Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 17, 2010 0:29 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

:D ostatnia fotka rozczulająca :1luvu:
Legnica

Post » Pt gru 17, 2010 0:33 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:Niestety Kubusiowe spanko zupełnie sie połamało.W kołku jakis inteligentny inaczej producent wmontował plastik w miejscu mocowania sruby.
Złamamło sie pod cieżka doopka Kuby,szkoda

Obrazek

Gdyby ktos posiadał niepotrzebny kołek do drapaka,krótki ale szeroki,to my z Kubą chetnie przygarniemy.

A jakie wymiary by Ci pasowały? Moje cholery połamały dwa drapaki, ale tylko te części płaskie z płyty, kołki mam, chetnie jeden oddam w gratisie do drapaczka ;)
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pt gru 17, 2010 0:35 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

A Artemis bardzo tęskni :(
Od wyjazdu Weihawej wciąż spi,w dodatku w tak dziwnej pozycji.Nigdy wcześniej sie tak nie zachowywał.

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pt gru 17, 2010 0:37 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Ten kołek złamany ma 9cm szerokosci i ok.30cm wysokosci.
Powinien być szeroki i w miarę krótki.
Legnica

Post » Pt gru 17, 2010 8:17 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Weihaiwej pisze:Obrazek

Świetne dzieciaki :!:
Szkoda mi Artiego ... może Kubuś go jakoś pocieszy, albo Kasia?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt gru 17, 2010 9:32 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Ale piekne zdjecia! :1luvu: :1luvu:
Arti i Asmi to bracia? biedny Arti....

ragdollicja

Od: Czw lip 02, 2009 10:09

Post » Pt gru 17, 2010 9:35 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Ojej...powinnam wziąć oba... nie wiedziałam że oni tacy związani... jakby tęsknił dłużej niż dzień, to go zabiorę (jeśli pozwolisz). Cały problem w tym, że byłby siódmy na 40 m2, ale damy radę, jakby miał być smutny...
Paluszek

Post » Pt gru 17, 2010 10:41 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

ragdollicja pisze:Arti i Asmi to bracia? biedny Arti....

Nie są braćmi, ale trafili niemal w tym samym czasie do Legnicy.
Arti był bardzo dziki i niedostępny na początku, ale teraz już się oswoił.
A mówiłam, żeby zabrać dwupak ... pewnie by się Arti do plecaczka Asmiego zmieścil ;)

Willow_

Post » Pt gru 17, 2010 10:56 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Któregoś dnia w końcu się rozkręci.Hary nie da mu zbyt długo leżeć tak bezczynnie.
A Hary ma brzydka wydzielinę z uszu,zastrzyki na świerzb okazały się nie skuteczne.Pozostaje Oridermyl i codzienne meczenie kocurka.
Forest wraca do wzmacniaczy,oczka pomału zachodzą trzecia powieką.Albo się i tym razem uda i przejdzie mu,albo znów stanie się śpiącym królewiczem.Już bardzo dawno nie zdarzyło mu się załatwić pod drzwiami,a to jeden z wielu objawów jego gorszego samopoczucia.Na razie nie jest źle,trafia do kuwety.
Ale kciuki,tym razem,potrzebne są Forestowi.
Legnica

Post » Pt gru 17, 2010 11:14 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

:ok: za Forescika

ragdollicja

Post » Pt gru 17, 2010 12:31 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Dzisiaj Weihawej wiezie Asmiego do Krakowa,do Paluszek.
Szczęśliwej drogi!
Legnica

Post » Pt gru 17, 2010 12:45 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Paluszek prosimy o relacje z powitania ;)

Szerokiej drogi Wei!

ragdollicja

Post » Pt gru 17, 2010 13:53 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Zdaje się że już do końca zimy będę wiedziała gdzie są koty.
Bardzo im się spodobało wygrzewanie przy kaloryferze,oczywiście Saszce nie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pt gru 17, 2010 13:59 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Arti się trochę ożywił?
Nie wszystkie koty są ciepłolubne ... moja kocica śpi przytulona do kaloryfera, a kocur omija go szerokim łukiem.
Widać Sasza nie lubi się przegrzewać :mrgreen:

Willow_

Post » Pt gru 17, 2010 14:11 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Tak,Artusiowi troszke przeszło.Teraz trzyma sie blisko Harego.
Saszka jest wierny swojej kochanej lodówce :lol:
Legnica

[poprzednia][następna]