Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 7:43 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć Dziewczyny, o gapa ze mnie, nie przywiatałam się z Wami, droga do pracy odebrała mi rozum :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 02, 2010 7:50 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:ok: :ok: Promyczku :ok: :ok: słonko wstaje :)
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Czw gru 02, 2010 7:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Cześć Isollde! :)
Jozefina, zdarza się - rano jeszcze.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 7:53 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Mam nadzieję, że noc minęła Wam spokojnie?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw gru 02, 2010 7:56 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

ślę gorące uściski :)
Ostatnio edytowano Czw gru 02, 2010 9:06 przez isollde, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw gru 02, 2010 8:04 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki 2

Basica pisze:

Marcelibu pisze: Basica, odpuść. To nie jest wątek do załatwiania Twoim spraw. Nikt na Ciebie nie napadał, diagnoza się już kilka dni temu potwierdziła (można powiedzieć) w 100%, nikt nie chce robić Promyczkowi żadnych badań, kotek ma sobie spokojnie dożyć swoich dni i wszyscy się z tym zgodzili, ochłoń kobieto . Nam pozostał smutek i żal związany z Promyczkiem. I wstyd za Ciebie...

a mnie jest wstyd za Ciebie, za to, że wtrącasz zupełnie nie potrzebnie "swoje trzy grosze" w temat, o którym zupełnie nie masz pojęcia...pamiętasz sentencję "...milczenie jest złotem" , czasami nie warto wietrzyć zębów bez powodu, nie życzę też sobie abyś pisała głupoty na mój temat i temat organizacji, której jestem reprezentantem, to że sprawuję swój urząd w Zarządzie Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce to jest wybór ludzi, którzy we mnie wierzą...a wysnuwając tu podobne wywody uwłaczasz wszystkim tym ludziom...
Marcelibu pisze: Może podpisz ze Smarti umowę adopcyjną i tam zapisz wszystkie ustalenia, bo to już jest naprawdę dziwne. Wpada Basica, jako TOZ Białystok i zaczyna robić awanturkę (to raz), dodatkowo zaczyna dysponować kotem, który do niej nigdy nie należał. Smarti zarzuca sprawy, które nie miały miejsca.
Smarti, Basica - Czy tu chodzi o jakąś grę do cholery? Czy o kota?
zacytuj proszę post ,w którym wpadam jako TOZ Białystok i zaczynam się awanturować a w szczególności słowa gdzie dysponuję kotem... jeżeli nie znajdziesz ich na forum to spotkamy sie na sali sądowej (sama ukończyłam prawo a dodatkowo mamy świetną prawniczkę w TOZie) nie pozwolę bowiem na to, aby podżegaczka Twojego pokroju pisała na mój temat słowa obrażające mnie na publicznym forum, słowa nie poparte dowodami.

a umowę adopcyjną może sobie Erin podpisać z Tobą, bo nie ze smarti... i w czyim imieniu to zrobi to już mnie nie interesuje, ale napewno nie umowę adopcyjną, która podpisywana jest w imieniu TOZu

Idź do sądu i spotkajmy się na sali sądowej. Tylko idź z tego wątku ze swoimi awanturniczymi postami, na ten załóż sobie osobny - tam będziemy kontynuować temat OK? To jest wątek Erin, który założyła dla Promyczka, a nie do pojedynków z Tobą. Nie wiem, jakim jesteś prawnikiem, skoro napisałaś, to co wyżej. I nie strasz mnie, to, że skończyłaś prawo i o Waszej prawniczce, bo ja się naprawdę Ciebie nie boję. Składaj pozew do sądu.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw gru 02, 2010 8:05 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Jak Promyk po nocy?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw gru 02, 2010 8:12 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: dla Promysia - oby miał dziś dobry dzień po dobrej nocy i oby jak najdłużej mógł cieszyć się miłością smarti i jej TŻ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw gru 02, 2010 8:23 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

kiciowi trzeba dobre wibracje przesyłać....
Ostatnio edytowano Czw gru 02, 2010 9:08 przez isollde, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw gru 02, 2010 8:44 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyczku, dobrego dzionka ci życzę, dzielny kotku.
Kciuki cały czas trzymam za ciebie przede wszystkim, i za twoje opiekunki, i te z bliska, i te z daleka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw gru 02, 2010 9:01 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Poslizgana i zasniezona pozdrawiam Promyka i Was.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw gru 02, 2010 9:13 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Promyczku, buziaki na dzień dobry ... :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw gru 02, 2010 9:16 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

Hej Promyczku ! :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 02, 2010 9:20 Re: Piękny czarny Promyk ... ciężko chory - prosimy o kciuki

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: dla Promyka
:1luvu: dla wszystkich kocich ciotek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]