Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 16, 2011 12:01 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Aż się boję, czego jeszcze się dowiem :strach:
Ta historia kociaka z pp, a konkretnie oferta "wymiany" mnie rozwaliła psychicznie.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon maja 16, 2011 12:04 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

skaskaNH pisze:Ta historia kociaka z pp, a konkretnie oferta "wymiany" mnie rozwaliła psychicznie.

przerażające to, ale mnie nie zdziwiło. przecież pełna gwarancja satysfakcji jest, nie?
i jak przeciętny Iksiński po kontakcie z taką "fundacją" ma zajarzyć, że zwierzę "też człowiek", że czuje, cierpi, kocha itp itd ???? się pytam: jak?
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Pon maja 16, 2011 12:07 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

dobra, też Wam coś wrzucę.
Miałam o tym nie pisać, ale mam to gdzieś.

Zdarzyło się, że kociak od Milińskiej (oczywiście nieszczepiony) ugryzł pewną osobę spoza wolontariuszek. I to na tyle mocno, że konieczny był wyjazd do szpitala. Potem Sanepid, te rzeczy, więc zdarzenie udokumentowane.
Ta osoba zadzwoniła do Milińskiej, żeby o zdarzeniu powiedzieć. I Milińska w odpowiedzi poprosiła ją, żeby nie mówiła, że to kot od niej, tylko jakiś dziki, na parkingu.
To są standardy "fundacji" prozwierzęcej Izy Milińskiej. Przestaje dziwić infantylny nick.

aha, na wypadek, gdyby zyczliwe osoby doniosły o "pomówieniu": to też jest udokumentowane.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 16, 2011 12:10 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Miałam dziwny telefon.
Umówiłam się na dluższą rozmowę po pracy, teraz nie mogę gadać...

Mam nadzieję, że uraczono mnie tylko plotką :strach: :strach:.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon maja 16, 2011 12:13 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

O masakra... 8O Czego się jeszcze dowiemy...?
Oby jak najwięcej ludzi dowiedziało się o działalności tej pseudofundacji. Tak nie może nadal być! Trzymam kciuki :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon maja 16, 2011 19:41 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

A ja sprawdziłam w wyszukiwarce, wątek jest na 5 pozycji na pierwszej stronie :lol: Brawo dla Pana od pozycjonowania :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon maja 16, 2011 21:15 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

ewan pisze:A ja sprawdziłam w wyszukiwarce, wątek jest na 5 pozycji na pierwszej stronie :lol:

Nie jest to prawda dla frazy "kocia mama". Dla takiej frazy wątek jest na 6 poz drugiej strony wyszukiwania. Moja strona jest na ostatniej pozycji pierwszej strony wyszukiwania.
ewan pisze:Brawo dla Pana od pozycjonowania :wink:

To kobieta jest.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pon maja 16, 2011 21:26 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ja widzę na pierwszej stronie po wpisaniu kocia mama w wyszukiwarce "nasz" wątek na 5 pozycji - ważne, że jest wysoko
A Panią od pozycjonowania bardzo przepraszam - chciałam PcimOlk'owi przypisać zasługi :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon maja 16, 2011 21:30 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ewan. To co Ty widzisz, związane jest z Twoją aktywnością. Jeśli na jakiś link klikałaś częściej, idzie on w górę, ale tylko dla Ciebie. Też dałem się na to nabrać. Wyczyść sobie historię w przeglądarce i zobaczysz jak jest naprawdę.
edit : no i wyloguj się z Google
Krzysiekbolo

Post » Pon maja 16, 2011 21:34 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Krzysiekbolo, chyba jednak nie do końca to jest zależne od przeglądarki, bo właśnie weszłam z drugiej przeglądarki zainstalowanej na kompie, której bardzo rzadko używam (IE), a w niej wspomniana stronka jest na ostatniej pozycji na pierwszej stronie.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pon maja 16, 2011 21:34 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

A tak było radośnie przez chwilę, no nic może będziemy w czubie za jakiś czas :ok:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon maja 16, 2011 21:40 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

skaskaNH pisze:Krzysiekbolo, chyba jednak nie do końca to jest zależne od przeglądarki, bo właśnie weszłam z drugiej przeglądarki zainstalowanej na kompie, której bardzo rzadko używam (IE), a w niej wspomniana stronka jest na ostatniej pozycji na pierwszej stronie.

No bo tak właśnie jest. To Ewan widzi ją wyżej, tak samo jak ja wcześniej.
Krzysiekbolo

Post » Pon maja 16, 2011 21:53 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Alle pisze:Nieszczepionego. Bo programowo KM nie szczepi.
(...)

Jak mieli PP to może poszczepili, ale i tak nie zazdroszczę potraktowania :roll:
pwpw

Post » Pon maja 16, 2011 22:56 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Krzysiekbolo pisze:Ewan. To co Ty widzisz, związane jest z Twoją aktywnością. Jeśli na jakiś link klikałaś częściej, idzie on w górę, ale tylko dla Ciebie. Też dałem się na to nabrać. Wyczyść sobie historię w przeglądarce i zobaczysz jak jest naprawdę.
edit : no i wyloguj się z Google

Tak - idiotyczne ficzery.

Skoro kliknąłem, znaczy informacja jest mi znana - po kiego grzyba podnosić ją w moich wynikach. Czy ja w ogóle dałem pozwolenie na rejestrację w co klikam? Potem mi wyliczą, czy wolę panienki w pończoszkach, czy w spódniczkach i w jakim kolorze.

Jakimś cudem jednak u mnie ten ficzer nie działa, bo musiał bym z amerykańską koncepcją moich potrzeb zmagać się okrutnie.

Sorka za OFF.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Wto maja 17, 2011 7:11 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

pwpw pisze:
Alle pisze:Nieszczepionego. Bo programowo KM nie szczepi.
(...)

Jak mieli PP to może poszczepili

szczerze wątpię. KM nie szczepi kociąt z założenia. koronne argumenty to:
1. chroniczny brak kasy
2. właściciel (przyszły) też musi się wykazać i liczyć z wydatkami

pwpw pisze:ale i tak nie zazdroszczę potraktowania :roll:

a dla mnie najgorsze w tym wszystkim nie jest potraktowanie osoby (mimo iż niegrzeczne i godne potępienia), a ewidentnie przedmiotowe potraktowanie kotów.
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

[poprzednia][następna]