Fasolko, maluchów jest tyle ile było, czyli 6!

Wasza Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Też bym wolała, żeby do Was nie wracał. I żeby do nas nie przyjechał - to też.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Sabciu, Ty jesteś niesamowitą optymistką![]()
Nas też podtrzymujesz na duchu. Trzymaj łapki, prosimy z dużą.
Fasolka
maciejowa pisze:Cześć Sabciu kochana!
Jak się miewasz? Ja bardzo dobrze. Marceli jest już dużym kotem, ale nadal zachowuje się jak mały kociak i muszę go wychowywać. On bardzo lubi na mnie wchodzić i gryźć mnie po uszach. Wiesz, że nie mam ząbków i Duża musi mi pomagać się od niego uwalniać. Ale i tak bardzo się kochamy z Marcelkiem. Ściskam Cię mocno, Twój Łatek.
ewa_mrau pisze:maciejowa pisze:Cześć Sabciu kochana!
Jak się miewasz? Ja bardzo dobrze. Marceli jest już dużym kotem, ale nadal zachowuje się jak mały kociak i muszę go wychowywać. On bardzo lubi na mnie wchodzić i gryźć mnie po uszach. Wiesz, że nie mam ząbków i Duża musi mi pomagać się od niego uwalniać. Ale i tak bardzo się kochamy z Marcelkiem. Ściskam Cię mocno, Twój Łatek.
hej, Łatku!
tu św. Dziadeusz - patron Bezdomnych Kotów
ja też nie mam już zębów i popatrz jak mi z tym do pyszczka!
pozdrawiam Ciebie i Twoją Dużą!
a napisała do Ciebie w moim imieniu ta Duża, która zrobiła mi to zdjęcie
ona Was też pozdrawia!
maciejowa pisze:ewa_mrau pisze:maciejowa pisze:Cześć Sabciu kochana!
hej, Łatku!
tu św. Dziadeusz - patron Bezdomnych Kotów
ja też nie mam już zębów i popatrz jak mi z tym do pyszczka!
pozdrawiam Ciebie i Twoją Dużą!
a napisała do Ciebie w moim imieniu ta Duża, która zrobiła mi to zdjęcie
ona Was też pozdrawia!
Witaj! Jaki jesteś piękny! Moje zdjęcie możesz obejrzeć w naszym wątku. W podpisie Dużej jest link. Moja Duża mówi, że mnie też jest dobrze bez zębów. Mam tylko dwa kły na górze. Duża mówi, że kiedy ziewam wyglądam jak kobra. Cokolwiek to jest...ozdrawiamy! Łatek i Marceli z Dużą
maciejowa pisze:Dzień dobry! Dziadeuszku! moja historia jest bardzo podobna do Twojej. Mnie przygarnęła najpierw Duża Sabci, mieszkałem w stadzie przy szpitalu, w którym Ona pracuje. Później poszedłem do DT do iwci i stamtąd zabrali mnie moi Duzi. Mieszkam u nich już ponad dwa lata i jesteśmy razem bardzo szczęśliwi. Mam jeszcze dwóch Dużych młodszych i młodszego ode mnie kotka - Marcelka. Zapraszamy Cię na nasz wątek. Wystarczy kliknąć na zdjęcie w podpisie Dużej. Ciebie Fasolko również zapraszamy. Sabciu! Ściskam Cię bardzo mocno i Twoją Dużą też! Łatek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 54 gości