Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 22:32 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

A przede wszystkim to ona zaczęła ustawiac relacje - ale znając życie Żabik jak się zorientuje, jak nabierze sił, jak wyjdzie spod łóżka to... pacnie raz łapą, potem podejdzie i poliże i już będzie dobrze :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 10, 2011 23:15 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Ponieważ Trisia następna "na wylocie" (choć tym razem potencjalny domek jest w Warszawie i daleko lecieć nie musi) to oto jej zdjęcia z niedzielnej wizyty - niestety nie są atrakcyjne, ani ostre, bo kotenka miała w głowie głaskanie a nie pozowanie :D

Obrazek Obrazek Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw mar 10, 2011 23:17 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Jedna (z wielu) prób zrobienia zdjęcia Księciuniowi Promysiowi! powód - jw :D

Obrazek Obrazek Obrazek
a tu Księciunio poluje na ogon Devi - Malwinki :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Marzenia11

Post » Czw mar 10, 2011 23:19 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Melcia - schowana za szafka na kocyku

Obrazek Obrazek

i przestraszona Fionka - w transporterku, tak siedziała, gdy wróciłam sama ,aby ja pogłaskać, ale gdy weszło kilka osób więcej schowała pyszczek w kocyk jakby chciała zniknąć.. :roll:

Obrazek

Marzenia11

Post » Czw mar 10, 2011 23:25 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Pieknisia Edisia :D :P :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Pt mar 11, 2011 0:41 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Tam u Promyka możecie nawet dojrzeć kawałek Szalonego Kota 8)

Patrzę na Ediśkę i mam wyrzuty sumienia, że do niej nie zajrzałam, jak byłam :oops:
A Panu powiedz, że jak chce kota dla kota, to Mela jest idealna :> Dogada się z Żabikiem na bank :>

A Carlito cwaniak :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 11, 2011 0:51 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

przez tego cwaniaka jak nic zejdę na serce.

a Edisię chyba jeszcze Kocie wymiziasz następnym razem :D łupiez jej przeszedł więc mizianie bedzie tym przyjemniejsze...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 11, 2011 7:23 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Witajcie Kochani! :)
Ale piękne fotki tu widzę :1luvu: :kotek: :ok:
Muszę stwierdzić, że sesja była bardzo udana.

Cieszę się, że Devi-Malwinka szybko się zadomowiła.
Oby jak najszybciej przekonała się do Żabika :ok:

Carlito widzę tajny agent się zrobił i bawi w partyzanta.
Ale to dobrze, że ciągnie go do michy.
A Promyś dalej panienki molestuje :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 11, 2011 12:37 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Potrzebna masa kciuków dla Edisi!!!!! We wtorek ostateczna decyzja potencjalnego domku!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Pt mar 11, 2011 12:38 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

No to kciukamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 11, 2011 12:55 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Na wszelki wypadek juz picujemy Edisię Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt mar 11, 2011 13:04 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 11, 2011 13:12 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Gibutku-dzwoniłam do Dużej jadzi,bo prosiła o to smsem.
Jadzi zrobił się malutki pęcherzyk na brzusiu.
Pęcherzyk teraz urósł i p. dr. stwierdził że może to być puszczony szew wewnetrzny po sterylce.i że trzeba to usunąć(zszyć?) operacyjnie.
nie znam się na tym ale po 2,5mies? czy może tak być?

spytam dziś wet. która robiła sterylkę-obiecałam pani Dużej że zawiozę Jadzię do mojej wet. na operacyjkę w razie potrzeby-może trzeba bedzie jeszcze krew zbadac :roll:
biedna Jadziunia :roll:

smarti

Post » Pt mar 11, 2011 13:32 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

smarti pisze:Gibutku-dzwoniłam do Dużej jadzi,bo prosiła o to smsem.
Jadzi zrobił się malutki pęcherzyk na brzusiu.
Pęcherzyk teraz urósł i p. dr. stwierdził że może to być puszczony szew wewnetrzny po sterylce.i że trzeba to usunąć(zszyć?) operacyjnie.
nie znam się na tym ale po 2,5mies? czy może tak być?

spytam dziś wet. która robiła sterylkę-obiecałam pani Dużej że zawiozę Jadzię do mojej wet. na operacyjkę w razie potrzeby-może trzeba bedzie jeszcze krew zbadac :roll:
biedna Jadziunia :roll:

O matulu :( :roll: Daj znać jak już coś będziesz wiedziała więcej. Napiszę jutro po południu do Pani Joli, na razie mam stresa badaniami Franki i jakoś ciężko mi zebrać myśli. Mam nadzieję że to nic poważnego :roll:

EDIT: Napisałam. Chaotycznie trochę ale nie wytrzymałam. Martwię się o Jadwinię :( Mam nadzieję że to niegroźna przepuklina :roll: Kiedy byście jechały do Pani Wet?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 11, 2011 13:50 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Dawno mnie tutaj nie było i tyle się pozmieniało :) fajnie że Devi znalazła ds :) a z drugim kociakiem napewno się dogadają :P
Marzenia11, fajne zdjęcia kociastych :D chociaż można na bieżąco poobserwować jak im życie płynie :D
widać, że u smarti jest im dobrze, bo tyle dla nich robi :ok: :ok:

a co u Edisi ?

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

[poprzednia][następna]