Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ag_konin pisze:Srututu.. Nasz schron ma takie zasady, że zawsze pomaga zwierzakom, które są na DT bez jakiejkolwiek dyskusji. Pogadam jutro z naszą kierowniczką czy jak wolicie prezeską i pomyślimy o cegiełkach też
Gibutkowa pisze:Ania pisała o Allegro więc myślę że na początek można by tak właśnie -te cegiełki. I zobaczymy jak będą szły
cynamon i wanilia pisze:ja cały czas pamiętam o cegiełkowym allegro, ale mam taki czas ze z niczym nie wyrabiam...w tym tygodniu mam nadzieję będzie lepiej, siostra wyjeżdża
banshie pisze:dziewczyny stało się coś smutnegomojej koleżance niespodziewanie wymknęła się kotka na klatkę schodową - z niej albo ktoś ją zabrał, albo przepędził koleżanka dojrzała uchylone drzwi od mieszkania gdzieś po ok. 1,5h - mają niewyrobione i widocznie jej facet za słabo je zamknął, a przeciąg otworzył:C koteczka młoda, miała dopiero swoją 1szą ruję 2tyg temu i miała mieć sterylkę niedługo. Zaginęła w KONINIE, na osiedlu na przeciwko ZESPOŁU SZKÓŁ im. M. KOPERNIKA... była biało-szara - dachowiec zmieszany z syberyjczykiem.. koleżanka jest załamana, bo jej wcześniejszy kotek padł na FIP a teraz ta koteczka uciekła.. rozwiesili ogłoszenia i chyba dzwonili do schronu, jakby ktokolwiek coś wiedział niech pisze proszę na priv do mnie.. koleżanka wciąż wierzy, że uda się Milkę znaleźć, uciekła w sobotę wieczorem. Koleżanka tak się zdołowała, że powiedziała, że jeśli nie Milka się nie znajdzie, to był to jej ostatni kot w życiu bo ciągle coś się dzieje nie tak i chyba nie powinna mieć tych stworków :C
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, zuzia115 i 87 gości