Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2011 18:53 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

mój miły mąż wypuścił nofe z klatki... nie słucha mnie sie mój chłop wcale a wcale :roll:
Fryga jest z letka zainteresowana wędką z dzwoneczkiem w środku, Safira wzięła przykład z Kretka i gapi się z politowaniem... a Milka po mału strzela focha, zazdrośca mała :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto paź 18, 2011 19:44 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

lusesita pisze:to ja raczej podziękuję :? ostatnio, gdy chodzę do lekarzy, to mnie do szpitala kładą :? fatum jakieś czy co...?

a mówiłam, że Milka zaczynam nam dojrzewać??? płciowo of kors :mrgreen:

Śpiewać zaczyna,czy do Kretka uderza? 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto paź 18, 2011 19:46 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

ani jedno, ani drugie. przy mizianiu zaczyna dziwnie i duuużo gadać oraz wypinać zad :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro paź 19, 2011 19:40 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Lu żyjesz 8) ?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Śro paź 19, 2011 19:51 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

żyję żyję. koty też. wszystkie :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro paź 19, 2011 19:58 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Wiesz pomyślałam, że coś się stało :roll: Wczoraj napisałaś,że Twój TŻ wypuścił koty z klatki więc mogły na przykład rzucić się do Twojego gardła :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Śro paź 19, 2011 20:16 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

no wypuścił. a potem je łapał 8)
teraz też są poza klatką i mają się bardzo dobrze :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt paź 21, 2011 19:51 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Kret i Krówka są na fochu :evil:
odkąd są z nami nofe puchate, nie śpią z nami w łóżku, tylko oscentacyjnie włażą do transportera. w kuchni :evil:
ale jak chcą dostać jeść, to się łaszą footra beszczelne :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt paź 21, 2011 19:56 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

A jak postępy w oswajaniu?
Martwię się bo zostały jeszcze 3 kociaki i niewysterylizowana mama,a ja nie mam czasu na łapanie :?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt paź 21, 2011 20:19 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

a coraz lepiej musze przyznać :mrgreen:
Safira jeszcze syczy, ale to bardziej z wrażenia chyba :roll:, i jest bardziej nieufna, ale Fryga śmiga z zabawkami jak stara :mrgreen: nawet z Milką się zaznajomiła, czytaj: biegają we dwie po mieszkaniu jak wariatki lub opętane :mrgreen:

ale zostały tam takie jak nasze czy mniejsze??? ja mogę pomóc w łapaniu, choć nigdy tego nie robiłam... no i nie jestem mobilna :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt paź 21, 2011 20:23 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Tam zostały takie jak Wasze:dwa błękitne i czarnuszek.A mamusie są czarnymi puchatkami :roll:
Ja w weekend nie mam auta,może w tygodniu. :roll:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Sob paź 22, 2011 10:52 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

stwierdziliśmy, że Safira potrzebuje naszego większego zaangażowania w jej oswajanie, bo za bardzo waleczna jest jeszcze :roll: i dlatego też dziś spędziła, chcąc nie chcąc, prawie godzinę na moich rączkach i była miziana, aż włączył jej się traktorek :mrgreen: i tak będzie codziennie, po x razy :mrgreen:
Fryga jest jakoś bardziej skora do współpracy :wink:
ale obydwie już się naumiały, że jak Kretek i Milla się drą, aby dac im jeść, to i one zaczynają miauczeć - bestyje jedne :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob paź 22, 2011 11:00 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

No w końcu znalazłam chwilę na podczytanie wątku :) . Zgadzam się z Dorotką, że Krówka ma w sobie te coś. Takie zalotne spojrzenie :)
Miziaki dla wszystkich futrów, buziaki dla Lu i pozdrowienia dla mężulka.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob paź 22, 2011 11:37 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

dziękujemy bardzo :D
Gagga, Ty też się nie znasz :mrgreen: puchate, puchate i jeszcze raz puchate :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob paź 22, 2011 12:05 Re: Kida w nowym domku, a nowe footra w naszym... :)

Bardzo ambitnie podeszłaś do sztuki oswajania :ok: Szybko będą widoczne efekty i szybko futerka znajdą nowe domki.
Dwa kociaki o których wczoraj pisałam, kassja z Ulą złapały wczoraj.Już są u alutka.Został jeszcze jeden.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

[poprzednia][następna]