Startujemy w Krakvecie!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 12, 2011 19:01 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

ogonia pisze:
ewung pisze:Ojej ogoniu :-( jak nie będzie wyjścia to kota wróci do klatki. Jak nie da rady to przynieś ją do nas.
Rozwiesiłam kolejne ogłoszenia. Ale dalej cisza :-(

wiem ale chcialabym tego uniknac ona jest taka kochana tylko w ogromnym stresie, pieknie kuwetkuje, ma super apetyt, kochana kota teraz lezy obok i od godziny sie myje :kotek: tylko moich chlopow nie znosi :evil:

No na nasze też źle reagowała :-( U mnie nawet z izolacją kiepsko bo mam drzwi tylko do łazienki i ewentualnie korytarzyk. Mam nadzieję że jakoś da radę. Ja nawet nie mam kogo pytać czy by się nią nie zajął. Bo wszyscy mają zwierzaki. Ale jak nic się do jutra nie wyjaśni ruszamy z szukaniem domu dla kici.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie cze 12, 2011 19:07 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

kotx2 pisze:
ogonia pisze:warczy strasznie, zupelnie zastraszyla moje koty, uspokaja sie tylko wtedy jak jest ze mna sama w pokoju, przestala sie dawac glaskac i brac na rece

możę feliway by pomógł ale on nie działa tak od razu i nie ma pewnosci czy zadziała :roll: długo jest u Ciebie :?:

od wczoraj i wszystko bylo ok, dopiero dzis od poludnia szalec zaczela :cry: teraz spi jak aniolek obok :cry: tylko ja jutro ide do pracy na caly dzien :( zamkne ja oczywiscie w lazience ale szkoda takiej pieknej koty to typowa jedynaczka :cry: i dlaczego kufa nikt nie dzwoni :evil: :evil: choc moze to i lepiej jak miala taki dom to lepiej zeby tam nie wracala
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Nie cze 12, 2011 19:14 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

sprawdziliście czy ma chip?

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie cze 12, 2011 19:15 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

zrobilam juz jej mase zdjec jutro ruszm z fb i ogloszeniam :ok: kota jest nprawde cuuuuudna ale strasznie zestresowana :cry: :cry:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Nie cze 12, 2011 19:19 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

PearlRain pisze:sprawdziliście czy ma chip?

obmacana cala :mrgreen: nie ma czipa niebyla sterylizowana, ale zabkii w dobrym stanie, ogolnie kota zadbana, choc chyba jadla zielone lub fioletowe fuj bo strasznie sie leni (ale to moze tez byc stres)

ogonia

Post » Nie cze 12, 2011 19:25 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

chipa nie wymacasz najlepiej podejść do weta i sprawdzić czytnikiem, może kicia jest na gigancie? :wink:

PearlRain

Post » Nie cze 12, 2011 19:28 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Czytaliśmy że da się wymacać. I dlatego zrezygnowaliśmy z jazdy do weta.
Ona nie wygląda na to żeby gdzieś daleko łaziła. A około 30 ogłoszeń wisi. Zero odzewu.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Nie cze 12, 2011 19:32 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

wlasnie dlaczego nikt nie dzwoni :cry: :cry: kota strasznie warczy szkoda mi moich chlopakow a ona taka zestresowana :cry: :cry:

ogonia

Post » Nie cze 12, 2011 19:33 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

ewung moje koty są chipowane nie wyczujesz za diabła, a brytki są masywniejsze więc lepiej sprawdzić u weta czytnikiem, no tak mi sie wydaje :wink: zazwyczaj chip jest na łopatce

PearlRain

Post » Nie cze 12, 2011 19:34 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

Skoro nie jest po sterylce to wszystko jasne. Nie lubi kocurow bez jaj :) Ogonia wytrzymaj, poczekajcie z szukaniem domu, może wlaściciel się znajdzie. A teraz najlepsza izolacja, nawet w lazience.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Nie cze 12, 2011 19:36 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

a one długo są razem? bo jak jeden dzień to warki normalne chyba? :oops:
krynia08

Post » Nie cze 12, 2011 19:38 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

krynia08 pisze:a one długo są razem? bo jak jeden dzień to warki normalne chyba? :oops:

od wczoraj ,wiec moze jeszcze jest szansa :ok:,mozna by spróbować z kroplami bacha,z tego co wyczytałam,to kotka nie ciachana :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie cze 12, 2011 19:40 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

eeeeeee to luzik :mrgreen: moje miesiąc warczały na siebie, teraz sie leją po ciemaku :ryk: :ryk: w dzien normalka, noc wojna
krynia08

Post » Nie cze 12, 2011 19:42 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

krynia08 pisze:eeeeeee to luzik :mrgreen: moje miesiąc warczały na siebie, teraz sie leją po ciemaku :ryk: :ryk: w dzien normalka, noc wojna

jeśli kotka była wczesniej sama,to normalne ,ze warczy ,u mnie też trwało to długo,bo około 1,5 miesiąca ale nie traciła nadziei a teraz ,wielka miłosc,a leją się tylko w zabawie :D ,od paru dni uwielbiają galopować z pomieszenia do pomieszczenia jak kunie o 6 rano :evil: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie cze 12, 2011 19:44 Re: Startujemy w Krakvecie!!!

moje zaczynaja po 24 :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

[poprzednia][następna]