu i nauce czystości. Jeśli nie masz to musimy ją znaleźć i spróbować :wink:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

[poprzednia][następna]