Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 16, 2009 20:38 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Muszę się pożalić na tę moją "zielonooką gadzinę".
Zapomniał niewdziędznik jeden, kto dba o wsad do jego miski :evil:

Od kilki dni mnie unika. Dziewczyny go miętolą a ja nie mogę, bo przede mną ucieka.
Chyba obraził się, że to najczęściej ja wypraszam go z biura (wychodzę później niż one). W dodatku jedzenie najczęściej dostaje od nich, bo przychodzę godzinę później,a w ciągu dnia Snejki urzęduje tylko na parterze, a ja pracuję na piętrze.
Nawet dziewczyny zauważyły rożnicę i postanowiły czekać ze śniadaniem aż ja podam :twisted: .
Dzisiaj się wkurzyłam i dorwałam niewdzięcznika. Wymiziłam i wymiętoliłam za cały stracony tydzień.
To jednak dalej mój Snejkuś :lol: , był tak rozanielony, że z :oops: musiałam mu ogonem "zakrywać co nieco" :mrgreen:
Aby nie było przesytu, po 20-tu minutach "zwaliłam" z kolan :lol: .

Futro wyczesał w swoim ulubionym miejscu koło kaloryfera

Obrazek Obrazek

Dymusia dalej trzyma się naszego podwórka, ale dzisiaj widziałam go tylko z daleka.

Acha, dzisiaj znowu znalazłam przed biurowcem prezent od któregoś koteczka :D

Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt paź 16, 2009 20:46 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Przepraszam za offa,ale bardzo pilnie potrzebna mi pomoc...
Rudasek zamarza na działkach :cry: POMÓŻCIE...
viewtopic.php?f=1&t=101873

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pt paź 16, 2009 21:02 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Snejki chyba jakimiś fochami strzela :D
A co do prezentu, pamiętaj, że zawsze trzeba koteczka pochwalić :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt paź 16, 2009 21:12 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Femka pisze: A co do prezentu, pamiętaj, że zawsze trzeba koteczka pochwalić :ryk:

No tak, tylko którego: Snejkiego czy Dymusia?
Pierwszemu to chyba i tak już się coś w łepetynie pomyrdało, a drugi jeszcze mnie nie słucha :D
A może to inny wielbiciel zawartości moich misek :mrgreen:
Obrazek

Amika6

Post » Pt paź 16, 2009 21:30 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika6 pisze:To jednak dalej mój Snejkuś :lol: , był tak rozanielony, że z :oops: musiałam mu ogonem "zakrywać co nieco" :mrgreen:

O matko kochana, a cuż to za perwersje? :strach: :ryk:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 16, 2009 21:31 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Głaski dla kotusiów :love:

Erin

Post » Pt paź 16, 2009 21:35 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika, pochwal na wszelki wypadek obydwa, a może też inne z okolicy. :D
Gdy pomieszkiwałam na wsi, Femka i Fuksio znosili mi myszy do sypialni i kładli przy łóżku. Jak się budziłam, najpierw sprawdzałam, co leży na podłodze :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Pt paź 16, 2009 21:50 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika ja zawsze wiem, który złapał myszkę :(.\
jak jest całkiem nieżywa i niecała to na pewno Wacław.
A jak jest tylko półżywa :evil: i któryś się pastwi nad nią a nie zabije, to raczej Jasiu.

A w wypadku myszek przynoszonych tak dla ciebie, to jestem pewna, że to prezenty od Snejkiego :1luvu:

A moze zmieniłas płyn do płukania albo perfumę i kocio czuje obcy zapach???
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 16, 2009 21:56 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze:A w wypadku myszek przynoszonych tak dla ciebie, to jestem pewna, że to prezenty od Snejkiego :1luvu:

A moze zmieniłas płyn do płukania albo perfumę i kocio czuje obcy zapach???

Też myślę, że od Snejkiego, bo prezenty zaczęły pojawiać się wcześniej niż Dymuś się u nas zadomowił.

Nic niezmieniałam, tylko ja go południu po wypraszałam z biura i zanosiłam do chałupki.
Obrazek

Amika6

Post » Pt paź 16, 2009 22:18 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika6 pisze:Nic niezmieniałam, tylko ja go południu po wypraszałam z biura i zanosiłam do chałupki.

No bo dlaczego chałupka nie stoi w biurze?? :twisted:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 16, 2009 22:33 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze:
Amika6 pisze:Nic niezmieniałam, tylko ja go południu po wypraszałam z biura i zanosiłam do chałupki.

No bo dlaczego chałupka nie stoi w biurze?? :twisted:

Bo to nie moja firma Obrazek , ja tam tylko pracuję
Obrazek

Amika6

Post » Pt paź 16, 2009 22:40 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

W dwa lata temu i w ubiegłym roku w moim pokoju w pracy mieszkały maluchy tymczasowe. Grupowo, w porywach nawet 5 :mrgreen: W efekcie w tym roku pokój był gruntownie remontowany, bo wyglądał jak po tajfunie :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pt paź 16, 2009 23:10 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Ciociu Femko, Snejki niczego oprócz papieru nie niszczy.
Jak potrzebuje na stronę to stoi w drzwiach i skrzeczy jak zardzewiałe zawiasy :D
A jak chce wrócić to siada przed drzwiami albo na parapecie i grzecznie czeka aż ktoś go zauważy.

Kiedyś przez nieuwagę został na noc w księgowości i nie było żadnych niemiłych prezentów :lol:
Obrazek

Amika6

Post » Pt paź 16, 2009 23:15 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

może kiedyś odszukam w archiwum albo w którejś części BK fotki pogromu, jaki urządziły tymczasy. Jak miałam czas wzmożonych obowiązków, do pracy przychodziłam półtorej godziny wcześniej, żeby do 9 posprzątać :mrgreen: Musiałam się rozbierać i zasuwałam na kolanach ze ścierą. Ale to była jazda. Były momenty, że chciałam poukręcać te małe, futrzane łebki :ryk:
Snejki jawi się jak prawdziwy anioł :D
Obrazek

Femka

Post » Pt paź 23, 2009 10:20 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Cześć Aniu!
Jak się miewa Snejki i reszta towarzystwa?
Jak Twoja parka?

Erin

[poprzednia][następna]