majencja pisze:Zadałaś mię Siostro za trudne pytanie

mogę Ci poradzić co zrobić jak jelito na wierchu, głowa w kawałkach, zawały , śmierci kliniczne i nie tylko.
Gdzie jaką rurę wsadzić i w jakim rozmiarze :twisted:
W aptece poprosić o preparat z mikroelementami -polski i najtańszy a w największym opakowaniu.
A ja wczoraj zrobiłam interes życia

Pani w sklepie mi radziła -weź pani na próbę ale ja blądynka farbiowana się uparłam bo sobie myślę że przecież jak mam dobry zasięg telefonu orange to internet też będzie ok.
No i klops - przez 2 lata co miesiąc będę płacić frycowe za które będę mieć gooowno a nie internet w laptopie bo nie mam nic zasięgu. Odwołać się nie da, anulować też.
Czarownica a taka głoooopia

Siostro RatujRzyc, zapamietalam i jak bede potrzebowac tej wiedzy zglosze sie z pewnoscia
Co do umowy - od kazdej mozna odstapic bez podania przyczyny do 10 dni. Tyle wiem. A jesli chodzi o rzecznika praw konsumenta to na maila mozesz napisac, ja tak reklamowalam kocia karme ktorej mi pani w sklepie nie chciala przyjac jako zwrot i oddac kasy. Bo byla splesniala na dole samym. Pani strzelila focha a ja sie uparlam napisalam email do rzcznika dostalam odpowiedz i odzyskalam kase.
Trzeba sie chamrac o swoje niestety.
Orange jest nawet nie do dupy bo to delikatne miejsce a ja byle czego tam nie uzywam

internet mam w iPlusie, chodzic chodzi. Telefon mam na karte w orange ale to dlatego ze cala moja rodzina miala no i tak mi zostalo. Na razie nie planuje zmieniac chyba ze wywale wogole komorke... ale to nierealne jest niestety.
pomponmama pisze:A gdzie tam Babajago - odmóżdżam się właśnie przez nos.

A słów mam ochotę używać zgoła innych

Straszne dziecko zrobiło mi właśnie papierową koronę z gekonem, taką jak miał król z Madagaskaru, ten, co wyginał śmiało ciało. Zostałam pięknie przystrojona i leżę teraz jako królowa

U kotów mam też jakieś dziwne branie - wszystkie się uparły, że będą leżeć na mnie, a ja mam trudności z oddychaniem i dodatkowy ciężar na klacie mi nie pomaga

Krolowo!!!

Oklad z kota uzdrawia, nawwet jesli lekko przydusza... Bedziesz zyc, ja ci to mowie. Jakem wiedzma
Korona z gekonem wow, to wyzsze stadium swiadomosci
Trzymaj sie pomponowa mamicko. Nie daj sie!!!!
Dzis spedzilam cudne wieczorne popoludnie z psiapsiola, jej mezem i dziecmi. Poszlimy do Auchan do Bonarki a potem na kawe. Zakupy realizowalysmy w kasie samoobslugowej -ona ma wszedzie czujniki, bo jak sie oprzesz to przestaje dzialac i kaze wezwac kasjera

Moj TZ ma dzis imieniny wiec dostanei zapiekane ziemniaczano-pieczarkowo-warzywna miala byc jeszcze cukinia ale nie umiem francy przekroic

TZ mi ja potraktuje pilka do drewna bo mnie sie nie chce wysilac.
O matko ale zmeczonam... wypadaloby sie skupic na autoewaluacji szkolen ale jakos tak... nie mam do tego sily...
moze w scrabbla sobie pociupie
Babojago przeczytalam Wampira z M-3 - jest GENIALNY