Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Ooo, jak super! Człowiek zagląda po czasie, a tu takie buty, świetnie
Jakby były jeszcze jakieś domki o Nektarka dzwoniące - to nieśmiało wejdę z prywatą![]()
Śliczny, miły, towarzyski, wiekowo raczej młody, proludzki, prokoci, prozwierzęcy. SuperKot. I rudy, czyli Imbir.
Jest na DT u Agneski z JoKota, to jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=122206&hilit=+%C5%9Br%C3%B3d*&start=0
Z góry dzięki!
Dorotea82 pisze:Szalony Kot pisze:Ooo, jak super! Człowiek zagląda po czasie, a tu takie buty, świetnie
Jakby były jeszcze jakieś domki o Nektarka dzwoniące - to nieśmiało wejdę z prywatą![]()
Śliczny, miły, towarzyski, wiekowo raczej młody, proludzki, prokoci, prozwierzęcy. SuperKot. I rudy, czyli Imbir.
Jest na DT u Agneski z JoKota, to jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=122206&hilit=+%C5%9Br%C3%B3d*&start=0
Z góry dzięki!
piękny kocur
ewar pisze:Witam po przerwie.Też jestem ciekawa, jak Nektar.Hania obiecała pisać i wklejać zdjęcia, mam nadzieję,że się pojawi na wątku.
jm7 pisze:Dziś Nektar jedzie do swojego domu w Radości. muszę przyznać, że wahałam się, bo teraz u mnie (na działce leśnej w Wildze) Nektar bardzo daleko odchodzi, daleko poza teren działki, która jest dość szczelnie odgrodzona (pozostałe koty sztuk 5 nie są tak sprytne i skoczne). Mam nadzieję, że przywiąże się na tyle do swojego nowego domu, że też będzie wracać. Coś za coś,w tym wypadku bezpieczeństwo za możliwość wychodzenia przez prawie cały rok. Podobno okolica jest spokojna. Miejmy nadzieję, że uda mu się szczęsliwie dożyć spokojnej starości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości