PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 16:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dziunia, psico, co Ty? :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 16, 2010 18:05 Re: PAKT CZAROWNIC XX

No matko no..... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw gru 16, 2010 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Biedna Dziunia... Trzymajcie się! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A ja mam taką myśl filozoficzną, że choć zadek, od głowy daleko jest, to jednak stan zadka może mieć kluczowe znaczenie dla stanu umysłu. I zastanawiam sie w związku z tym, czy nie mam umysłu nieco stłuczonego, choć to by sugerowało, że myślę doopą :roll:

Wczoraj późnym wieczorem miałam nieostrożność odebrać telefon od pewnego Rafałka, który moim wiernym adoratorem jest od lat około 15. Rafałek darzy mnie uczuciem wielkim, aczkolwiek nieodwzajemnionym i od czasu do czasu, jak sobie w gardło strzeli (na szczęście nie za często mu się zdarza) dzwoni do mnie z różnymi romantycznymi propozycjami. :? Właśnie wczoraj leżąc na mej obolałej części ciała kontemplowałam sobie sufit przysypiając już prawie, kiedy nagle z letargu wyrwał mnie telefon. Nie sprawdzając któż to dzwoni odebrałam i okazało się, że to właśnie Rafałek, na niezłej bani, poczuł taki imperatyw, żeby do mnie zadzwonić i powiedzieć mi jak on by mnie chętnie,.... co i jak by mi zrobił i jeszcze jak bardzo by mi się to podobało. :evil: Miał chłopak pecha, bo trafił akurat w chwili, kiedy mnie bolała strategiczna część ciała, więc obdyndałam go jak małego króliczka :evil:

Z kolei dzisiaj rano miałam szkolenie BHP, przed otwarcie, sklepu i pan bhapowiec zadzwonił do mnie, co by mnie poinformować, że oto dojechał, sklep zamknięty i on czeka, żeby go ktoś wpuścił. Domagał się również, co bym się określiła, czy wolę od przodu, czy od tyłu, bo jemu wszystko jedno 8O Odpowiedziałam, że zasadniczo to wolę od tyłu, ale ponieważ jego akurat znam tylko przez telefon, to nie jestem pewna, czy jest w moim typie :twisted: A poza tym, to może by mnie tak najpierw na kolację chociaż zaprosił :roll: Pan najpierw zaniemówił, a potem ryknął gromkim śmiechem i powiedział, że on też nie wie, czy jestem w jego typie, ale za ten tekst, to już mnie kocha i jest gotów w ciemno się ze mną ożenić 8O W krótkich żołnierskich słowach poinformowałam pana, że takie propozycje, to ja traktuję jak groźby karalne i w takim razie z kolacji nici, a do sklepu wpuści go moja pracownica. :evil:

Ja nie wiem co się to dzieje - branie ostatnio mam jedno za drugim... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw gru 16, 2010 18:51 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pomponie, katar odkleił mi się od mózgu na tyle, że jestem w stanie czytać forum i.... śmiać się do łez z twoich tekstów :mrgreen: Kocham cię kobieto :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw gru 16, 2010 18:52 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:Pomponie, katar odkleił mi się od mózgu na tyle, że jestem w stanie czytać forum i.... śmiać się do łez z twoich tekstów :mrgreen: Kocham cię kobieto :1luvu:

8O no i znowu mam branie 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 16, 2010 18:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pomponmamo :ryk: brak mi słów na komentarza :ryk: :ryk:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw gru 16, 2010 18:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Pomponmamo, ja normalnie odpadłam, chociaż przed sekundą jak raz się wściekłam do białości :ryk:

jozefina1970

Post » Czw gru 16, 2010 18:55 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mnie też :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw gru 16, 2010 18:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Józefino a cóż to cię zdenerwowało? Dzwonił do ciebie "niejaki Rafałek"?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Czw gru 16, 2010 19:00 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:Józefino a cóż to cię zdenerwowało? Dzwonił do ciebie "niejaki Rafałek"?

Niestety nie :-(

jozefina1970

Post » Czw gru 16, 2010 19:01 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Ejże, nos do góry! Można ci jakoś pomóc?

Pomponmamo ja się nigdy nie kryłam z uczuciem do ciebie :1luvu:
Obrazek

babajaga

Post » Czw gru 16, 2010 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:Ejże, nos do góry! Można ci jakoś pomóc?

Nie, nie, dzięki kochana, to pierdoła w gruncie rzeczy :1luvu:

jozefina1970

Post » Czw gru 16, 2010 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XX

babajaga pisze:Pomponmamo ja się nigdy nie kryłam z uczuciem do ciebie :1luvu:

No wiem.... i jakkolwiek jestem zdecydowanie hetero, to przyznaję, że tez do ciebie Babajago miętę czuję :wink: oraz do twego tżeta
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw gru 16, 2010 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Wrrrr, z uczuciami do MOJEGO TŻ'a to byś się mogła poukrywać ;-) Tym bardziej, że on coś tęskni za tobą, bo dwa razy dziś cię wspominał, wino chce zlewać a wężyk u ciebie ;-)
Obrazek

babajaga

Post » Czw gru 16, 2010 19:11 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Oj spokojnie babajago wszak ja się tylko z daleka zachwycam.... Jakkolwiek twój tżet ma w sobie coś z Tarzana, co może pobudzić wyobraźnię, to jednak za młody dla mnie jest i obawiam się, że kondycyjnie bym nie zdierżyła - serce moje stare mogło by nie wytrzymać :? Co innego Shiry Staś....Obrazek - on jest w sam raz! Tylko Shira nie chce go wyadoptować.... :wink:

Edit. A z wężykiem możesz go w każdej chwili przysłać :mrgreen: .... znaczy po wężyk :roll:
Ostatnio edytowano Czw gru 16, 2010 19:13 przez pomponmama, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]